NL 50 regs:
PR_Equity & Boardslord su pravdepodobne boti a patria tomu istemu majitelovi. Maju velmi podobny herny styl (zatial iba +/- 4k ruk ale vela stats sa zatial v podstate zhoduje), vzdy hraju na stole spolu (musim pozriet v trackeri ked budem mat cas, ci vobec hraju proti sebe nejake poty), nemaju timing tells, vzdy konaju insta, resp. do 5 sekund aj vo velmi komplikovanych situaciach, nikdy nechatuju a co je najhlavnejsie, su na stoloch den/noc a objavili sa v zhruba v ronvakom case.
Pls discuss
Ok:
Maju medzi sebou 'odohranych' 60+ hands (na ilustraciu ja mam tak 600+), ziadny pot vacsi ako 20bb (
) a co je najlepsie, ziadny showdown (ake pohodlne). Navyse, veeeeelmi casto sa snazia dostat do potu spolu (samozrejme len s inym hracom uz v pote) cize to vyzera tak, ze sa snazia vy3betovat ineho hraca PF alebo ho vyfoldovat PF, pricom oni sa sami sebe vyhybaju...
Zatial iba letmy pohlad ale toto je collusion ak som nejaku niekedy videl. Som si takmer isty, ze ked si dam namahu a pozriem sa blizsie ako hraju (co som mal ostatne aj tak v plane nakolko s nimi musim hrat uplne vzdy a v kazdu moznu hodinu) tak pridem na vela 'podozrivo alarmujicich veci'.
Aj ked som tusim up s nimi, zabijaju ryby, nicia nitky (su celkom aggro, na pomery aspon) a hlavne hraju furt a blokuju stoly, a zrejme colluduju.