1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!
Re: 1. Majstrovstvá Slovenska v pokri už budúci týždeň!
-je to v poriadku,kazdy hra ako vie,on to vyhral,a nejaky turnaj aj predtym,hlavne som cital,ze ma neuveritelny read na superov,kazdy ma nejake slabiny a ak sa vyvaruje takychto loose calls tak mozno este o nom budeme pocut
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
TQ mi pripomenulo Phila H. na minulorocnom WSOP, http://www.pokertube.com/Movies.aspx?movie=7854 2/4 a 4/4 cast za tym ...myslim z eto nebude jeho oblubena hand
- barth3z
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Komedia napísal:myslím ze hodnotenie "ako moze byt preflop tak slabý" nieje správne...nemusí hrať celý turnaj tabulkovy poker.. môže zahrať aj pocitom nie? nikde nieje napisane ze je to nesprávne a niekedy sa to aj vyzaduje hmmm ?imho...
teraz aky pocit myslis? ze mu to pride? kaspirovsky imho
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
prave taky pocit som nemal na mysli pocit ze vyj.ebe po flope so superom napríklad... nepokušaš sa niekedy s absolutnym trashom "prehrať" supera na boarde?
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
v tej danej situacii s nim tazko mohol vy. jebat kedze dorovnaval AI supera
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
nerozprávam o hre QT call Allin pf...ale o tej JT o ktorej som sa nic viac nedozvedel iba ze dal call s JT...to znamena ze mohol kludne callovat nejaky raise,,,3bet a pod...
-
Komedia napísal:nerozprávam o hre QT call Allin pf...ale o tej JT o ktorej som sa nic viac nedozvedel iba ze dal call s JT...to znamena ze mohol kludne callovat nejaky raise,,,3bet a pod...
-este raz som kukol,sorry bolo to TT a dorovnaval all in supera(ktory bol pomerne short) ked zostavali traja uz len,a povedal mu:"vidim,ze sa ti zatriasli ruky,budes velmi silny",potom pozrel karty a hovori:"prva je moja oblubena,aj druha je moja oblubena,call"
-super mal KK
-takze ak ma naozaj schopnost takto citat superov,tak z neho moze byt ozaj super hrac,samozrejme cely read je mu na nic,ked spravne urci range a napriek tomu loose dorovna.....
-
palo1973 napísal:Komedia napísal:nerozprávam o hre QT call Allin pf...ale o tej JT o ktorej som sa nic viac nedozvedel iba ze dal call s JT...to znamena ze mohol kludne callovat nejaky raise,,,3bet a pod...
-este raz som kukol,sorry bolo to TT a dorovnaval all in supera(ktory bol pomerne short) ked zostavali traja uz len,a povedal mu:"vidim,ze sa ti zatriasli ruky,budes velmi silny",potom pozrel karty a hovori:"prva je moja oblubena,aj druha je moja oblubena,call"
-super mal KK
-takze ak ma naozaj schopnost takto citat superov,tak z neho moze byt ozaj super hrac,samozrejme cely read je mu na nic,ked spravne urci range a napriek tomu loose dorovna.....
Palo, ale ked bol super sort tak dorovnal spravne, ci nie?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
-asi ano,bol to zrejme spravny call,skor mi islo o to nazancit,ze zrejme vie citat superov,ale napriek tomu sa nevyvaruje loose calls,hlavne s "oblubenymi" a mozno by dorovnal aj ovela viac,a to by uz nebolo ok
-
palo1973 napísal:Komedia napísal:nerozprávam o hre QT call Allin pf...ale o tej JT o ktorej som sa nic viac nedozvedel iba ze dal call s JT...to znamena ze mohol kludne callovat nejaky raise,,,3bet a pod...
-super mal KK
Máš pravdu často sa stretavam s hracmi ktori povedia "ze viem ze si lepsi " pripadne dosť presne uhadnu superovu range ajtak daju loose call/allin ...co s nimi no
-
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.