LuckyAcePoker
Re: Re: algec
GL *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: To je bomba!! // 1zart1
=-O mam dost to ti fakt takto lustrovali v MB bez tvojho vedomia :-|| Som si myslel, ze MB je lepsie zabezpeceny *TIRED*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: Re: To je bomba!! // 1zart1
Sokujuce je, ze LuckyAcePoker sa ani neunuvali oslovit ma aby som im peniaze vratil, ale isli priamo na ucet a ani o tom ma nikto neinfoemoval!!! Poslal som email na MB ako mi radil fidelko, maju ma s prehladom na haku.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: To je bomba!! // 1zart1
zart, ale ved herna nema tvoje heslo na moneybookers, oni sa tam nemali ako dostat. Ked vkladas peniaze do herne, tak zadavas len sumu, po tom co zasas sumu ta to presmeruje na stranku moneybookers, aj ked to vyzera ako keby si to pytala herna, ale to je uz stranka moneybookers a oni to heslo odtial nemaju ako zistit.
Podla mna to mohli jedine spravit tak, ze poslali na moneybookers ziadost o vratenie mylnej platby a moneybookers to vratil.
Herna si to sama z tvojho MB uctu strhnut nemoze a uz vobec nie sa prehrabavat na tvojom MB ucte. Ver mi, je to tak ako pisem.
Podla mna to mohli jedine spravit tak, ze poslali na moneybookers ziadost o vratenie mylnej platby a moneybookers to vratil.
Herna si to sama z tvojho MB uctu strhnut nemoze a uz vobec nie sa prehrabavat na tvojom MB ucte. Ver mi, je to tak ako pisem.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: To je bomba!! // 1zart1
ved ano, ale ako to ze im MB vratilo platbu bez toho aby si u mna overili ci je naozaj mylna, to minie je jasne. A hlavne preco herna nekontaktovala v prvom rade mna.
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: To je bomba!! // 1zart1
Podle me i to co ted napsal Vlado neni mozne. To bych mohl potom napsat mail na moneybookers a rict jim ze mi dluzis penize a at to poslou na muj ucet, coz je nesmysl.
Chyba bude nejspis u moneybookers ze ti pripsali omylem ten vyber v eurech misto v Usd a pak to jen napravili.
Chyba bude nejspis u moneybookers ze ti pripsali omylem ten vyber v eurech misto v Usd a pak to jen napravili.
- balak55
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
no, to je tiez mozne
to znie tiez rozumne to co pise balak, mne ked prisla na ucet v banke ta mylna platba tak sa ma tiez nikto na nic nepytal, proste mi napisali ze to mam vratit, myslim ze to oni museli dokazovat ze to nemalo ist mne.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: no, to je tiez mozne
asi nie, pretoze peniaze isli na ucet herne a opat prisli z ich uctu.
- 1zart1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.