Dag Palovič: ´Na World Cup of Poker spravíme všetko pre úspe
Re: Dag Palovič: ´Na World Cup of Poker spravíme všetko pre úspe
prave som dopozeral final table ME z tohtorocneho WSOP a nevidim vobec ziadny rozdiel oproti online z pohladu rozdavania kariet. Divoke to tam bolo dost aj bez P****Stars generatora kariet
vid AQ vs 99
vid AQ vs 99
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
pan bendik by sa dnes potesil -:)))) tolko suckoutov HAHA
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Moj osobny názor je,že všetko je len skúsenostami.Tiež ma išlo zo začiatku roztrhnúť,vypisoval som na supporty,ako idiot.Ale nakoniec,ked sa človek zamyslí,tak je všetko OK.Dostaneš 10krát AA,ale priemerne 2prehraješ,a že niekedy je to v najdoležitejšej fáze turnaja,to je proste smola.No,ale niekedy sa stane,že máš to štastie ty,a to je to krásne na pokri.Mna osobne viac rozčulujú live suckouty.
A,ked si niekdo myslí,že je net zmanipulovaný,tak nech to nehraje.
Lebo to potom nemá logiku.
A,ked si niekdo myslí,že je net zmanipulovaný,tak nech to nehraje.
Lebo to potom nemá logiku.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
jano,ty sa tu stale ohanas tym istym,nemas na to ziadne dokazy,fakt by som ti odporucil aby si vazil slova,lebo ked niekoho obvinis mal by si to vediet dokazat,v inom pripade su mozne nejake pravne kroky z ich strany,hlavne preto,ze sa jedna o teba,keby to tvrdil niekto co hra 1 dolarove turnaje tak ok,na nete su stovky ci tisice looserov,ktori tvrdia,ze ich herne klamu,ale ak to tvrdi top hrac ako ty,tak je to naozaj nebezpecna vec,ktora sa moze obratit proti tebe
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Zdravim vsetkych diskutujucich!
Navstevujem tento forum, ale len ako divak-citatel. Nerad sem prispievam, lebo ine nazory ako ma okruh skalnych fanusikov tohto portalu je NEPRIJATELNY! Je zaujimave, ze ked niekto ma iny nazor tak hned je za to odsudeny. Preco? Iny nazor nemoze existovat?
pre Jana Bendika: Je to tvoj nazor. Respektujem tvoj nazor na tuto problematiku. Zbytocne to tu budes rozoberat, aj tak tuto iny nazor nie je pripustny pre tychto "online hracov."
No jo a kedze, kazdy tu ma skusku zo statisktiky a kazdy to spravil samozrejme na jednotku a vie co su to variace a sype tu definicie a vzorce tak otazocka na Vas. Je tu splnena podmienka? Kedze kazdy to studoval dopodrobne a zrobil z toho skusku tak urcite viete o aku podmienku sa jedna.
Nahodny generator rozdania? To akoze myslite vazne? Jedna sa o program. Mylim sa? Kedze je to program, tak to niekto musel naprogramovat. Mylim sa? Kedze je to naprogramovane co ma robit tak ako to moze nahodne vyberat? Ak dobre viem tak tak inteligentne programy, ktore by mali taku schopnost, ze nahodne, bez "uvazovania" vybrali-rozdali neexistuje! Jednoducho je to program a musi byt naprogramovany, aby robil to co robi, ale zeby to robil nahodne? Tak ked to robi nahodne, tak podla akej nahody vybera rozdania? Ale vlasnte nahodne ani nemoze vybrat, bo je to program, ktory ma rozdania naprogramovane.
Este otazocka na zaver. Preco je pre Vas take tazke prijat, ze existuje aj iny nazor ako ten Vas? Tak tak vidiet aku mate inteligenciu. Sak vypocujem ten nazor, mam svoj vlastny nazor. ok. ale nebudem tomu druhemu nanucovat ten svoj.
Mier.
Navstevujem tento forum, ale len ako divak-citatel. Nerad sem prispievam, lebo ine nazory ako ma okruh skalnych fanusikov tohto portalu je NEPRIJATELNY! Je zaujimave, ze ked niekto ma iny nazor tak hned je za to odsudeny. Preco? Iny nazor nemoze existovat?
pre Jana Bendika: Je to tvoj nazor. Respektujem tvoj nazor na tuto problematiku. Zbytocne to tu budes rozoberat, aj tak tuto iny nazor nie je pripustny pre tychto "online hracov."
No jo a kedze, kazdy tu ma skusku zo statisktiky a kazdy to spravil samozrejme na jednotku a vie co su to variace a sype tu definicie a vzorce tak otazocka na Vas. Je tu splnena podmienka? Kedze kazdy to studoval dopodrobne a zrobil z toho skusku tak urcite viete o aku podmienku sa jedna.
Nahodny generator rozdania? To akoze myslite vazne? Jedna sa o program. Mylim sa? Kedze je to program, tak to niekto musel naprogramovat. Mylim sa? Kedze je to naprogramovane co ma robit tak ako to moze nahodne vyberat? Ak dobre viem tak tak inteligentne programy, ktore by mali taku schopnost, ze nahodne, bez "uvazovania" vybrali-rozdali neexistuje! Jednoducho je to program a musi byt naprogramovany, aby robil to co robi, ale zeby to robil nahodne? Tak ked to robi nahodne, tak podla akej nahody vybera rozdania? Ale vlasnte nahodne ani nemoze vybrat, bo je to program, ktory ma rozdania naprogramovane.
Este otazocka na zaver. Preco je pre Vas take tazke prijat, ze existuje aj iny nazor ako ten Vas? Tak tak vidiet aku mate inteligenciu. Sak vypocujem ten nazor, mam svoj vlastny nazor. ok. ale nebudem tomu druhemu nanucovat ten svoj.
Mier.
- szityu
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Je zaujimave, ze ked niekto ma iny nazor tak hned je za to odsudeny. Preco? Iny nazor nemoze existovat?
1.) Je rozdiel medzi "mať názor" a "trepať blbosti".
Príklad: Keby uznávaný astrofyzik prišiel na nejakú konferenciu s tým, že ho cez noc bežne unášajú mimozemšťatia, tak by to tiež nedopadlo dobre.
2.) Táto téma NIE JE otázkou názoru, ale podložiteľných, jednoducho dokázateľných faktov.
Príklad: Je to ako keby 15 ľudí hovorilo, že 2+2 = 4, keď v tom medzi nich prídu dvaja, čo by tvrdili, že 2+2 = 7 a keď by boli vysmiati, tak by sa urazene a počudovane spýtali "To za to, že máme iný názor, ako vy, tak nás hneď odsudzujete? Prečo? Iný názor nemôže existovať?"
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- pls_sanos
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
szityu napísal:Zdravim vsetkych diskutujucich!
Mier.
...... NO COMENT..... N1.... prajem Ti vsetko NAJ v novom roku.
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
Náhodný generátor čísiel tieto čísla vyberá na základe toľkých a tak variabilných premenných, že slovo náhodný je tu naozaj bez najmenších obáv na mieste.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
http://www.P****Stars.cz/poker/room/features/security/
sekcia "míchaní karet", myslím, že dôkazov a odkazov na spoločnosti, čo sa tým zaoberajú je dostatok a akékoľvek podozrenia o podvodoch nie sú na mieste.
sekcia "míchaní karet", myslím, že dôkazov a odkazov na spoločnosti, čo sa tým zaoberajú je dostatok a akékoľvek podozrenia o podvodoch nie sú na mieste.
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
szityu napísal:Este otazocka na zaver. Preco je pre Vas take tazke prijat, ze existuje aj iny nazor ako ten Vas? Tak tak vidiet aku mate inteligenciu. Sak vypocujem ten nazor, mam svoj vlastny nazor. ok. ale nebudem tomu druhemu nanucovat ten svoj.
Mier.
nice!..sikovna argumentacia .. len sa nehodi..kedze ked sa nad tym zamyslis to iste robia obidve strany;)
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.