Nový poker klub v Bratislave - Diamond River
Počet príspevkov: 38 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mno..
dufam, ze si mu jednu natiahol *JOKINGLY*
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mno..
omg, to v tej alfe? dost zlee..
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
klub
Vcera som tam bol mrknut, hracov fakt mizerne malo (ledva sa jeden stol vyzbieral) ak nebudu garantovane turnaje, tazko sa to rozbehne...
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: klub
ano priestor je naozaj zaujimavy evidentne byvali Hip Hopovy podnik :) ale je otazne ci sa vobec da ponuknut nieco nove pri dnesnych kluboch v bratislave.
- iggy
Re: Re: Re: klub
Iggy, nie si uz majitel, takze ta nebudem podozrievat, ze im neprajes, ale znie to trochu, ako ked kedysi Rusko predtym ako dosla Joj stale tvrdil, ze trh dalsiu televiziu neuzivi :-D
Uznavam, ze to nie je lahke, ale urcite je vzdy s cim dojst... teda nevravim, ze preziju vsetky kluby zaroven, ale urcite sa da popri tych existujucich nejako presadit...
Uznavam, ze to nie je lahke, ale urcite je vzdy s cim dojst... teda nevravim, ze preziju vsetky kluby zaroven, ale urcite sa da popri tych existujucich nejako presadit...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: klub
Som zvedavy kolko nas bude v sobotu na 3000 freezeoute....
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Re: Re: Re: Re: klub
takze v prvom rade som uplne nestrany a ked to vyznieva ako kritika tak jedine ako konstruktivna , zas na druhej strane nieje moc vela ludi ktory dokazu mat na vec trizvejsi a fundovanejsi nazor ako ja :) co sa tohoto tyka , ja len narazam na strohe fakty , cash je rozchytany (co asi vieme setci) turnaje vymysli hocico o tyzden je to v Hrone "VACSIE KRAJSIE NAJLEPSIE A SAMOZREJME NAJGARANTOVANEJSIE" cize asi tolko k realiam ba pokru , v ba v pokry neexsituje konkurencia len ludia ktory vedia nicit nepriat a destruovat a to je ten problem preco tu dalsiu klub nema sancu , musel by si mat vela penazi a velmi siroke latke ak tu chces nieco seriozne zacat. A este jedna vec je sinly upadok cashu v poslednej dobe v BA ludom dosli peniaze a to zachvilu pociti VELMI aj komuniata okolo turnajov , staci sa pozriet do Brna ako to skoncilo tam
- iggy
Počet príspevkov: 38 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.