StansPoker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katka
to ano pokud bude mít 10 lidí 1000 bodů z cash tak pak rozhodnou body z turnajů :)
- Liliputek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Reklamacia pre krasnu Katarinu
Nedali sa mi previest money zo sportovnich sazek na poker, takze tym padom pondelkovy turnaj vyhra asi niekto iny:( Stale internal error... Robte s tym nieco...
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Reklamacia pre krasnu Katarinu
Internal Error????? Ziadny nemame, som to dokonca aj odskusala a funguje!!! Co ste sa neozval skor, sme to mohli vyriesit. *SLZA*
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
lepsi zaciatok som si priat nemohol..so sick
najprv prehram coinflip so shortstackom AK vs 99, hned na to 66 vs AJ ked ma moj super nepochopitelne rr AI na 578 rainbow flope a riskuje cely svoj stack zvlastnym blufom, na turn samozrejme A a posledna ruka ja ako short prehraty coinflip AQ vs AJ, na flop J *SLZA*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
AQ vs AJ = coinflip?
este som nevidel mincu ktora so 70% pravdepodobnostou pada na jednu stranu ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: AQ vs AJ = coinflip?
tam som sa v tilte pomylil :-D ..ale v shaoline vedia hodit mincu, ktora skonci vzdy na hrane :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Vela telky :)
Tak som vám to tu dnes pánove vyhrál :) ale či budem zbierať aj cash body, to sa ešte uvidí. Inak ja viem roztočiť mincu na hrane... tiež dobré, nie? :)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
Re: Vela telky :)
Zbierat by si mal, inac su ti tie body z turnaja na prd :-D To by ti nestacilo ani na balicek kariet. *THUMBS UP* Inac gratulujem. Mne dosla jedina suca karta za turnaj AJ v barve, blindy boli 50/100 a s tou som aj vypadol proti AK. >:o No nic, aspon na tych cashoch sa dari.
- jojosavi
Re: Re: Vela telky :)
jojosavi :) teraz si mu poradil aby ta vlastne predbehol :D si ho mohol dobehnut na cashi takto budes o mieto v zadu :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.