Ok Tommy, vazim si komplexnu a serioznu odpoved, urcite aj ja by som volil iny ton keby si nenapisal ze moj povodny post bol detinsky (stale my chyba vysvetlenie preco - ved moja vyzva pre teba/Jana je predsa evidentne aktualna).
Nechcem sa dotahovat o kazde slovo, vela z toho co si napisal sedi, paci sa mi tvoj pristup k tej challenge - ak by si to zobral napriek tomu ze si si vedomy ze si underdog, tak klobuk dole .
Iste ale je, ze si tu viackrat zhadzoval hracov mikrolimitov, fakt sa mi to nechce hladat ale mozem to spravit ak si to nepamatas
Uznavam ze pokial ide o live/online, mozno som to trochu prestrelil, mam ta proste zaradeneho v mnozine hracov co to pokladaju do velkej miery za rigged a divadlo, s tym ze si mam silny pocit ze si sa niekedy vyjadril ze nejako si nepostrehol ze by existovali Slovaci ktori su dlhodobi velki winneri. Je mozne ze nie vsetko z toho si tu pisal ty, mozu mi tie posty trochu splyvat.
Tiez je iste ze Jano sa smeje BRM v kazdom poste. Mne je jasne ze s popobom nebude hrat, a mas pravdu, ani ja by som nehral, ale prave preto sa mi zda logicke rozdat si to s TLN.
Este beriem spat aj slovo "strach", nechcel som to uz editovat ale bolo to myslene presne tak, ze si uvedomujete ze ste horsi hraci.
Myslim ze Joza mozem smelo zaradit medzi internetove mysi, este mesiac dozadu myslim platilo ze hral live poker 2x v zivote, teraz sa mu to pokial viem trochu zapacilo, ale rozhodne to je internetovy hrac, takze v ramci Janovej kategorizacie internetova mys
A myslim ze smelo mozem predpokladat ze aj pre teba to v globale znamena ze sa na internetovych hracov pozeras s despektom - vid tvoja reakcia na konkurencnom portali po rozhovore s Marekom - "super rozhovor, realny hrac, realny poker" - nie je tazke domysliet si s akymi hracmi ci pokrom si to porovnaval.
Cely zaver pre mna je taky, ze stale nechapem preco si napisal ze moja vyzva bola detinska, z mojho pohladu ked som to pisal bol najma Jano clovek ktory by na to mal mat BR (aspon taky ako ma podla vlastnych slov na vsetko co hrava) aj gule... teraz mu stale nerozumiem, kedze vyjadrenie "pocul som ze je lepsi" len potvrdzuje co som napisal v druhom poste (obavy z kvality supera), a Jano pise ze som to nepochopil...