LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Mam celkom taky delikatny problem, ktory sa stal zrazu. Skusal som to aj preinstalovat no stale nic. Any ideas?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
omylom som zaklikol "nepýtat sa na tuto otazku nadalej" pri zatváraní stolu a teraz ked sa mi stane ze omylom kliknem na X sa mi ista zatvorí stôl. neviete kde najdem moznost aby som to vratil s5 aby sa ma to pokazde pýtalo ci ho chcem naozaj zatvoriť?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Chlpo1989 napísal:Mam celkom taky delikatny problem, ktory sa stal zrazu. Skusal som to aj preinstalovat no stale nic. Any ideas?
Toto by mohlo byt sposobene zmenou "temy" vo windowse, skus zmenit na nejaku inu (mozno nejaku default, ci to pomoze)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Komedia napísal:omylom som zaklikol "nepýtat sa na tuto otazku nadalej" pri zatváraní stolu a teraz ked sa mi stane ze omylom kliknem na X sa mi ista zatvorí stôl. neviete kde najdem moznost aby som to vratil s5 aby sa ma to pokazde pýtalo ci ho chcem naozaj zatvoriť?
Podla mna by to mohlo byt toto tlacitko tam dole "Restore 'Do not show me message' option'"
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ďakujem pekne Vlade už to funguje Neviem ako som si mohol nevšimnúť ten btn
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
na pacificu to ale tusim nie je/nebolo, tak keby vam to chyba:
start-documents-888-vas nick- subor s poznamkami a uplne naspodku je show tableclose popup alebo take nieco a tam treba dat Yes miesto No:)
start-documents-888-vas nick- subor s poznamkami a uplne naspodku je show tableclose popup alebo take nieco a tam treba dat Yes miesto No:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vlade napísal:Chlpo1989 napísal:Mam celkom taky delikatny problem, ktory sa stal zrazu. Skusal som to aj preinstalovat no stale nic. Any ideas?
Toto by mohlo byt sposobene zmenou "temy" vo windowse, skus zmenit na nejaku inu (mozno nejaku default, ci to pomoze)
Stale je to tak iste...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Caute hladam niekoho kto by si so mnou dal preteky na 888 alebo lucky ace ved to je jedno .Princip by bol v tom ze by sme kazdy vlozili na hernu predom dohodnutu sumu napr .20 dolarov a dohodli by sme sa na konecnej sume ktoru treba dosiahnut napr 1000 USD.Kto by prvy dosiahol tutu metu by sa stal vytazom.Chcem to preto aby som sa viacej prinutil hrat a toto by bola taka motivacia navyse .Hralo by sa iba cash game .
- zpd55
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ludia taka vec... regol som sa do turnajov ktore zacinaju za hodku niektore za dve ine az o desiatej... padla mi herna a nejde sa nalogovat... vraj nejde viacerym... keby to bola serious herna tak nemam obavu ak sa nenalogujem vratia mi cash ale sak pozname lucky ace... any idea co robit? napisat im mail kedze tourneys este nezacali? aby som sa mal aspon cim obhajovat ked tak... nejde mi ani web stranka herne, moze mi niekto poslat nejaky mail na support ak pisal... thx
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
skusil by som im asi zavolat (aj ked teda raz som im volal na "free toll number" a volal som niekde do najdrahsej destinacie, nejake ostrovy v strednej amerike, ehm
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.