StansPoker
Re: Re: Pravidla a Podmienky
ano, ziadne zmeny sa robit nebudu
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
Podla mna by sa mali tie RH obmedzit max. na 50 za tyzden ale uz je asi neskoro. Ja som napr. dnes z cca 80 raked hand pri stole 0,05/0,1 (6 seats) nahral 7 co splnalo tu podminku rake viac ako 0,25 asi za 2 hodiny. Potom neni problem zahrat tych 100 tyzdenne aj pri malych stoloch.
Zoberme napr. pripad, ze dnes by som skoncil 1. Potom by mi stacilo uz len zahrat tych 100 RH tyzdenne a v dalsich 4 turnajoch zobrat par bodov a 1 miesto by malo byt iste. Keby bolo len 50 RH tyzdenne tak by to bolo viac otvorene pocas celej akcie.
Zoberme napr. pripad, ze dnes by som skoncil 1. Potom by mi stacilo uz len zahrat tych 100 RH tyzdenne a v dalsich 4 turnajoch zobrat par bodov a 1 miesto by malo byt iste. Keby bolo len 50 RH tyzdenne tak by to bolo viac otvorene pocas celej akcie.
- jojosavi
v podstate
bez tych 1000 bodov za cash sa to neda vyhrat,
treba ale chapat hernu,ze nemoze vyhadzovat 2000usd do luftu,chce aspon prinutit hracov,co aj tak niekde hraju cash,nech hraju u nich
a tych,co cash nehraju,chce motivovat ,nech to skusia
treba ale chapat hernu,ze nemoze vyhadzovat 2000usd do luftu,chce aspon prinutit hracov,co aj tak niekde hraju cash,nech hraju u nich
a tych,co cash nehraju,chce motivovat ,nech to skusia
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
jojosavi ale tie ruky co mas v profile su vsetky raked hand len pre porovnanie napis sem svoj nick na SJ a nech ti katka posle kolko ich mas naozaj
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
ja uz som pisal na live chat, je ich 7. Staci aby sa nazbieralo do banku 5$ (0,25$ rake) a rata sa ako raked hand.
- jojosavi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
a da sa to pozriet aj v hand history. pri kazdej hande je uvedeny aj rake.
- jojosavi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
je ich 7 ? cize mas 7rh ?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
no za 2 hodky 7 RH :) neni az tak moc na to aby niekto daval 100 sa bude musiet posnazit kazdy tyzden :D
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidla a Podmienky
ale to som hral pri stole 0,05/0,1. keby som hral pri stole 0,25/0,5 tak tam by bola skoro kazda 2. odohrana hand raked a tych 100 RH by sa dalo odohrat tak na 2-3 krat.
- jojosavi
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.