2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
Re: 2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
-zac 90tych rokov sa trochu pohyboval v bb a malicko tipoval
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
no mne z toho zaveru vychadza len jedno, ze ten stastlivec zandarik ostava majstrom slovenska aj na rok 2010 )
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
TommyKE ja viem, ze islo z Tvojej strany o dobry umysel (pastnutie fotky z finale podujatia), ale ten pokus o vlozenie obrazka mi prisiel dost vtipny, necakal som, ze sa to stretne s nepochopenim a okamzitym agresivnym utokom. Slo len o srandu, myslim ze medzi uzivatelmi fora normalna (doberanie si jeden druheho z casu na cas) a v medziach pravidiel. Ospravedlnujem sa, ak si to pochopil inac.
Za zablokovanim pristupu na pokerportal.sk ale stojim, kedze Tvoje reakcie boli ostre a vulgarne. Invektiva na forum nepatria a vzdy budu riesene najprv docasnym a pri opakovani trvalym vylucenim.
jedna rada - po tom ako napises svoj prispevok, pri ktorom si si nie isty, ci sa zobrazi spravne mozes kliknut na tlacitko "ukazka" miesto "odoslat" a pripadne si prispevok editnut este pred zverejnenim.
Za zablokovanim pristupu na pokerportal.sk ale stojim, kedze Tvoje reakcie boli ostre a vulgarne. Invektiva na forum nepatria a vzdy budu riesene najprv docasnym a pri opakovani trvalym vylucenim.
jedna rada - po tom ako napises svoj prispevok, pri ktorom si si nie isty, ci sa zobrazi spravne mozes kliknut na tlacitko "ukazka" miesto "odoslat" a pripadne si prispevok editnut este pred zverejnenim.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Split pri majstrovstvach Slovenska? To co je za "biznis"? Nikdy by som s tym byt jeden z trojice nesuhlasil.
p.s. Myslim si ze organizator by mohol dat do pravidiel nieco ako, nemoznost splitovat vyhry. Je potom na kazdom ci sa rozhodne prihlasit alebo nie...
p.s. Myslim si ze organizator by mohol dat do pravidiel nieco ako, nemoznost splitovat vyhry. Je potom na kazdom ci sa rozhodne prihlasit alebo nie...
- zavinac
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
split na takomto podujati je extremny fail.money deal v troch ludoch kludne ale o naramok a "vitaza" sa malo hrat dalej
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
keso26 napísal:TommyKE ja viem, ze islo z Tvojej strany o dobry umysel (pastnutie fotky z finale podujatia), ale ten pokus o vlozenie obrazka mi prisiel dost vtipny, necakal som, ze sa to stretne s nepochopenim a okamzitym agresivnym utokom. Slo len o srandu, myslim ze medzi uzivatelmi fora normalna (doberanie si jeden druheho z casu na cas) a v medziach pravidiel. Ospravedlnujem sa, ak si to pochopil inac.
Keso z tohto postu nie je uplne jasne co sa stalo ale ak bol sled udalosti:
1. Tommy neuspesne postuje obrazok.
2. Keso si to vsimne a postne "fail" obrazok.
3. Tommy mu vulgarne vynada
tak rozhodne nechcem obhajovat jeho reakciu len aj ty by si mohol trochu zvazit koho si doberas, urcite je rozdiel robit si srandu z niekoho s kym si si uz parkrat vypil ako z Tommyho ktoreho nepoznas osobne a nie je ziadnym tajomstvom ze medzi nim a vacsinou fora existuje latentne napatie.
Je to cele dost skoda, tento portal fakt potrebuje aby sa tu viac riesil zivy poker imo a realita je ze minimalne na velkych turnajoch je KE skupina dost pocetna pricom su to v zasade v pohode chalani - a tym ze ty si z neho urobis srandu hoci nie ste kamarati on ti vynada a ty ho zabanujes nejake zlepsenie nedosiahneme.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
ahojte.
mne sa najviac páči, ta promtnost, tá okamžitá info o priebehu Majstrovstiev SK! normálne každých 10 minút som zapínal PP a hltal zaujímave postrehy a partie, tak ako ked sa niečo hraje v Prahe tak to robia na Pokerzive a Pokermane !! BA ČO!!!! oni sa možu svojím reportom schovat !! - - - my tu na PP sme hodne LEPSI, ved sme v takom napatí, že ešte ani den po turnaji nepoznáme výsledky, alebo aspon finalstol .
POCHVALA
mne sa najviac páči, ta promtnost, tá okamžitá info o priebehu Majstrovstiev SK! normálne každých 10 minút som zapínal PP a hltal zaujímave postrehy a partie, tak ako ked sa niečo hraje v Prahe tak to robia na Pokerzive a Pokermane !! BA ČO!!!! oni sa možu svojím reportom schovat !! - - - my tu na PP sme hodne LEPSI, ved sme v takom napatí, že ešte ani den po turnaji nepoznáme výsledky, alebo aspon finalstol .
POCHVALA
- Za tento príspevok od janobendik poďakovali - 3:
- alydzi, josipjs, mmcanny
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.