buschle napísal:turnaje na PS:
Navyse ludia to proste hraju dobre , ak sa nechcem odblindovat musim pushovat light (a bigstack zase light calluje) lebo na P****Stars v MMT vas nikto nenecha kradnut. Kazdy vie co ma robit ked ma velky stack a taktisto co ma robit ak ma tych 12-15bb. Uz mam v poslednej dobe pocit ze najviac deadmoney v turnajoch je v 4bet lightshovoch... Skoro kazdy 3betuje jak blaznivy.
proste oproti live je na PS obrovske pole hracov , ktori su navyse omnoho lepsi.
+1 buschle, presne si to vystihol. Ovela vyssia konkurencia, ovela vyssia uroven, ovela agresivnejsia hra, edge je ovela mensi a zakonite dochadza k viac hranicnym situaciam, ktore mozu skoncit suckoutom. Aj na ME WSOP sa stretol esovy poker proti royalu, alebo v poslednom rocniku mal napr. Candio runner runner postupku, alebo hra medzi Jarvisom a Mizrachim na finalovom stole 99vs AQ na Q8Q9A boarde, urcite nebudeme niekoho upodozrievat, ze to namiesal kvoli TV prenosu, take veci sa skratka stavaju ci uz online alebo live. Kazdy rok sa opakuju niektore mena v popredi turnajovych rebrickov napriec roznymi hernami, tito hraci su uspesni aj v zivej hre.