HELIAN napísal: Ano pocujete dobre, na miliardy!
Ako pocuvam tak pocuvam, nic nepocujem.
Maximalne tak citam.
Bludy co si napisal.

HELIAN napísal: Ano pocujete dobre, na miliardy!

HELIAN napísal:7castle : Mas vobec sajnu kolko urobia rakes toho polmiliona hracov ktori hraju denne na FULL TILTE, PSTARS?
myslis ze sa jedna o nejake smiesne milioniky usd mesacne?

HELIAN napísal:Su tam anomalie, ale nik ich nedokaze.

HELIAN napísal:7castle: Na fulltilte sa odohravaju vsetky najvyssie High stakes heads up vyzvy, otacaju sa tam najvacsie sumy a tie najdrahsie ruky na svete, preto ho spominam. S tymi stastikamy suhlasim. Su tam anomalie, ale nik ich nedokaze. Na full tilte som odohral uz 100K ruk, tak viem o com pisem.

Herne samozrejme priebežne svoj softvér updatujú, tak na uváženie teraz okrem toho zostáva, že aký časový úsek z danej HH brať, pretože ak herne počas updatovania softvéru zmenili aj určité anomálie, tak možno štatistický výsledok nebude presný alebo presnejšie povedané správny. Tých ALE je samozrejme oveľa viac. Ak sa niekto rozhodne tento rozsiahly prieskum vykonať, tak budem rád nápomocný s mojími nápadmi. Bude potrebná dostatočne veľká vzorka HH a aj od dostatočne veľkého počtu hráčov danej herne. 

Pred nedávnom tu zaznel názor, že online hrajú oveľa lepší hráči. Skoro mi očí vypadli. Môj názor je opačný. "Yegonovými slovami" (krásne to znie
) určite je možné dokázať, že online je percentuálne oveľa väčší počet zlých hráčov ako live
Robím si samozrejme srandu, ale môj jednoznačný názor (ktorý mám doložený iba pozorovaním
) je, že zlých hráčov nájde človek všade (najviac na freeroloch
), ale online je ich poďla mňa viac
Podľa mňa preto lebo live sa určité percento zlých hráčov aspoň snaží hrať trošku lepšie, pretože sa nedá hneď zapnúť ďaĺší turnaj, ale čaká ich cesta domov 

Možno keby si robil cely zivot Dolye Brunson databazu, tak niečo z toho upletieš
ale obžalovaní (online hraci ktori tvrdia ze je to save) nepotrebuju nič dokazovať...ty OBVINUJES tak aj ty dokáž
ak nedokážeš nesúď a ak je to tvoj nazor nehadaj sa o niečom co nieje prakticky dokazatelne 

Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.