Nový poker klub v Bratislave - Diamond River
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: Re: Re: klub
V poho Iggy,
ved vravim ze uz si nestranny, a tiez beriem, ze asi malokto tomu rozumie viac ako ty... specialne ja uz o tom viem figu kedze hram nazivo tak 2x do mesiaca, aj to turnaj.
Ja len vravim, ze mozno nejde ani tak o lakte, ako fakt o aky-taky balik penazi a potom samozrejme vela sikovnosti...
Silny upadok cashu v BA :-) Hehe, neviem, ci sa ti bude chciet odpisat mi sem, ale celkom by ma zaujimalo, ze ci ludom dosli prachy preto lebo v to zerie rake alebo to tu niekto cielavedomo cele vysava :-)
Esteze je tu online poker a WSOP8-)
ved vravim ze uz si nestranny, a tiez beriem, ze asi malokto tomu rozumie viac ako ty... specialne ja uz o tom viem figu kedze hram nazivo tak 2x do mesiaca, aj to turnaj.
Ja len vravim, ze mozno nejde ani tak o lakte, ako fakt o aky-taky balik penazi a potom samozrejme vela sikovnosti...
Silny upadok cashu v BA :-) Hehe, neviem, ci sa ti bude chciet odpisat mi sem, ale celkom by ma zaujimalo, ze ci ludom dosli prachy preto lebo v to zerie rake alebo to tu niekto cielavedomo cele vysava :-)
Esteze je tu online poker a WSOP8-)
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
3tisic freezout 28.6.
Boli sme iba styria:( napriek vyhre som trosku sklamany, ze sa nenazbieral ani jeden stol. :(
Snad na mensich turnajoch cez tyzden to bude lepsie.
Snad na mensich turnajoch cez tyzden to bude lepsie.
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Re: 3tisic freezout 28.6.
winner take all?
dufam ze ste nesplitovali v trojici ;)
dufam ze ste nesplitovali v trojici ;)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: 3tisic freezout 28.6.
jj, iba vitaz. na otvaracom turnaji sme splitovali 1.-2. miesto (po 18500), lebo sme boli uz strasne unaveni a bol som iba mierny chipleader
- rafi
ostatne kluby
ako to vyzera v inych kluboch? cca kolko ludi tam chodi?
- rafi
Re: ostatne kluby
Rafi u nas to vyzera tak, ze v ALfe sa hra vacsinou na 1-3 stoloch, v Hrone na 3 - 12 stoloch. Rozpis stuktury je na www.ccpoker.sk
- Roberto
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ostatne kluby
Dakujuem za info, asi sa tam uz dnes zastavim :)
- rafi
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.