PS registracia a vyhry

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: PS registracia a vyhry

Odoslaťod sudden 16 Nov 2013 09:41

Magnus napísal:Co sa tyka urovne hracov online, tak to nie je nic ine, len pochopenie cisielok nad ich avatarmi, neboj sa, ze by NL5, NL10 boli nejaki extra hraci. Povacsine su to nabiflovani priemerni hraci (ktori by na live pokri skrachovali behom jednej session), ktori maju hlavu plnu pokrovej teorie, vedia hodnotit stats, ale ziadny cit pre hru (cest poctivym vynimkam). Spravna selection slabych hracov a budes za vodou....

Ano, na NL5 a NL10 nie su vacsinou nejaki extra hraci, ti co su dobri sa tam pravdepodobne dlho nezdrzia. Ale velka vacsina priemernych live hracov bez online skusenosti by nedokazala porazat ani tieto limity aj ked hravaju live €1/2 alebo €2/5. A hlavne on v tom poste spominal, ze by chcel hrat 1-2 online, co uz je trochu iny level kde random live reg nema sancu. Musel by toho dost nastudovat a odohrat aby mal nejaku sancu tieto stakes porazat, aj to by nemal zarucene.

Dost podstatny rozdiel medzi live a online je ten, ze na live CG vyssie stakes automaticky neznamenaju tazsie hry ako je to na online. Na slovenskych live CG sa celkom bezne stava, ze na nejakej €2/5 mas lepsi stol ako na €1/1. Na live CG moze aj slaby hrac robit celkom velky profit ak ma velky roll a dobru game selection. Ked mas v priemere na stole 5-6 zlych hracov tak nemusis byt Phil Ivey aby si to porazal.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod likenoother 17 Nov 2013 21:22

Dobry vecer, dakujem za každú radu :)
No hravam zivý poker, väcsinou 1/2 CG zatial som vzdy v pluse.
Online poker hravam len Zyngu na FB a tam som spravil bez tych ,,bonusovych hier,, za 4roky 14milionov z 10000 ci z kolkych sa zacina nepamätam sa. V com je rozdiel v online pokri na PS oproti Zynge? Myslim ako taktiku, styl hry a podobne, v tom slova zmysle ako vy písete ze nemam skusenosti z online pokru( ja Vam verim len sa chcem presvedcit ako to myslite :) )
Comi odporucate hravat na PS? :)
dakujem velmi pekne
likenoother

Založený: Máj 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 17 Nov 2013 22:07

likenoother napísal:Dobry vecer, dakujem za každú radu :)

dakujem velmi pekne

na P****Stars 1/2 kazdy hrac bude 3x lepsi ako najlepsi hrac na 1/2 na live. Zacni ked tak o centy hrat po mesiaci uvidis.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod nabokow 17 Nov 2013 23:02

likenoother napísal:Dobry vecer, dakujem za každú radu :)
Online poker hravam len Zyngu na FB a tam som spravil bez tych ,,bonusovych hier,, za 4roky 14milionov z 10000 ci z kolkych sa zacina nepamätam sa. V com je rozdiel v online pokri na PS oproti Zynge?
dakujem velmi pekne

uroven hracov na zynge = uroven hracov na stoloch o hracie peniaze ;)

no zacni trebars s 4 stolmi nl5 (t.j. 5 dolarov k stolu), pripadne aj nl2, ak nemas ziadne skusenosti so software ako holdem manager a pod (i ked pisal si, ze si hraval sngs, tak azda nejake mas)
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod likenoother 18 Nov 2013 23:42

Dakujem velmi pekne za kazdú odpoved :)
Nejaké skúsenosti sa najdu,ale az tak si netrufam NL2 by bodlo, max ak by sa darilo tak skočim mrknut na NL5.
Inak uplne nechapem ako ste to mysleli, ze Uroven na zynge =uroven na stoloch o hracie peniaze, ake hracie peniaze mate na mysli? v negativnom alebo pozitivnom smere? nechapem prepacte:( Dakujem za objasnenie. Inak da sa na SNG a CG 1/2 dat tych ja neviem napr 40e denne po podveceroch ked dojdem domov z roboty a nic ine ma nebavi len poker doma ?:) momentalne drtim tú zyngu po veceroch, ale len ako odreagovanie , tu mi to ide, ale kto vieako to pojde na ostro na PS :)
likenoother

Založený: Máj 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod nabokow 19 Nov 2013 00:16

zynga sa hra o zetony, nie o realne peniaze, nie?
nejaky "priemerny" hrac na 0.02/0.05 blindoch si povodi zynga hracov kade lahsie, mnohi aj na 0.01/0.02 (teda taki, co tam nehraju bingo)

brat si 200 dolarov k stolu ako zynga pro / obcasny live hrac je samovrazda, na takych stoloch najdes hracov, co maju online nahrane 1000+ hodin

40e denne je trufam si povedat vysoko nerealne, ak nemas ziadne skusenosti s hrou o realne peniaze online a doteraz si hral online "len akoze"
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod TomMolivan 19 Nov 2013 05:08

likenoother napísal: Inak da sa na SNG a CG 1/2 dat tych ja neviem napr 40e denne po podveceroch ked dojdem domov z roboty a nic ine ma nebavi len poker doma ?:

Hey! :)
Podobnú otázku si tu dal viackrát už a je proste... zlá.

To je ako keby si chcel začať s behaním a spýtal sa, že či sa dá zabehnúť stovka pod desať sekúnd. No... odpoveď je, že dať sa dá, ale čo ti táto odpoveď reálne povie, to fakt neviem. Rozhodne ti nepovie absolútne nič o tom, za koľko ju zabehneš ty alebo za koľko by si ju potenciálne mohol byť schopný zabehnúť.

Pre prakticky akúkoľvek normálnu sumu si zmyslíš (0,2€, 3€, 15€. 80€, 230€ na hodinu...) by sa dala nájsť skupina hráčov, ktorí takú hodinovku naozaj majú. Každopádne je ale očividné, že tvoja predstava o zarábaní pokru je prehnane ružová a obávam sa, že na akomkoľvek formáte/stakes začneš, tak ak nechytíš hneď nejaký super hot run na začiatku, tak budeš veľmi, ale veľmi rýchlo sklamaný.

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
A_Rimmer
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Magnus 19 Nov 2013 09:30

Bratu, ale mozno si talent, takze kasli na nizke limity. Na tomto portali tolko ospevovany Viktor B. nezacinal na mikrolimitoch a pozri sa aka je z neho pokerstar (aj na tejto stranke je jeho zivotny pribeh, ako zacinal). Nie vzdy musis ist cestou, akou idu stovky ostatnych. Ked sa citis na 1/2 online, kludne si to pust. Bud ta to fajne prelieci, alebo zistis, ze s kludom Anglicana porazas aj tento level :D
A prosim ta, naozaj naozaj never tomu, ze average 1/2 online hrac je 3x lepsi ako best 1/2 live hrac. Nech si uz konecne niektori prispievatelia uvedomia, ze pri live stole odohras podstatne menej ruk, t.j. aj range musis rozsirit o ruky, ktore by si online nezahral, lebo vies, ze ti behom par sekund pride dalsia ruka. Zato je live hra ovela zivsia, kreativnejsia, viac rozvija tvoje pozorovatelske schopnosti. Niektori online hraci, co vysedavaju za compom 3/4 svojho zivota by mali trosku realne zacat zit, nech nepisu nezmysly (fakt cest vynimkam). Nebudem menovat, naco aj, niekomu je skoda nieco vysvetlovat, ked ma svoje dogmaticke nazory...
A ked si ziskovy na 1/2 live, tak preco nerozvijas svoju hru prave tam? Preco sa tam neposuvas dalej a nekracas limitmi hore?
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod buschle 19 Nov 2013 10:47

magnus dame challenge na PS (PS.fr, FTP, 888, BwinParty) 4 stoly tyzden vkuse, denne apson 2-3hodiny ?
Pretoze sa chcem zlepsit s tou rozsirenou range a uz dlho som headsup nehral + budem raisovat kazdy button. Takze same vyhody pre teba a priestor pre kreativnu hru.
Prepac nechcel som sa ta dotknut, kedze asi patris k nejakym live 1/2 borcom
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Stanley VII 19 Nov 2013 11:31

Magnus napísal:A prosim ta, naozaj naozaj never tomu, ze average 1/2 online hrac je 3x lepsi ako best 1/2 live hrac.

Ja som live nikdy poriadne nehral, takže k úrovni hráčov je mi ťažko sa vyjadrovať (aj keď tak nízke blindy ako sa hrajú online sa live nikde nehrajú a aj preto podľa mňa jednoducho musia byť povedzme 0,5/1 live priemerne ľahšie ako online).

Chcel som ale povedať iné. Ak chceš povedať vetu, ako je citovaná vyššie, zabudol si, že ten live hráč chce ísť hrať online.
Na tvrdení, že priemerný ONLINE hráč hrá ONLINE určite lepšie na rovnakých stakes ako priemerný LIVE hráč, ktorý ide hrať ONLINE, určite niečo bude.

Už sám si v tom svojom príspevku povedal prečo, live sa jednoducho hrá inak a on ide do úplne iného prostredia, kde sa hrá úplne inak. Čo platilo live, to online platiť nemusí a na online sa človek spolieha na iné ready, ktoré získava inak.

Ja som online hráč a keby idem hrať live cash games, tak si toľko tiež neverím, a preto podľa mňa ak chce začať a nemá o online hre veľmi tušenia, tak je fakt na mieste radšej predpokladať, že to bude ťažšie (minimálne kým si zvykne na rozdiely v hre, pretože online hráči tam budú doma, on nie).
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!