StansPoker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
No ved sa uvidi po prvych dvoch turnajoch, vypisem potom na nasu stranku zvlast body za turnaj a body za RH, aby ste si to mohli porovnat, potom na konci to zhrnieme. *THUMBS UP*
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
A ked budete posluchat, tak mozno pridam do dalsich turnajov bounty na moju hlavu. *JOKINGLY*;-)*DRINK**THUMBS UP*
- katarina SJ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
juu a retazova bounty nebude tento krat ??
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Hands
No rozmyslali sme o tej retazovej bounty znova, ale vo viac ako polovici turnajov sa hraci, ktori mali byt bounty nemohli zucastnit turnaja, takze sme museli zaskakovat tak ci tak ja alebo zanetka.
Co sa tyka RH v profile, tak to su vsetky RH, takze nie vsetky platia. Ak budete chciet vediet pocet svojich RH tak staci ak nam napisete na cesko@stanjames.com alebo na pridete na LIVE chat a dame vam pocet RH okamzite. Mozete pisat aj tu ak chcete, staci napisat svoje alias a ja Vam poslem email. *THUMBS UP*
Co sa tyka RH v profile, tak to su vsetky RH, takze nie vsetky platia. Ak budete chciet vediet pocet svojich RH tak staci ak nam napisete na cesko@stanjames.com alebo na pridete na LIVE chat a dame vam pocet RH okamzite. Mozete pisat aj tu ak chcete, staci napisat svoje alias a ja Vam poslem email. *THUMBS UP*
- katarina SJ
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raked Ha
Mam pocit, ze sa to zamotava a zacina to byt nie celkom prehladne. Bolo by dobre este pred zaciatkom 1. turnaja napisat jasne podmienky a tie uz v priebehu 10-tich tyzdnov v ZIADNOM PRIPADE NEMENIT!!! Aby to nebolo tak, ze dnes platia RH, pozajtra nie potom zasa ano a pod.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Pravidla a Podmienky
Pravidla a Podmienky pre $2000 Leaderboard turnaje najdete tu:
http://www.stanjames.com/poker/Promotion.aspx?xml=Home_PromotionsTC_NHL.xml&sm=mi200818143226
http://www.stanjames.com/poker/Promotion.aspx?xml=Home_PromotionsTC_NHL.xml&sm=mi200818143226
- katarina SJ
Re: Pravidla a Podmienky
alebo bounty vlade :) ten tam bude aj tak na kazdom a dobre sa na neho poluje :D
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Pravidla a Podmienky
To nje jasne. Takze platia bez zmeny, ano?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.