MiskoKvo napísal:martinique39 napísal:to ze obhajcovia online nevedia o statistike nic je jasne z toho ze vobec neprotestovali proti uvedenym bludom co mali byt pradepodobnosti v pokri.
hmm ak vysvetlis fakt ze su regularovia ako 7castle,barin22,pimpindonks,napr ja,kennl ktory maju 2 rocne historie viac nez 30k turnajov a ich ciara zisku ma nemeny tvar a ide hore? ...
btw ja som obhajca online pokru a mam skusku zo statistiky na vysokej skole tak ma prosimta neurazaj
ked toto nevies pochopit ja som len rad ..si freemoney v pokri a ja som len rad ze existuju "myslitelia" ako ty ..pretoze mi tvoja blbost dava chleba pred usta
co mam vysvetlit? ved to vobec neodporuje nicomu z toho co som kedy napisal.... presne o tom je tato debata ... desiatky ludi pisu veci ktore nesuvisia s temou a tvaria sa ze to nevieme vysvetlit to boli aj tie tabulky z vyhrami AA, KK atd
pamatam si na skusku zo statisktiky a aj to ze ju nakoniec dali skoro kazdemu, lebo tomu naozaj rozumelo tak 5% ludi
ale ak mas skusku zo statistiky tak by si mozno vedel spocitat aspon to ako casto sa stretne farba a trojica. a ako casto sa to stava online.
"tvoja blbost " a toto malo byt co? nadavanie cez net? to uz je fakt velke hrdinstvo.