Day 1b si nakoniec zahralo 106 hráčov, medzi ktorými nechýbali napríklad "Blizzy", "7Castle", či Marek "policajt" Blažko, ktorý uskutčnil druhý pokus prebojovať sa do Day 2. Zaujímavosťou je fakt, že niektorí hráči pretiali zo štrtkovej noci cash game až do popoludňajších piatkových hodín (cca 15:30), a tak im veľa času na odpočinok pred štartom main eventu nezostalo. Sám na sebe som sa presvedčil, že to nebolo najlepšie riešenie a v čase písania tejto "reportáže" som nespal už 63 hodín, tak mi prosím odpustite myšlienkové pochody hodné boxera po 12 kolách v ringu. Nebolo ani veľa času behať medzi tables, keďže sám som bol účastníkom main eventu. No to čo som zinkasoval na cash game sa na turnaji stratilo.... Azda najväčšia ujma sa i stala hneď v druhom leveli keď sme sa do hry limpli 4. Ja konkrétne so 7-7 a po flope 5-6-6 sa môj oponent rozhodol do potu 800 betnúť 1,500. Všetci foldli a na rade bol môj call. Po turne 6 prišiel blezkurýchly allin môjho súpera (cca 10,000), na ktorý som po krátkom premýšlaní reagoval dorovnaním. Nasledoal showdown. Karty na ruke súpera ma potešili, držal 5-J. No river v podobe ďalšieho J-cka už taký príjemný nebol.... Počiatočny stack bol 15,000 no po tejto hande som mal už len 5,000. A "shorstackovanie" sa somnou nieslo až do vypadnutie v 6 leveli, kedy som raisol s early position 8-8 na 1,500, hráč na middle position dorovnal, a BB re-raisol na 5,000,...
Zobraziť celý článok