exit_2 napísal:... nepoznam vela ludi, ktori mavaju taku smolu ako ty. Co ty dokazes prehrat, tak to naozaj niekedy hranici s absurditou ...
a to ještě neznáš mne ...

exit_2 napísal:... nepoznam vela ludi, ktori mavaju taku smolu ako ty. Co ty dokazes prehrat, tak to naozaj niekedy hranici s absurditou ...

na agresiu vacsiou agresoiu. Furt bluffoval, mal dobrý stack. Hra čo zničila môj stack, sorel mizzi nový človek na stole, od 40 ľudí sa hralo 6 handed. Ja na malom blinde A, K. On BB, všetci ku mne fold, ja raise 23 000(stack asi 320 000). Sorel call. Flop J,3,4 rainbow ja continual bet 27000, on call. Turn 10, hovorím že vsetci tu floatuju, mám inside straight draw, 2 overcards skúsim druhý barrel. 40000 on call. River 2, vedel som že je zle mal som check/foldnut a skúsil som to hlupo ukradnúť za 60000 načo som dostal Allin a foldol. Myslím si že mal 5,6. Čo iné by celu dobu iba calloval. S jackom by má asi raisol na flope. Táto hra ma stala vyššie umiestnenie. Potom mi ostalo pri blindoch 4 a 8 tisíc, ante 1000 dakych 160000. takze M 8,8 veľmi zle a nie 20 BB ako sa tu spominalo a na mojom stole stacky 450000 až 1 milión. Emanuel Seal utg +1 raise preflop double bb castkrat raisoval z early position slabé suited esa, k,j k,10 a podobne. Šiel som to squeeznut z buttonu s 2,2 ale moorman našiel na BB deviny a callol. Seal ukázal k, q a foldol. Škoda toho A,K to som zle zahral, tie dvojky nelutujem.

cubraka napísal:......Pár rúk na to, už mal nervy na mna, som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold. Furt skúšal, tak som preveril ci má toho kona![]()

tomm napísal:cubraka napísal:......Pár rúk na to, už mal nervy na mna, som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold. Furt skúšal, tak som preveril ci má toho kona![]()
cize si raise/foldoval? to sa ti zda ako dobra linia proti moormanovi? Co sa tyka mizziho, s 56 by ta asi raisol uz niekde skor, tvoj sizeing vyzera na ruku ktoru si mal, predpokladam, ze si dal cas na kazdej street a ak vycitil slabost, tak ta je bez problemov schopny bluffnut s nicim. Jeho value range bola 33/44/JT. Na turne vsadzas do potu skoro 120K 40K, je tam str8draw, flushdraw, asi by predpokladal od nas noname hracov, ze vsadis viac svoje value ruky na tom boarde a jednoparove ruky uz pravdepodobne budes na rivri len check/callovat, takze mu ostalo v tvojej range-i JJ/bluff a vzhladom na sizeing na turne to tam podla mna dost pravdepodobne poslal s airom.

range mizziho si podľa mna netrafil, žiadny z týchto agresivnych hráčov ti nedá kartu zadarmo ak má top pair a odpovie na tvoj continual bet, takze J, x určite nebol. A nevidím dôvod, prečo by má mal raisnut s open straight draw.
cubraka napísal:som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold.
respect za odvahu a dobry read.

popoBA napísal:otazka podla mna stoji ci by tie QQ zahodil keby ho moorman este raz raisol

Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.