LuckyAcePoker
Re: Re: Dr...
Doplneni:
na Lucky Ace jsem to jeste nedelal, ale na Pacific mi to tak funguje - je to stejny software ;-) takze by to melo jit i tady
na Lucky Ace jsem to jeste nedelal, ale na Pacific mi to tak funguje - je to stejny software ;-) takze by to melo jit i tady
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: finale
10 miest by malo byt platenych, ale pri nich clovek nikto nevie ako sa im to podarilo nastavit :-$
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: LuckyAcePoker
Vysledky freeroll ligy su aktualizovane, finale si zahra nakoniec 16 hracov, pretoze na 16,15 a 14 mieste bolo rovnakov bodov.
Gratulujem postupujicim, GL vo finale o tyzden...
Gratulujem postupujicim, GL vo finale o tyzden...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: LuckyAcePoker
Uzmi to je jasne:) diki
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: LuckyAcePoker
hehe, kdyby jsi mne tam ted nenapocital, tak bych se zlobil (:( :-|| :-!) *JOKINGLY*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: =)
no ale kdyz jsem neudelal zadny deposit?
vyhral jsem na tom pokerportal freerollu 8 $ a z toho se mi hodne lucky podarilo udelat 100 $. jediny poznosti na cash out mam Wire Transfer a Bank Draft. Vite nekdo o techdle metodach neco? Jestli je neco z toho mozneho kdyz mam ucet v Kc.
vyhral jsem na tom pokerportal freerollu 8 $ a z toho se mi hodne lucky podarilo udelat 100 $. jediny poznosti na cash out mam Wire Transfer a Bank Draft. Vite nekdo o techdle metodach neco? Jestli je neco z toho mozneho kdyz mam ucet v Kc.
- hooligan
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.