exit_2 napísal:... nepoznam vela ludi, ktori mavaju taku smolu ako ty. Co ty dokazes prehrat, tak to naozaj niekedy hranici s absurditou ...
a to ještě neznáš mne ...
exit_2 napísal:... nepoznam vela ludi, ktori mavaju taku smolu ako ty. Co ty dokazes prehrat, tak to naozaj niekedy hranici s absurditou ...
cubraka napísal:......Pár rúk na to, už mal nervy na mna, som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold. Furt skúšal, tak som preveril ci má toho kona
tomm napísal:cubraka napísal:......Pár rúk na to, už mal nervy na mna, som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold. Furt skúšal, tak som preveril ci má toho kona
cize si raise/foldoval? to sa ti zda ako dobra linia proti moormanovi? Co sa tyka mizziho, s 56 by ta asi raisol uz niekde skor, tvoj sizeing vyzera na ruku ktoru si mal, predpokladam, ze si dal cas na kazdej street a ak vycitil slabost, tak ta je bez problemov schopny bluffnut s nicim. Jeho value range bola 33/44/JT. Na turne vsadzas do potu skoro 120K 40K, je tam str8draw, flushdraw, asi by predpokladal od nas noname hracov, ze vsadis viac svoje value ruky na tom boarde a jednoparove ruky uz pravdepodobne budes na rivri len check/callovat, takze mu ostalo v tvojej range-i JJ/bluff a vzhladom na sizeing na turne to tam podla mna dost pravdepodobne poslal s airom.
cubraka napísal:som raisol preflop queeny on call. Flop K, 8, 3. Ja continual 21000 on raise 46000, ja reraise na 92000 on opäť fold.
popoBA napísal:otazka podla mna stoji ci by tie QQ zahodil keby ho moorman este raz raisol
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.