PS registracia a vyhry

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: PS registracia a vyhry

Odoslaťod Magnus 19 Nov 2013 14:21

buschle napísal:magnus dame challenge na PS (PS.fr, FTP, 888, BwinParty) 4 stoly tyzden vkuse, denne apson 2-3hodiny ?
Pretoze sa chcem zlepsit s tou rozsirenou range a uz dlho som headsup nehral + budem raisovat kazdy button. Takze same vyhody pre teba a priestor pre kreativnu hru.
Prepac nechcel som sa ta dotknut, kedze asi patris k nejakym live 1/2 borcom

Ano som 1/2 live hrac, ale nie najlepsi :D
...na P****Stars 1/2 kazdy hrac bude 3x lepsi ako najlepsi hrac na 1/2 na live...

Ale ved ked niekomu vyhovuje online grindit, ja proti tomu nic nemam, len sa mi proste nepaci nazor, ze nejaky priemerny online NL2, 5, ci 10 hrac je na urovni kvalitneho NL200 live hraca, lebo je to somarina. Neviem o tom, ze by toto niekto niekedy relevantne dokazal na velkej vzorke hracov.

A ked chces challenge, treba dohodnut podmienky.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod nabokow 19 Nov 2013 14:31

nejaky priemerny online NL2, 5, ci 10 hrac je na urovni kvalitneho NL200 live hraca

to ale ani nik nepovedal ;)

ale aby sme sa nehrali so slovickami, likenoother, vytvor si konecne P****Stars ucet a prid sa sem podelit o nejaky ten bad beat, lebo uz mam pocit, ze sa tu troluje, ked sa stale na to iste tu clovek pyta
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod TomMolivan 19 Nov 2013 15:33

Magnus napísal: Ked sa citis na 1/2 online, kludne si to pust. Bud ta to fajne prelieci, alebo zistis, ze s kludom Anglicana porazas aj tento level :D

Na 1/2 sa síce cítiť môže, ale kedže ako sám písal nemal absolútne žiadnu skúsenosť s online, chýba tam nejaký racionálny dôvod, prečo by sa práve na 1/2 cítiť mal. Sebavedomie síce potenciálnu winrate do určitej miery ovplyvňuje, ale faktom ostáva, že aj keď nebudeš ani trochu moneyscared a budeš mať ten najlepší winning mindset aký sa dá, tak pokiaľ je tvoj skill ďaleko za konkurenciou, tak ten limit proste porážať nebudueš.

Magnus napísal:A prosim ta, naozaj naozaj never tomu, ze average 1/2 online hrac je 3x lepsi ako best 1/2 live hrac.

Ťažko odhadnúť, o koľko je lepší kto od koho, ale podstatný rozdiel medzi online a live drasticky ovplyvňujúci kvalitu hráčov je ten, že live cash game stoly sú plné predovšetkým hráčov, ktorí majú poker ako hobby a peniaze naň berú z vonku a teda to, na akom limite sedia nezávisí od toho, akí sú dobrí alebo akí majú "roll" t.j. nie sú to hráči, ktorí by sa na ten limit postupne prepracovali dlhodobým hraním, zlepšovaním sa a porážaním predošlých limit. Je im do istej miery jedno či a koľko prehrajú a zriedkakedy sa snažia reálne zlepšovať. Poznám viacero live hráčov (aj keď nie nutne cashových), ktorí v podstate pravidelne hrávajú už niekoľkokrát a hrajú to takmer identicky ako keď začínali.

Online rekreačné fishe samozrejme sú, ale väčšina hráčov pri stole hrá limit ktorý hrá preto, že porazila ten nižší resp. vybudovala si roll na tento. Preto taký obrovský rozdiel medzi NL200 online a NL200 live a áno, live je "bežný stôl" niekoľkonásobne viac soft než online.

Nech si uz konecne niektori prispievatelia uvedomia, ze pri live stole odohras podstatne menej ruk, t.j. aj range musis rozsirit o ruky, ktore by si online nezahral, lebo vies, ze ti behom par sekund pride dalsia ruka.

[/quote]

Neviem, čo presne si chcel povedať touto vetou, ale je mierne zavádzujúca. Že hráš menej rúk za hodinu neznamená, že by si musel hrať širšie ranges. Ty chceš hrať širšie ranges, lebo tam proste nechceš znudnene sedieť 5 hodín a odohrať dokopy 11 hands resp. prípadne by sa ešte dalo povedať, že ostatní z tohto dôvodu hrajú širšie ranges a preto si to môžeš dovoliť aj ty, ale čisto z hľadiska... nazvime to vo všeobecnosti "stratégie" nie je dôvod myslieť si, že by mala existovať nejaká úmera v zmysle "čím menej rúk za hodinu dostaneš, tým širšie ranges je dobré/ziskové hrať"

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
ramzey
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod sudden 20 Nov 2013 03:49

Magnus napísal:A prosim ta, naozaj naozaj never tomu, ze average 1/2 online hrac je 3x lepsi ako best 1/2 live hrac. Nech si uz konecne niektori prispievatelia uvedomia, ze pri live stole odohras podstatne menej ruk, t.j. aj range musis rozsirit o ruky, ktore by si online nezahral, lebo vies, ze ti behom par sekund pride dalsia ruka. Zato je live hra ovela zivsia, kreativnejsia, viac rozvija tvoje pozorovatelske schopnosti. Niektori online hraci, co vysedavaju za compom 3/4 svojho zivota by mali trosku realne zacat zit, nech nepisu nezmysly (fakt cest vynimkam). Nebudem menovat, naco aj, niekomu je skoda nieco vysvetlovat, ked ma svoje dogmaticke nazory...

Musim ti bohuzial oznamit, ze podobne ako vacsina populacie na €1/2 live CGs si uplne mimo co sa tyka pokru, presvedcil si ma o tom uz vo viacerych postoch, nie len v tejto teme.

Ked som zacinal s pokrom v roku 2009 tak viac ako 2 roky som hraval v podstate len live a to dost intenzivne (urcite uz som presedel viac ako 2000 hodin na live CGs lifetime) a posledne dva roky hravam vacsinou online (okolo 1 miliona hands lifetime), takze si myslim, ze viem dost dobre posudit rozdiel v urovni live a online CGs a nikto ma nepresvedci, ze priemerny hrac na slovenskych live €1/2 CGs je lepsi ako priemerny hrac na NL10 na P****Stars. Prechod z live pokru na online som si zazil a az ked som zacal hravat online full time tak som si uvedomil ako moc tej hre nerozumiem, pritom na porazanie live CGs to v pohode stacilo aj predtym.

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
TomMolivan
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Magnus 20 Nov 2013 20:34

sudden napísal:Musim ti bohuzial oznamit, ze podobne ako vacsina populacie na €1/2 live CGs si uplne mimo co sa tyka pokru, presvedcil si ma o tom uz vo viacerych postoch, nie len v tejto teme.

Fakt hodnotny koment hodny online "profika". Tymto viac neprispievam do tohto vlakna, skoda diskutovat, tu je uzavreta komunita, ktora si mysli, ze ma vo vsetkom pravdu...
:bad:
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!