sudden napísal:Na mna teda ako nejaky superskiller neposobil, 7c s nim myslim hral pri stole tak to bude vediet posudit lepsie, ale skor ho mam zaradeneho v kategorii stastlivcov, ktori tie turnaje vedia triafat castejsie ako bezni smrtelnicii
Uplny suhlas, Romanello nie je nejaky zly hrac ale robi dost velke hovadiny, a hlavne je vrcholne nesympaticky... agresinve nadaval Lubosovi Kudlickovi za slowroll ked posledny trochu pomalsie otacal vitaznu ruku vo 4way pote (bolo to v poslednej polhodine Day2, bol som prilis mimo aby som vedel posudit ci to bol trochu slowroll), a pindal dokola ze to neznasa a ze je to "bad etiquette", ale sam sa sprava neznesitlne, furt akoze "vtipkuje", hento trapne a urcite neeticke "all-out" robil casto, plus akoze simuloval ze ide vela 3betnut a potom so smiechom muckol, etc.
trgy napísal:K tomu Romanellovi
Simon Charette raised with AK from mid position and Roberto Romanello made a three-bet from behind with J 4 when he made it 31,000 to play. The action folds around to Charette who four-bets to 96,000. The action is now back on the Welshman who makes a five-bet shove with J 4 for 400,000 (all of his chips) and Charette made the call.
“Why do people keep on shoving on me with trash?” Charette asked the sky.
“Sorry mate it was just a move.” Said Romanello.
Toto len potvrdzuje ze Romanello ma viac stastia ako rozumu, uz predtym Simon ukazal ze ked 4betuje uz prestav sranda a ze sa nenecha vytlacit z AQ/AK, Simon je agresivny hrac ale v klucovych spotoch co som videl bol vzdy nit, ten jeho 5bet mal minimalne FE...
yegon napísal:inak skoda Mareka - je to fakt asi jediny slovensky live poker hrac pred ktorym mam respekt - myslim ze keby sa este vymakal po technickej stranke tak je totalne zviera a neskutocne by ownoval velke svetove live turnaje
Velky suhlas, uz vidim ze ma Marek vysmeje ked mu to poviem najblizsie osobne, ale jemu by hrozne pomohlo zobrat nejaky koucing od nejakeho dobreho onlajnistu ohladom tej "technickej" stranky, trochu teorie o handselection, polarizacii a par dalsich veciach, keby to potom spojil so svojim handreadingom mohol by byt este o dost lepsi...