ramzey napísal:janobendik napísal:...bod 6 JASNE napisane, ze najlepsi je call do flopa a C/R na flope. Tak sa zobud a nevymyslaj si TY! /teda ziadne 3bety....atd/
a ak mi C/R co len zaplati v ten moment jednoznacne vzdavam partiu a ani zeton viac! A ze to ti SK hraci co maju predstavu o pokri tak nerobia je aj vidiet podla vysledkov
. Skoda ze sa neviete poucit
Prosim ta a aku value chces s hraca tahat, ked ho ne 3-betnes preflop, aby ti zavolal horsie a aky ma sucasne vyznam, ked ho 3betnes na flope, kde je pre teba scary karta (v superovej range velmi casto to K asi bude) a samozrejme, c/r si vyfoldujes horsiu ruku, ktora by ti mohla dat value a nevyfoldujes lepsiu a stoji ta to podstatne vela zetonov.
Btw.: Janko nechystas sa napisat daku knizku? Rad by som si ju precital, lebo tvoje myslienkove pochody su velmi zaujimave.
Maros, wtf? zas mas trash talk?
......
tak este raz k tym zetonom a co dosiahmeme:
VAS navrh: 1. CL stola da bet 35K /uz tu sa musis zamysliet , ze pri BB16K je to minraise, ktorym ta urcite nechce vyhnat z hrz, prave naopak pozyva ta!/
2. Ty R do 85K , super len call / Pri tomto bode bola aj moznost od supera allinu - Doplatite?? ak ano, aku ruku mu davate ak doplatite- chcem jasnu odpoved. Ak foldnes, ziskal si info za 85K bez moznosti vyhry/
3. kedze je call je pot 85+85+16ante+8sb= 194K. Do takeho banku davate bet , teda cca 60% tj. 110K . Na flope je K9mala, teda aj karta ktora ta priamo poraza. Ak super foldne je to super , vyhrali ste 144K. AK super hra allin - tu chcem od Vas druhu jasnu odpoved fold, alebo call? ak fold prehrali ste 195K. Najzaludnejsi v tomto pripade je call, pretoze si za 195K neziskal skoro ziadnu info, super /ako aj bolo/ urobi call aj len s dierou, s tym ze chce po tvojom ceku na turne ta vyblafovat -prip.postupku hra len ako bonus!
4. super callol 110K, na turn pride povedzme 2 . A tu chcem tretiu jasnu odpoved dalsi postup??
Moja varianta : a/ call 35K, pot je 35+35+16+8=94
b/ na flope K9mala , hram C, super predpokladany CB vo vyske 60/volim rovnaku vysku ako vo vasom pripade/ tj. 55K. Ja C/R do 140K . ak dostanem allin, urcite fold- hrac prejavil silu do flopu, na flope a dava al po mojom reraise + na stole je K teda karta co ma priamo poraza Tu so stratil spolu 35+140= 175K za uplne jasnu odpoved.A hlavne stratil som menej ako vy, vy po CB mate v pote uz 195!!K . Ak dostanem call je pre mna partia taktiez prehrata a uz nedam ani zeton /to ze na turn pride Q je jedina vynimka/ pretoze predpokladam call s AK, KQ, KJs, KTs, 99
URCITE pri mojom C/R hrac nebude pokracovat s JT ako to bolo napr v skutocnej partii. Teda C/R urcite vylucim!!! pokracovanie v hre ak ma super napr. JT,QJ,QT,AQ ,Ax. ak zahodi ziskal som 85K , teda menej ako vo Vasom pripade 144K , ale s uplne jasnou situaciou na stole.
Takze este raz je C/R nevyhodnejsi /poctom vsadenych zetonov/ od reraisu PF +CB na flope? ako vidno nie!
ak sa vam Yegon, 7C,+ dalsi bude chciet dajte vas postup, ak som nieco dal inac ako vasa predstava priebehu partie