2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
Re: 2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
Včera som mal zlú informaciu sorry hodiny zobral chipleader, druhý na chipoch náramok a neoficialnym majstrom je Surka kedze vyhral allin naslepo cele zle
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
-jano suhlasim s tebou obsahovo,nesuhlasim vsak s formou aku si zvolil,zasa ironia,myslim,ze tieto reporty robi vsetky roy,a je to tazke ked sam hra,a uz mnohokrat tu hladali redaktorov/reporterov ale zrejme to nie je pre nikoho zaujimave-co sa cudujem hlavne mikrolimit hracom z blavy a okolia,lebo mozu nasat atmosferu vacsieho turnaja a este si aj privyrobit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
7castle napísal:3. Tommy mu vulgarne vynada
On nevynadal len kesovi, on nam tu vynadal vsetkym, stylom 5 nadavok v jednej vete. Ten obrazok od kesa nemusel byt, ale za to nadavanie primerana reakcia od moderatora, neni co riesit...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
nejak to tu hustne....
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
palo1973 napísal:-jano suhlasim s tebou obsahovo,nesuhlasim vsak s formou aku si zvolil,zasa ironia,myslim,ze tieto reporty robi vsetky roy,a je to tazke ked sam hra,a uz mnohokrat tu hladali redaktorov/reporterov ale zrejme to nie je pre nikoho zaujimave-co sa cudujem hlavne mikrolimit hracom z blavy a okolia,lebo mozu nasat atmosferu vacsieho turnaja a este si aj privyrobit
no znie to zaujimavo, preco nie?...
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
-
.... tak teda prepáč palo za formu, vieš zo slohu som mal vždy tak 3 alebo 4, a asi aj preto vela foriem nepoznám
a pre spravodlivost skonštatujem, že ak by to napísal napr. yegon / prepáč yegon že som použil tvoj nick/, tak by si napísal ....vtipným a trefným sposobom jemu vlastným....a td. Ale kedže som to napísal ja, skáčeš hned 2m, daj to zabanovat, aj tak je to pravda. bol to tvoj najmenej 20-tý príspevok voči mne alebo voči mnou napísanemu !!! a predstav si ZA nebol ešte ani jeden!! Vieš čo , radšej sa dohodnime, že nebudeš odpovedat na moje príspevky a ja na tvoje! lahšie budeš zaspávat
a pre spravodlivost skonštatujem, že ak by to napísal napr. yegon / prepáč yegon že som použil tvoj nick/, tak by si napísal ....vtipným a trefným sposobom jemu vlastným....a td. Ale kedže som to napísal ja, skáčeš hned 2m, daj to zabanovat, aj tak je to pravda. bol to tvoj najmenej 20-tý príspevok voči mne alebo voči mnou napísanemu !!! a predstav si ZA nebol ešte ani jeden!! Vieš čo , radšej sa dohodnime, že nebudeš odpovedat na moje príspevky a ja na tvoje! lahšie budeš zaspávat
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
7castle napísal:tak rozhodne nechcem obhajovat jeho reakciu len aj ty by si mohol trochu zvazit koho si doberas, urcite je rozdiel robit si srandu z niekoho s kym si si uz parkrat vypil ako z Tommyho ktoreho nepoznas osobne a nie je ziadnym tajomstvom ze medzi nim a vacsinou fora existuje latentne napatie.
Je to cele dost skoda, tento portal fakt potrebuje aby sa tu viac riesil zivy poker imo a realita je ze minimalne na velkych turnajoch je KE skupina dost pocetna pricom su to v zasade v pohode chalani - a tym ze ty si z neho urobis srandu hoci nie ste kamarati on ti vynada a ty ho zabanujes nejake zlepsenie nedosiahneme.
Ano, mas pravdu. Ja osobne by som sa sice neurazil a uz vobec by som nikomu na fore vulgarne nenadaval. Mne pridu obrazky ako reakcie na prispevky vtipne a vzdy sa na nich dobre pobavim.
TommyKE mal ale iny nazor, akceptujem ho a uznal som, ze som si to mohol odpustit a preto som sa ospravedlnil. Avsak jeho reaakcia bola az prilis neprimerana, za co mu bol docasne zablokovany pristup na PP.sk tak isto ako komukolvek inemu. Myslim, ze som to vo svojom predchadzajucom prispevku dostatocne vysvetlil. * BAN teda nebola osobna pomsta, ale standardny postup.
Nechcem prilievat olej do ohna, ale zaujimave tiez je, ze stale hovori o ludoch ktori si dovoluju len spoza monitora, no na druhu stranu sa sam spoza monitora sprava vulgarne.
Nechcem uz ale o tom hovorit, kedze momentalne nema moznost reagovat a preto sa uz v dalsej diskusii prosim venujme samotnej teme, dakujem.
* edit kurzivou
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-ale ja s tebou suhlasim,len nemusis hned rypat,je to tu dost huste,takze naco dalsi olej do ohna,suhlasim s tym ze najvacsi slovensky pokrovy portal by mohol mat tam redaktora,ktory by to podrobne sledoval a aktualizoval-ale ked to nikto nechce robit.....,sam by som to privital a zaujimalo by ma to ovela viac ako live streamy z EPT,lebo par hracov aj osobne poznam a hlavne su to turnaje blizsie beznemu hracovi ako som napr. aj ja
-
janobendik napísal:ahojte.
mne sa najviac páči, ta promtnost, tá okamžitá info o priebehu Majstrovstiev SK! normálne každých 10 minút som zapínal PP a hltal zaujímave postrehy a partie, tak ako ked sa niečo hraje v Prahe tak to robia na Pokerzive a Pokermane !! BA ČO!!!! oni sa možu svojím reportom schovat !! - - - my tu na PP sme hodne LEPSI, ved sme v takom napatí, že ešte ani den po turnaji nepoznáme výsledky, alebo aspon finalstol .
POCHVALA
Len doplnim. Day 1a a Day 1b sme mali vysledky a aj nieco pomimo hned po tom, ako boli oficialne vysledky zname. Vzdy cca 01:30 po zratani stackov. Pocas Day 2 ma brutalne seklo v krizoch, kamos prisiel pre mna z Nitry, lebo sam som sa moc nedokazal pohnut. Day 2 sme mali vysledky sice az na druhy den, ale boli /vid. kratke spravy/. Na oficialne vysledky cakam uz niekolko hodin, onedlho nam budu zaslane a budu zverejnene. Inak krize uz take strasne nie su, uz dokazem aj chodit
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 4 hostí.