´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (1.časť)
Re: ´Osobnosti PokerPortal.sk´ - rozhovor so ´7castlom´ (1.časť)
nato sa neda níc napisat.. na pokojne hranie?
- MATESzKE
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Super 7castle !!! Aj ja studujem pravo a prave som uprostred statnic. Trestne pravo mam uz za sebou a akurat placem nad obcianskym pravom, ktore si neviem predstavit, ze dam Kazdopadne, tiez nad tymto povolanim neuvazujem a verim, ze moje cesty povedu k burzovemu obchodovaniu (mam uz dobre naslapnute) a ze poker bude jednym z prostriedkov, ktorym si na to po statniciach zarobim (vyhliadky su opat dobre). Skolu sa ale musim pokusit dokoncit aj ked bez motivacie je to tazke
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Super rozhovor so SNG guru , čakal som kedy tu pribudne. V každom prípade GL v MTT kariére.
To počkaj čo budeš hovoriť na správko, to bude ešte len sranda Ak si náhodou na UK a ešte tam je pán Zloch, tak si určite užiješ, lol.
Kominak napísal:Super 7castle !!! Aj ja studujem pravo a prave som uprostred statnic. Trestne pravo mam uz za sebou a akurat placem nad obcianskym pravom, ktore si neviem predstavit, ze dam
To počkaj čo budeš hovoriť na správko, to bude ešte len sranda Ak si náhodou na UK a ešte tam je pán Zloch, tak si určite užiješ, lol.
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Marian21x napísal:Super rozhovor so SNG guru , čakal som kedy tu pribudne. V každom prípade GL v MTT kariére.Kominak napísal:Super 7castle !!! Aj ja studujem pravo a prave som uprostred statnic. Trestne pravo mam uz za sebou a akurat placem nad obcianskym pravom, ktore si neviem predstavit, ze dam
v Kosiciach som a spravko som mal minuly rok spravil som aj ked som nechapal jak tento rok uz len obcan a ustavko.....
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Ty si taky stary? Nevyzeras
Zelam gl v dalsom posobeni kazdopadne
Zelam gl v dalsom posobeni kazdopadne
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Marian21x napísal:Super rozhovor so SNG guru , čakal som kedy tu pribudne. V každom prípade GL v MTT kariére.Kominak napísal:Super 7castle !!! Aj ja studujem pravo a prave som uprostred statnic. Trestne pravo mam uz za sebou a akurat placem nad obcianskym pravom, ktore si neviem predstavit, ze dam
kokos tak ked sa zloch spomina uz aj na pokrovom fore to je vazne legenda
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
yegon napísal:profik = zivi sa pokrom
obv 7castle nie je luckbox co trafil 300k v jednom turnaji a zbohatol na pokri ale clovek ktory planuje stabilne vyhravat a dufa ze popri tom sem tam trafi aj nieco velke
no a co sa tyka volby povolania tak snad peniaze nie su najdolezitejsie, cloveka by to malo aj bavit
pocuj yegon hrate to dobre ale profik??naposledy prihlasenz 9.3 to je trosku smiesne ale to neznamena ze to nieje dobry hrac len sa nazvat profikom je trosku silna kava a spoliehat sa na prijem od P****Stars je velmi velmi vrtkave.preto podla mna treba mat nahrete naozaj velke peniaze aby sa hrac mohol stat pro.podla mna aspon 200 000-300 000 eur.ale je to len moj nazor drzim vam obom palce.
- *wwssoopp*
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
*wwssoopp* napísal:yegon napísal:profik = zivi sa pokrom
obv 7castle nie je luckbox co trafil 300k v jednom turnaji a zbohatol na pokri ale clovek ktory planuje stabilne vyhravat a dufa ze popri tom sem tam trafi aj nieco velke
no a co sa tyka volby povolania tak snad peniaze nie su najdolezitejsie, cloveka by to malo aj bavit
pocuj yegon hrate to dobre ale profik??naposledy prihlasenz 9.3 to je trosku smiesne ale to neznamena ze to nieje dobry hrac len sa nazvat profikom je trosku silna kava a spoliehat sa na prijem od P****Stars je velmi velmi vrtkave.preto podla mna treba mat nahrete naozaj velke peniaze aby sa hrac mohol stat pro.podla mna aspon 200 000-300 000 eur.ale je to len moj nazor drzim vam obom palce.
ja suhlasim,ak nemas 10 000 buy-ov in tak na turnaj nelez...........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
*wwssoopp* napísal:pocuj yegon hrate to dobre ale profik??naposledy prihlasenz 9.3 to je trosku smiesne
nema na dovolenke v thajsku nahodou nonstop grindit?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
asi mame ine predstavy o tom co to znamena profesional
ked sa zivis nejakou pracou tak je to tvoja profesia, nezalezi na tom kolko hodin do mesiaca odpracujes ani kolko zarabas - dolezite je ze je to tvoj hlavny zdroj prijmov
ked sa zivis nejakou pracou tak je to tvoja profesia, nezalezi na tom kolko hodin do mesiaca odpracujes ani kolko zarabas - dolezite je ze je to tvoj hlavny zdroj prijmov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.