Ako sa stať pokrovým profesionálom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako sa stať pokrovým profesionálom

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 13:15

TomMolivan napísal:Ja sa obávam, že s tým mega pokrovým boomom, ktorý vo svete v poslednej dobe je, bude v najbližších rokoch/desaťročia enormne ťažšie pokrom sa uživiť. Konkurencia skrátka začne byť vcelku vysoká.

Mas v podstate pravdu. Lenze dalsia vec je ze tych 90% ludi co to hraje to nikdy bohvie ako dobre hrat nebude a vacsina znich neprestane. A budu pribudat novy, pretoze poker je navykova hra.

+ ma omnoho vacsie casove moznosti napredovat
+ beatuje variaciu lavou zadnou

- je to povolanie dost narocne na nervy a aj psychiku
- dost neprijemna situacia nastane ked clovek zisti, ze na to nema. 8-)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 13:21

w4444x napísal:v thaisku si za 500e kupis palac , to je raj :)

a HIV dostanes zdarma
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod ferkan 13 Okt 2009 13:27

dzejkej napísal:
buschle napísal:
yegon napísal:nie si lucker, staci? :)

:Bravo: hned mam minimalne o 1% vacsiu chut dat vypoved

Hmm, a neces si nechat/najst nejaky minijob ako zastierku, nech neposobis podozrivo? :)

taketo nieco by som potreboval... nechce ma niekto zamestnat s tym ze by ma nemusel platit a ja by som nemusel pracovat ? :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod marcoo12snv 13 Okt 2009 13:28

mozes mi chodit tankovat auto :ROFL:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod Sunwu 13 Okt 2009 13:30

marcoo12snv napísal:
Sunwu napísal:heh, ja zarabat pokrom co vy, tak uz davno zbalim kufre a zijem na Bali - raj na zemi a s 500 USD / mesiac tam mozes mat kralovsky zivot :)

no za 500e tam nezaplatis ani hotel na tyzden ked nechces byvat v chatrci :igy:

http://www.asiarooms.com/indonesia/bali ... &order=asc

Alebo si za cenu 2i bytu v Bratislave kupis pekny domcek pri mori a mas v <> cely svet

http://www.bali-information.com/BaliPro ... hp/Item/54
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod marcoo12snv 13 Okt 2009 13:35

ak by si denne zarabal aspon 250e tak by toto celkom uslo http://www.asiarooms.com/indonesia/seminyak/184313-ranadi_villa-hotel-gallery.html :o
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 13:39

dzejkej napísal:.....

raz som sa o tom bavil s vladom a on sa ma spytal, ci im tam chcem na danovom predlozit Graf z Holdem manazera ? :lol2:

navyse komu mam davat dane ? V tomto state kde vsetci vsetko rozkradaju , robia nastenkove tendre a z dani sa kupuju maximalne tak bytovky pre ciganov, ktori odtial vymontuju radiator a odnesu do zberu a nikdy nikde niesu ziadni vinnici zodpovedni za to. Masovy vrah sa promenaduje po pojednavaniach, (ktore stoja kopu penazi z dani) ako model a smeje sa vsetkym do xichtu jak on vsetkych ojebe a vzdy vyuzije jednu zo 100 000 000 presmyciek ktore nas deravy zakon umoznuje , lexa ktoreho hlada interpol ako medzinarodneho zlocinca, pre ktoreho vysleme nase lietadlo je na slobode. A jeden z naj hajzlov na slovensku Harabin je predseda sudnej rady a je da sa povedat nedotknutelny a viem ze sudcovia naslovensku rozhoduju ako sa im povie. Nejake noviny nieco o nom napisali a on ich zazaloval a rozhodoval spor sudca, ktory je jeho podriadeny.
http://www.sme.sk/c/5040557/harabin-opa ... vinam.html

Takychto neuveritelnych veci je na slovensku milion . Kde sme ? , preco platit dane ?:crazy:
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod Riddlah 13 Okt 2009 13:41

buschle napísal:
dzejkej napísal:.....

raz som sa o tom bavil s vladom a on sa ma spytal, ci im tam chcem na danovom predlozit Graf z Holdem manazera ? :lol2:

navyse komu mam davat dane ? V tomto state kde vsetci vsetko rozkradaju , robia nastenkove tendre a z dani sa kupuju maximalne tak bytovky pre ciganov, ktori odtial vymontuju radiator a odnesu do zberu a nikdy nikde niesu ziadni vinnici zodpovedni za to. Masovy vrah sa promenaduje po pojednavaniach, (ktore stoja kopu penazi z dani) ako model a smeje sa vsetkym do xichtu jak on vsetkych ojebe a vzdy vyuzije jednu zo 100 000 000 presmyciek ktore nas deravy zakon umoznuje , lexa ktoreho hlada interpol ako medzinarodneho zlocinca, pre ktoreho vysleme nase lietadlo je na slobode. A jeden z naj hajzlov na slovensku Harabin je predseda sudnej rady a je da sa povedat nedotknutelny a viem ze sudcovia naslovensku rozhoduju ako sa im povie. Nejake noviny nieco o nom napisali a on ich zazaloval a rozhodoval spor sudca, ktory je jeho podriadeny. Kde sme ? :crazy:

IN DA SLOVAKIA :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod buschle 13 Okt 2009 13:56

Sunwu napísal:no za 500e tam nezaplatis ani hotel na tyzden ked nechces byvat v chatrci :igy:

http://www.asiarooms.com/indonesia/bali ... &order=asc

Alebo si za cenu 2i bytu v Bratislave kupis pekny domcek pri mori a mas v <> cely svet

http://www.bali-information.com/BaliPro ... hp/Item/54

tak zaber zatial mas na nl10 len obmedzene moznosti.
Prílohy
Snímek 105.jpg
Snímek 105.jpg (73.77 ) Zobrazená 2771 krát
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod Sunwu 13 Okt 2009 14:05

buschle napísal:
Sunwu napísal:...

tak zaber zatial mas na nl10 len obmedzene moznosti.

uz hram NL20, uz si mozem dovolit dvojposchodovy ;)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!