PS registracia a vyhry
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
PS registracia a vyhry
Dobry vecer prajem
mohol by som sa spytat, že ak sa registrujem na PS ci mi dojde niečo poštou domov po registracii alebo nie, proste nemam velky zaujem aby mi prichadzala pošta od PS domov. Dakujem velmi pekne za odpoved
a este by som mal jednu otazku, da sa na PS zarobit ? Resp. by som sa takto mal spytat, hram poker aktivne cez 6rokov, nehram najlepsie ale ani najhorsie, mam už nejake vyhry za sebou, ale či sa da vyhrat v online pokri, konkretne v PS? Napriklad 100E denne na CG alebo na SNG ? dakujem velmi pekne, prijemny vecer prajem
mohol by som sa spytat, že ak sa registrujem na PS ci mi dojde niečo poštou domov po registracii alebo nie, proste nemam velky zaujem aby mi prichadzala pošta od PS domov. Dakujem velmi pekne za odpoved
a este by som mal jednu otazku, da sa na PS zarobit ? Resp. by som sa takto mal spytat, hram poker aktivne cez 6rokov, nehram najlepsie ale ani najhorsie, mam už nejake vyhry za sebou, ale či sa da vyhrat v online pokri, konkretne v PS? Napriklad 100E denne na CG alebo na SNG ? dakujem velmi pekne, prijemny vecer prajem
- Za tento príspevok od likenoother poďakovali :
- haman
- likenoother
- Založený: Máj 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: PS registracia a vyhry
na sng sa dá robiť 3000€ mesačne, ale musíš byť fakt sakra dobrý (alebo hrať obrovské objemy) ak si nekúpiš nič z vip shopu, tak ti pošta nepríde.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Dakujem velmi pekne za odpoved
No ci som dobry, to je subjektivne, no zalezi na protihracoch, su dni ked vyhram aj 10SNG a den ked jedno, zalezi na kvalite hracov a zaujimalo by ma aký silný hrači hrajú na PS na nie velmi vysokých sumach
alebo mam hrať 1/2Eur CG ? na tom by sa malo dať 100eur denne za podvecery/noci , ci?
dakujem
No ci som dobry, to je subjektivne, no zalezi na protihracoch, su dni ked vyhram aj 10SNG a den ked jedno, zalezi na kvalite hracov a zaujimalo by ma aký silný hrači hrajú na PS na nie velmi vysokých sumach
alebo mam hrať 1/2Eur CG ? na tom by sa malo dať 100eur denne za podvecery/noci , ci?
dakujem
- likenoother
- Založený: Máj 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Čo si ja pamätám, tak domov mi nechodilo bez objednávky nič zo žiadnej inej herne okrem Party Pokru. Odtiaľ mi občas príde info o nejakej akcii alebo bonus. Iné herne si nepamätám, že by mi niečo posielali poštou (Win***x posiela pri registrácii, lebo to má priamo v podmienkach, že sa overuje adresa). Inak len na objednávku.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
ak si zvyknuty hrat live NL200, priprav sa zacat na nl25, maximalne nl50 na P****Stars
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nabokow napísal:ak si zvyknuty hrat live NL200, priprav sa zacat na nl25, maximalne nl50 na P****Stars
Pre Live hraca , ktory nie je nejaky regular a nema moc skusenosti s on line, bude aj NL10 pomerne tazka
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Podla mna by si nemal mat take konkretne ciele ako 100e za den. Pretoze so 100% istotou ta cakaju aj stratove dni, potom budes v depke z neplnenia planu a tvoja hra sa zvacsa rapidne pokazi. Daj si dlhodobe ciele, na stav konta nepozeraj po kazdom vyhratom SNG alebo vacsom pote na CG. Ak chces pravidelne rovnaku sumu za den, tak nehraj poker, ale chod do roboty
Co sa tyka urovne hracov online, tak to nie je nic ine, len pochopenie cisielok nad ich avatarmi, neboj sa, ze by NL5, NL10 boli nejaki extra hraci. Povacsine su to nabiflovani priemerni hraci (ktori by na live pokri skrachovali behom jednej session), ktori maju hlavu plnu pokrovej teorie, vedia hodnotit stats, ale ziadny cit pre hru (cest poctivym vynimkam). Spravna selection slabych hracov a budes za vodou....
GL
Co sa tyka urovne hracov online, tak to nie je nic ine, len pochopenie cisielok nad ich avatarmi, neboj sa, ze by NL5, NL10 boli nejaki extra hraci. Povacsine su to nabiflovani priemerni hraci (ktori by na live pokri skrachovali behom jednej session), ktori maju hlavu plnu pokrovej teorie, vedia hodnotit stats, ale ziadny cit pre hru (cest poctivym vynimkam). Spravna selection slabych hracov a budes za vodou....
GL
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
skrachovat by skrachovali, kedze nemaju pokerface, hranie 20 ruk za hodinu by ich unudilo k smrti a mali by bankroll menej ako 3BI
mnohi masstablujuci hraci z vychodnej eu z nl10 by po chvilke zvykania mohli hrat nl100 live imo, ak by na to mali bankrolly a neboli moneyscared
mnohi masstablujuci hraci z vychodnej eu z nl10 by po chvilke zvykania mohli hrat nl100 live imo, ak by na to mali bankrolly a neboli moneyscared
-
nabokow napísal:skrachovat by skrachovali, kedze nemaju pokerface, hranie 20 ruk za hodinu by ich unudilo k smrti a mali by bankroll menej ako 3BI
Pobavil si...
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
ty tiez
-
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.