Day 2 začal pre mňa neuveriteľným hotrunom kariet. Za prvé kolo som z 35 tisíc mal 107 tisíc a z red zone strategy pri M=6 som mal hneď M=18 a upper yellow zone, čo rapídne menilo moju taktiku. Hlavným darcom bol Rakúšan z Montessina, (ktorý hral asi všetky facecards ktoré dostal, ale mal smolu že vždy som mal lepšie ako on) ma potom ešte raz zadotoval a nakoniec vypadol.
Následne som si musel viac dávať pozor čo hrám lebo to vyzeralo tak že som veľmi loose a hrám veľa hands.
V priebehu nasledujúcich 2-3 levelov som veľa hands nehral, za zmienku stoja tieto 2:
Callol som chalana ktorý dal 3x allin v priebehu pár minút so stackom cca 30tisíc. Mal som AJ, on K9. Vyradil som ho.
A potom ešte raz AKs vs. T8 ak sa dobre pamatám. Tiež išiel domov
Na blindoch 3-6 tisíc UTG call ostatní fold, ja button alebo (cutoff) KK, raise 3x BB. všetci fold UTG call. Flop AT3 rainbow. Raisol som 22 tisíc, súper call. Turn 3. Check, ja check kedže som nechcel budovať veľký pot. Nevýhoda tohto checku bola tá že mu dávam free card a navyše to bol znak slabosti. Bral som ale do úvahy že videl ako som hral predtým, že som chceckol aj strong hand a na riveri prišiel veľký raise. Súper mi na riveri dal ale veľký bet a po dlhom rozmýšľaní som to foldol. Asi sa nedozviem čo mal.
Ďalšia hra bola asi najdoležitejšiou v celom turnaji. UTG+1 AQs raise 3,5xBB, všetci fold a ryžojed, (ktorý luckol deň 1 proti mne na river A a mal 2 pokre, navyše flopol trips proti dvom súperom v alline) mi dal allin, mal som asi 3-1 na dorovnanie takže nebolo o čom - call. Ukázal 99, na turn prišlo Q a šikmáč šiel domov. podotýkam že celý stôl sa tešil lebo asi proti každému z nich mu niečo doskákalo a vždy prežil.
Ostávalo 10 hráčov a potom prišlo niečo čo som ešte asi nikdy nezažil:
shortstack (102tis) allin, ďalší fold, button (130) call, SB fold, small blind (140 tisíc) na prekvapenie všetkých call.
FLOP: TT8
SB hneď allin, button začal rozmýšlať (podotýkam že v pote bolo cez 350 tisíc a mal 30 na call) nakoniec to dorovnal.
SB ukázal AKs!!!!!!! (unreal), shortstack AKo, a button hodil na stol JJ. Nič neprišlo a tak vypadol 10ty hráč a 9ty ostal s 10tisíc žetónmi na FT.
Hneď prvá handa na FT som mal 99 (150 tis.) velky raise, zamnou chalan (50tis) allin s AQ a BB (10tis) bol v alline J7 alebo niečo také, ja call. flop dal Q a ja som padol na shortstacka (100tis.) co pri pote cca 40tisic znamenalo ze som presiel do push-fold rezimu. Jeden allin mi foldli ale druhy sa uz nepodaril a Zandar mylim sa volal mi callol moje 55 s TT a dosla mu este T takze som sa rozlucil na 8mom mieste.
Celkovo turnaj hodnotim velmi pozitivne, islo o moj druhy velky live turnaj a myslim ze som ho odohral az na par vynimiek na A+ hru. Tesim sa na dalsie tourneys, nakolko hladam alternativu k DoNom a uz mesiac studujem tournaments play.
GL all,
Som zvedavy ako to dopadlo lebo som odisiel, Blizzy mal cca 190tis Zandar 800+ ostatní okolo 400tis.