3b 5,8% nie je az tak vela a v tejto situacii ked raisujes v skorej pozicii a on je OOP bude jeho range dost silna, navyse jeho 3bet je obrovsky myslim ze to robi skoro vzdy for value cize by som nikdy ne4betoval a rozhodoval by som sa medzi foldom a callom preflop
kvoli velkosti 3betu a zlym odds ktore dostavame fold nevylucujem. Call je imo ok ale asi budeme musiet vyhrat pot sem tam aj ked netrafime
flop by som betoval - jeho check vacsinou znamena ze vzdava s AK/AQs kvoli koordinovanosti flopu alebo ma AA/KK a planuje check/raisovat. Myslim ze JJ/QQ by vzdy cbetoval
as played turn a river mi pridu ok
nerozumiem celkom tomuto
flop checkujem kvôli jeho tendencii c/r, nízkemu foldu na cb, nieje ten typ hráča čo hraje str8 forward, nedávno mi pushol vo 4betnutom pote kde som mal AA na boarde Q63 a showol mi 45s
- nepostrehol som v readoch nejaku tendenciu c/r ( fcb- 48, FturnCB-71 mi pride standard hrac ktory callne flop semilight a na turne uz hra straightforward)
- co ma spolocne jeho fold to cbet s nasou situaciou ked on je 3bettor a ma iniciativu
- folduje na 3bet 74% ale dostal sa do 4bet potu so 45s ??? (btw push 45 na Q63 flop vo 4bet pote je imo straightforward - ake ine mas moznosti ked je uz 1/4 stacku vnutri?

)
ak by som ho naozaj videl dorovnat 4bet so 45s tak rozhodne vzdy 4betujem preflop