Ako sa stať pokrovým profesionálom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako sa stať pokrovým profesionálom

Odoslaťod pegas1975x 13 Okt 2009 19:51

marcoo12snv napísal:ja sa bavim o sume 30e mesacne :omg: provizia sa pohybuje v rozpati ako som pisal, takze bud odrbavas ty, ale niekto odrbava teba :dzejkej:

Nemam preco klamat. A neviem odkial mas take informacie. Osobne ti poviem ze je to uplna blbost a ked niekto dostava tolko kolko pises tak asi tam nieje nieco v poriadku a ta firma pre ktoru pracuje musi pekne okradat zakaznikov. Nikto si nemoze brat za nizke poistky tak vysoke provizie. Potom by ta firma nemala na vyplaty pripadnych poistnych udalosti. Takze tomu neverim. Pracujem v tejto oblasti uz asi rok a ver ze nikto z konkurencie s kym som sa stretol nema ovela vyssiu proviziu ako ja.
Takze ta odrbava clovek od ktoreho si pocul tak vysoku ciastku provizie.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Pepi 13 Okt 2009 19:52

No ja by som nevedel byt profik z dobre znamych dovodov... :D A prvych dnesnych 18ks SnG mi to len potvrdilo. Ani jeden vyhraty CF, 3 zo 4 Ax vs horsi Ax prehraty, polka Ax vs Kx prehratych... A napr. vcera som si uz naivne myslel, ze moje JJ ustoji na bubbly proti 77. Na flope sme mali obaja sety, ale river musel byt co? 7!!! Jaksi ma boli ruka, jak s nou trieskam o stol... :) :lol2: A takto trieskat cele dni? Sak sa este mam trochu rad! :D
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 13 Okt 2009 19:54

pegas PM, nebudem to tu spamovat, ale je to tak ako som pisal urcite 8-)
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod pegas1975x 13 Okt 2009 20:28

Pepi napísal:No ja by som nevedel byt profik z dobre znamych dovodov... :D A prvych dnesnych 18ks SnG mi to len potvrdilo. Ani jeden vyhraty CF, 3 zo 4 Ax vs horsi Ax prehraty, polka Ax vs Kx prehratych... A napr. vcera som si uz naivne myslel, ze moje JJ ustoji na bubbly proti 77. Na flope sme mali obaja sety, ale river musel byt co? 7!!! Jaksi ma boli ruka, jak s nou trieskam o stol... :) :lol2: A takto trieskat cele dni? Sak sa este mam trochu rad! :D

To si nevsimaj. Ja som dnes uz 5x prehral s AA na ruke proti uplnemu smetiu. Samozrejme ze musi prist vsetko len nie A. :wall: :wall: :wall:
Uz ma to fakt vytaca.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod yegon 13 Okt 2009 21:19

ohooo pegas tak teba potom asi dobre holi ta spolocnost pre ktoru pracujes. Velke firmy zaoberajuce sa sprostredkovanim investicnych zivotnych poistiek dostavaju za kazdu uzavretu zmluvu spravidla viac ako clovek zaplati na poistnom za cely prvy rok poistenia.

Tieto provizie a poplatky su priamo hradene poistencom a odratavaju sa z platieb v prvych par rokoch, to je aj dovodom preco je nevyhodne predcasne zrusit IZP - ak ho zrusis v priebehu prvych 2 rokov tak spravidla nic nedostanes spat lebo vsetko islo sprostredkovatelom a na poplatky

chcel som upozornit hlavne na fakt ze v porovnani s investovanim do fondov su poplatky pri investicnom zivotnom poisteni jednak vyssie a po druhe absolutne neprehladne takze si ich clovek ani poriadne nevie vypocitat. V konecnom dosledku tie peniaze co das na IZP idu aj tak tiez do fondov len sa z nich odpocitava viac penazi a kedze ide o produkt ktory sa zhodnocuje 20+ rokov tak aj maly rozdiel na zaciatku spravi velky rozdiel na konci
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Pepi 13 Okt 2009 22:11

yegon napísal:Tieto provizie a poplatky su priamo hradene poistencom a odratavaju sa z platieb v prvych par rokoch, to je aj dovodom preco je nevyhodne predcasne zrusit IZP - ak ho zrusis v priebehu prvych 2 rokov tak spravidla nic nedostanes spat lebo vsetko islo sprostredkovatelom a na poplatky

Jednak sa z toho platia provizie + si poistovne z platieb IZP vytvaraju rezervy.

Skratka, poistovnictvo je jeden velky odrb a to sa netyka len zivotneho poistenia.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 22:19

Pepi napísal:A prvych dnesnych 18ks SnG mi to len potvrdilo...

Nesklamal si Pepi :ROFL: .

Uz by si sa mal na SNG vykaslat, ked Ta to stale trapi a skusit nieco ine ;) ...
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Barin 13 Okt 2009 23:08

Hmm zaujimava debata sa tu rozbehla a pre mna momentalne dost aktualna...na tu SP som sa vykaslal aj ja, urad prace ma dlho nebavil takze zdravotku si tiez platim sam. O sprostredkovani poistenia radsej pomlcim, jednak som v tej brandzi chvilu pobudol a dajakym zazrakom sa mi podarilo dostudovat aj poistovnictvo, len tolko k tomu, ze pegasovi netreba brat iluzie, urcite mu v spolocnosti OVB alebo dajakej podobnej dali vsetky potrebne a pravdive informacie, ale zase marcoove cisla su podla mna trochu moc ale daleko od reality to nieje.

BTW: da sa byt 4 USD sng "pro"? :)

PS: Pepi nic si z toho nerob, mal som nedavno mesiac ked som bol po 2k sng 80 BI pod all in EV a tento mesiac tiez zatial 50 BI pod aiEV za necelych 600 sng...
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Pepi 13 Okt 2009 23:09

dzejkej napísal:
Nesklamal si Pepi :ROFL: .

Uz by si sa mal na SNG vykaslat, ked Ta to stale trapi a skusit nieco ine ;) ...

Ale sak ja som si prave chcel spravit srandu sam zo seba, ze preco nemozem byt pokapro. :D Myslim, ze to bolo z toho prispevku dost jasne, trupka...

EDIT: barin, vdaka za povzbudenie... ;-) Ja si uz druhy mesiac neviem pozriet AI luck. Daco sa mi stalo v PC a Juks luck analyzer vypluva same errors... Co pouzivas ty na AI luck analyzu?
Naposledy upravil Pepi dňa 13 Okt 2009 23:14, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod yegon 13 Okt 2009 23:14

ja urcite nemozem byt pokapro tiez lebo nedokazem porazat v HU SNGckach ani droolerov co limp/calluju 20BB allin s 93o FML :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!