Ján Bendik rozhovor (EPT Player of the year) 1/2
Re: Ján Bendik rozhovor (EPT Player of the year) 1/2
jasne nikoho nebavi sediet na cashke kde je to sama ryba
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- HaPpY LuMpY
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:vlade napísal:Tak ono to moze byt myslene na bluffovanie, niektorych hracov co ani netusia co maju na ruke nevybluffujes (aspon ja nie ), mne by to tak celkom davalo zmysel.
to je sice pravda ale plati na nich milion inych sposobov ktorymi ich oberiem o prachy, ktore zase neplatia u dobrych hracov.....
Samozrejme ze mas pravdu, ale mozno jedna z Janovych dost silnych zbrani su prave tie bluffy (mam taky subjektivny pocit z toho co som cital/videl) a prave preto sa mu praveze lepsie hra s hracmi na ktorych to plati (aspon ja si to tak vysvetlujem).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
DevilMayCry napísal:jasne nikoho nebavi sediet na cashke kde je to sama ryba
no to si zrovna mozes spustit aj ruletu ked vies obohrat tolko ryb v 6-7way potoch....a vlade to dobre povedal navacsou zbranou dobreho hraca je bluff kedze na karty sa nemozes spoliehat pocas celeho turnaja a ked tam mas more fishiek tak proste skor ci neskor narazis a letis prec...a oki na cashke to moze byt este ako tak ziskove lebo potom ti budu platit aj monstre ked sa par krat dokupis ak ta neprejde chut od takej hry...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
WNT so mnou suhlasi, nieco asi nebude v poriadku
- vlade
vlade napísal:WNT so mnou suhlasi, nieco asi nebude v poriadku
nemam tu diskusiu kde sme to rozoberali v historii lebo ste mi ten nick zabanovali ale spominal som to tu niekde davnejsie a bol som za to miestnymi ako obvikle sfuknuty a nic sa za tie dva tri roky na tom nezmenilo a som rad ze si to mysli aj janko.Je to mozno aj nasa slabina ze nedokazeme hrat proti rybe optimalne ale ich hra je nevypocitatelna a nezmyselna tak sa tam dost tazko nieco vymysla....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Ruleta je ruleta, tam si vzdy v minuse a hrat na stole so slabsimi hracmi je obrovska vyhoda o tom ani netreba diskutovat ale pocit je pocit, hlavne v live hre kde par prehranych potov moze dost ovplyvnit nazor.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
prekvapujuco dobry rozhovor
co sa tyka zlych hracov vlade mam to chapat tak ze podla teba na dorbom hracovi mozes zarobit peniaze bluffovanim? to potom asi nie je moc dobry hrac ked prilis folduje
co sa tyka zlych hracov vlade mam to chapat tak ze podla teba na dorbom hracovi mozes zarobit peniaze bluffovanim? to potom asi nie je moc dobry hrac ked prilis folduje
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No, ano, napriklad takym spodobom ako spominal v rozhovore
Jasne ze nie stylom bluffujem kazdu hru, ale nevidim dovod preco by niekto kto ma vela skusenosti s live pokrom nemohol hodit nejaky falosny tell (ktory neskuseny hrac nerozpozna) a nasledne na to supnut mega bluff s nicim
Jasne ze nie stylom bluffujem kazdu hru, ale nevidim dovod preco by niekto kto ma vela skusenosti s live pokrom nemohol hodit nejaky falosny tell (ktory neskuseny hrac nerozpozna) a nasledne na to supnut mega bluff s nicim
- vlade
vlade napísal:(ktory neskuseny hrac nerozpozna) a nasledne na to supnut mega bluff s nicim
tak hovorime o dobrom hracovi alebo o neskusenom hracovi?
z mojej skusenosti bluffy su uspesnejsie proti horsim hracom nez proti naozaj dobrym. Dobry hrac je predsa dobry preto lebo vie kedy foldnut silnu handu a kedy callnut so slabou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vlade mal zjavne na mysli dobreho neskuseneho hraca
clovek moze byt dobry a nemat skusenosti v istych situaciach napr. pri bluffovani, to by mohlo davat zmysel. Napr. taky andy murray bol dobry tenista ale chybali mu skusenosti kedze nema odohratych tolko dolezitych zapasov a tak ho mohol djokovic lahko vybluffovat na sieti
clovek moze byt dobry a nemat skusenosti v istych situaciach napr. pri bluffovani, to by mohlo davat zmysel. Napr. taky andy murray bol dobry tenista ale chybali mu skusenosti kedze nema odohratych tolko dolezitych zapasov a tak ho mohol djokovic lahko vybluffovat na sieti
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 10 Júl 2013 10:41, celkovo upravené 2 krát.
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- vlade
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 20 hostí.