Oficiálne vyhlásenie organizátorov: Tatra Series of Poker je

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Oficiálne vyhlásenie organizátorov: Tatra Series of Poker je

Odoslaťod janobendik 06 Feb 2011 18:16

nerozumiem Vam Joko. mam to prepocitat v PZl? :D . ak vazne , len som reagoval na vyhlasenie organizatorov, ze maju istych "iba"80 slovakov> aky je rozdiel pre nas hracov ??? slovak , poliak?? a ani pre org. nikto nepozera hadam na to ci eurace doniesli slovaci alebo poliaci! apropo poliaci z internetu ziadnu akciu aj tak nevytrhnu po financnej stranke!!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod hyena 06 Feb 2011 21:52

Manageri turnaja by sa mali nad sebou zamyslieť,a najlepšie sa venovať niečomu inému.
Len už,preboha,žiaden poker.
To,Vám vôbec nejde. :wall:
hyena

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 4 krát/11 krát

Odoslaťod janobendik 06 Feb 2011 22:29

hyena a ostatni s obdobnym nazorom - Takto nie!!
Je sice pravdou, ze mozno dobry projekt sa chalanom nevydaril, no a?? nam sa vsetko vzdy podari?! a hlavne aspon mali snahu! Nas hracov to nic nestalo, tak preco odsudzovat! Skus ty nieco urobit pre poker a budem ti blahopriat. budme radi kazdej snahe urobit nieco v prospech pokru!
Prajem chalanom vela uspechov pri dalsich akciach! verim ze ich 1 neuspech neodradi. :good:
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod palo1973 06 Feb 2011 23:11

janobendik napísal:hyena a ostatni s obdobnym nazorom - Takto nie!!
Je sice pravdou, ze mozno dobry projekt sa chalanom nevydaril, no a?? nam sa vsetko vzdy podari?! a hlavne aspon mali snahu! Nas hracov to nic nestalo, tak preco odsudzovat! Skus ty nieco urobit pre poker a budem ti blahopriat. budme radi kazdej snahe urobit nieco v prospech pokru!
Prajem chalanom vela uspechov pri dalsich akciach! verim ze ich 1 neuspech neodradi. :good:

+1
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Joko249 06 Feb 2011 23:37

janobendik napísal:nerozumiem Vam Joko. mam to prepocitat v PZl? :D . ak vazne , len som reagoval na vyhlasenie organizatorov, ze maju istych "iba"80 slovakov> aky je rozdiel pre nas hracov ??? slovak , poliak?? a ani pre org. nikto nepozera hadam na to ci eurace doniesli slovaci alebo poliaci! apropo poliaci z internetu ziadnu akciu aj tak nevytrhnu po financnej stranke!!

Ale asi pozera. Reagoval som na základe vyhlasenia, že vzhladom k tomu, že polska strana nezabezpečila 100 hráčov, tak musia tento turnaj zrušiť. Istých 80 slovakov a kolkí by sa registrovali priamo pred turnajom?
Myslím že tých 100 listkov by sa podla reakcie ludi len na tomto fore dala zvladnut, no a vase výpočty, ak su aspon z casti take realne ako ich popisujete, tak musi vsetko klapnut, tak kde zlyhala organizácia? Iba v peniazoch? Moj názor je, že ked sa chce herna zviditelnit, tak musi najskor investovat. Bez toho to nejde. Teda vlastne ide, ale iba na papieri a rečami a na koniec sa budeme bavit kde sa stala chyba a kto za to može a počitat ako by to bolo najlepsie aby to vyslo (nic v zlom :poklona: mam pred vami rešpekt, aj ked vas osobne nepoznam-rad sa zučastnim vami org turnaja,nie cg)
Joko249

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Joko249 07 Feb 2011 00:17

Matej Zavacky napísal:
Joko249 napísal:

Janko je to všetko pekne spočítané, len stale zabudate, že to nebolo organizované pre slovákov ale pre poliakov.

no a teraz mi povedz aky je rozdiel ci pride 100 slovakov alebo 100 poliakov - myslim zhladiska prijmu financii

To sa musíš spýtať T.Žiaka. Ja som na ten turnaj chcel ist.
Joko249

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod nelz0n 07 Feb 2011 01:47

myslim si ze tato akcia mala velky potencial, chcel som tam ist, sice som este nekupil package ale mal som to v plane takmer na 100%

ad vsetky vypocty, myslim ze i ked by to mozno bolo samostatne rentabilne i pre 80 hracov tak problem mohol byt aj inde, napriklad nevedeli hotelu permon s ktorym mali zmluvu zabezpecit vytazenie plnej kapacity, ktoru predtym garantovali ...

kazdopadne skoda, vyzeralo to na jednu z fakt mala live turnajov/akcii na ktoru by som siel
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod hyena 07 Feb 2011 03:11

Ked stačí vyhlasiť a zrušiť turnaj,v ktorom je 2týždne pred jeho konaním zaregistovanych "iba" 80hráčov,tak to je velký počin pre poker.To sa predsa takto nerobí.Poker je biznis,kde sem-tam prerobíš,hlavne, ked ho robíš mimo kasina.Ale v tomto prípade by to tak asi nebolo,presne ako si vypočítal,minimalne by to bola plichta.Ale nechajme sa prekvapiť dalšou akciou,uvidíme,kdo nakoniec mal pravdu.Budem rád,ked som sa mýlil.
hyena

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 4 krát/11 krát

Odoslaťod sudden 07 Feb 2011 15:54

janobendik napísal:...

Zabezpecte mi garantovanych 80 hracov a ja to spravim :D
ak mate ine pocty sem s nimi!

K vypoctom sa nevyjadrujem, nemam predstavu na kolko je to realne, pripada mi to moc zjednodusene.

Jedna dolezita vec, na ktoru si podla mna zabudol, su nejake zavazky voci hotelu Permon (predpokladam, ze hotel im neposkytuje priestory na takuto akciu z lasky k pokru), ktoremu pravdepodobne museli garantovat naplnenie kapacity pocas tejto akcie, preto mali poliaci garantovat 100 turnajovych balickov (nie len cisto 100 buy-inov), ak im pride na turnaj 100-150 ludi, ktori si kupia priamy buy-in ale ubytovavat sa budu vacsinou individualne (a urcite nie len v Permone) tak hotelu sa to asi moc pacit nebude. Neviem si predstavit, ze by organizatori TSOP garantovali hotelu plnu vytazenost pocas akcie, ked ani len netusia kolko ludi, ktori pridu na turnaj by sa v Permone realne ubytovalo.
Obrázok používateľa
sudden

Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod sudden 07 Feb 2011 16:33

Nemyslíme si, že dôvodom nezáujmu o podujatie medzi poľskými hráčmi je zlý výber online partnera. Práve naopak. Musím povedať, že spolupráca so spoločnosťou Mermaid Poker prebiehala na maximálne profesionálnej úrovni. Prosím uvedomte si, že na takomto podujatí nikdy nebude participovať P****Stars, Full Tilt Poker alebo iná veľká herňa. Pre týchto „veľkých“ hráčov sú takéto projekty zrnkom piesku v púšti a z pohľadu investície sú pre nich absolútne nezaujímavé.

Spolupraca na maximalne profesionalnej urovni, to je od nich pekne, len skoda, ze na Mermaide sa nespustila ani jedna kvalifikacia, jednoducho preto, ze tam nikto nehra.

Povazovat Mermaid za dobreho online partnera na organizovanie takeho eventu je podla mna uplny nezmysel, lepsi nejaky online partner ako ziadny, ale v pripade 0 online kvalifikantov to je v podstate jedno. Ak robia online partnera na turnaj v Montesine, na ktory pride 500-600 ludi aj bez online kvalifikacii, tak to este dokazem pochopit, im moze byt uplne ukradnute ci budu mat online kvalifikantov 5 alebo 35. Ale v pripade takychto eventov organizovanych na Slovensku mimo klubov/kasin je ten online partner podla mna celkom podstatna vec.

Preco by na takomto podujati nemohla participovat ziadna velka herna ? P****Stars Kosice open bol presne ten isty typ turnaja - 200BI, 200 ludi cap.
Obrázok používateľa
sudden

Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!