Ako sa stať pokrovým profesionálom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako sa stať pokrovým profesionálom

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 12:23

yegon napísal:nie si lucker, staci? :)

:Bravo: hned mam minimalne o 1% vacsiu chut dat vypoved
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 12:42

buschle napísal:
yegon napísal:nie si lucker, staci? :)

:Bravo: hned mam minimalne o 1% vacsiu chut dat vypoved

Hmm, a neces si nechat/najst nejaky minijob ako zastierku, nech neposobis podozrivo? :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod TomMolivan 13 Okt 2009 12:46

Ja sa obávam, že s tým mega pokrovým boomom, ktorý vo svete v poslednej dobe je, bude v najbližších rokoch/desaťročia enormne ťažšie pokrom sa uživiť. Konkurencia skrátka začne byť vcelku vysoká.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod keso26 13 Okt 2009 12:53

TomMolivan napísal:Ja sa obávam, že s tým mega pokrovým boomom, ktorý vo svete v poslednej dobe je, bude v najbližších rokoch/desaťročia enormne ťažšie pokrom sa uživiť. Konkurencia skrátka začne byť vcelku vysoká.

..nezabudaj ale, ze nie vsetci hned vedia hrat/vyhravat, staci aby si bol lepsi ako hraci s ktormi hras a vysledky sa dostavia. Vacsi pocet hracov automaticky neznamena viac regov, ale aj viac fishiek. Aj ked chapem na co narazas, tiez mam niekedy pocit, ze vdaka pokrovemu boomu sa znizuje winrate resp. ROI ale to sa tyka len vyssich limitov imo, na nizkych bude stale vela ryb. Treba sa skratka ucit, napredovat, tableselectovat a exploitovat :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Sunwu 13 Okt 2009 12:55

heh, ja zarabat pokrom co vy, tak uz davno zbalim kufre a zijem na Bali - raj na zemi a s 500 USD / mesiac tam mozes mat kralovsky zivot :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 12:57

dzejkej napísal:Hmm, a neces si nechat/najst nejaky minijob ako zastierku, nech neposobis podozrivo? :)

Nebola nahodou debata ze sa to nedani v ramci EU herni ?
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 12:58

TomMolivan napísal:Ja sa obávam, že s tým mega pokrovým boomom, ktorý vo svete v poslednej dobe je, bude v najbližších rokoch/desaťročia enormne ťažšie pokrom sa uživiť. Konkurencia skrátka začne byť vcelku vysoká.

No toho by som sa nebal. Staci drzat krok s dobou a zostat krok pred vacsinou regularov. Vacsine z nas staci par tisic dolarov mesacne a to sa da hravat s RB a bonusmi na NL100, kde byva uroven este velmi velmi zla vo vela herniach.

Kym su na svete ludia ako nanonoko, ktori masstabluju midstakes so sick winrateom, stale je tu hromada penazi na zarabanie :). Staci len na sebe makat a investovat cas do studia a nejakeho slusnejsieho objemu ruk.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod marcoo12snv 13 Okt 2009 13:03

Sunwu napísal:heh, ja zarabat pokrom co vy, tak uz davno zbalim kufre a zijem na Bali - raj na zemi a s 500 USD / mesiac tam mozes mat kralovsky zivot :)

no za 500e tam nezaplatis ani hotel na tyzden ked nechces byvat v chatrci :igy:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 13:03

buschle napísal:
dzejkej napísal:Hmm, a neces si nechat/najst nejaky minijob ako zastierku, nech neposobis podozrivo? :)

Nebola nahodou debata ze sa to nedani v ramci EU herni ?

No pocul som o tom, ale nejak som to nevidel napisane "cierne na bielom", aby som si bol tym isty a mohol byt kludny, ze mi nikto nestupi na prsty :).

O plateni dani a povinnostiach profesionalneho hraca pokru na Slovensku som bohuzial este nevidel ziadne informacie, o ktore sa da plne opriet, ale asi som iba slepy :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod w4444x 13 Okt 2009 13:08

v thaisku si za 500e kupis palac , to je raj :)

a buschle nie nemas na to :)
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!