LuckyAcePoker
Re: to: Boldo12
hehe, ale fakt tam bolo 1000, ten uz zmenili a nastavili novy, ale na ten novy som sa nemohol prihlasit, tak som im zasa musel pisat. Tolko problemov, to je strasne, jeden freeroll nastavit na 5x tak to je uz dost sila *TIRED*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: to: Boldo12
heh tiez to akurat pozeram ze zmenili aj kapacitu..ale ani mne sa neda regnut...dufam ze na tom uz nic nepokazia :-D
- Boldo12
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
freeroll 3
Tento turnaj musim zahrat co najlepsie lebo sa ani neumiestnim na postupovom mieste...Na prvom turnaji som ani nehral lebo mi neisiel net *TIRED* a na druhom mi nechodili vobec dobre karty tak som bol rad ze som sa umiestnil tak ako som sa umiestnil:-D
- Boldo12
Re: freeroll 3
tak predsa to dokazali nastavit spravne, mozete sa registrovat *THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Pripojenie
No super. Pred hodkou som sa regol, vypol som PC, teraz chcem ist hrat a klient vypisuje, ze nemozno pripojit... :-( Vo je v rici, taka herna. Jasny chash out.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Pripojenie
Tak nakoniec sa to podarilo... ;-)
Ale aj tak, tolko problemov s pripajanim som zazil asi len na Paradise... :-D
Ale aj tak, tolko problemov s pripajanim som zazil asi len na Paradise... :-D
-
Re: Pripojenie
To mas smolu...mne sa nedalo pripojit na prvom freerolle...ale to kvoli poskytovatelovy internetu:-)
- Boldo12
Zle zahrane...
Na dnesny treti turnaj som sa tesil cely tyzden :-P a nakoniec som sa stal darca organov (chips) *SLZA* jedine co ma tesi na mojej zlej hre je ze som svoje organy daroval APminerovi 8-) dufam ze mu padnu na uzitok aj ked su prefajcene do poslednej bunky :-D :-D :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Randomizer
:-D To jak tam bezi randomizer v tej herni? V ramci prvych 8 hier 5 pocket pairs:
55, 66, 33, 66, JJ... Z dvoch som nieco malo vytazil. K poslednej hre: cheecco, si si veril s tym AhJh, ze si moj AI reraisol, a nemal si ani 2x moj stack. No ale je to freeroll. ;-) Som tusil, ze po tej muke sa moje dnesne trapenie tym AI s 99 (shortstack) skonci.
55, 66, 33, 66, JJ... Z dvoch som nieco malo vytazil. K poslednej hre: cheecco, si si veril s tym AhJh, ze si moj AI reraisol, a nemal si ani 2x moj stack. No ale je to freeroll. ;-) Som tusil, ze po tej muke sa moje dnesne trapenie tym AI s 99 (shortstack) skonci.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.