janobendik napísal:7C asi ty necitas pozorne!! Ygon napisal totalnu hovadinu !!!!! Vraj ak betne super na moj cek 12oK a ja reraise, tak som tam cely...... a to je co za pi+ovina?? pred flopom je bet 35K + moj call 35K + mb 8 + ante 16 = 94K A ON VRAJ BETNE 120K!!!, jasne moze to urobit, moze dat aj all, mam moznost zahodit, alebo dat, vzdy mas viac info na flope K9mala ako pred flopom!
normal hrac betne nie 120K ale cca 50-60K a vtedy moj reraise vo vyske 135-150K ma absolutnu vypovednu hodnotu! a stale mi zostava nadpriemer zetonov!!
ja sice nie som v tilte, ale musim konstatovat, ze asi som sa v Tvojom hodnoteni minule mylil - asi nebudes az tak dobry hrac, ako som si myslel, inac s rozborom tejto handy by si musel suhlasit na 90%!! To ze uplne opacny nazor na tuto handu ma yegon ma ani tak nedivi, jeho som za dobreho hraca MMT nikdy nepovazoval. /ps, nic osobne, len moj nazor/
Jano citam to pozorne, Yegon nenapisal hovadinu, len doviedol tvoj c/r/f plan do extremu pri vacsom pote... co tu ale ja riesim je konceptualny nezmysel ktory ty navrhujes, a to c/r s rukou ktora ma showdown value - pricom tvrdis ze to robis preto lebo to ma vacsiu "vypovednu hodnotu". No a toto je uplne pomylene, jednak ti este raz opakujem ze tymto dosiahnes len to ze ti foldnu horsie (cize bluffujes v spote kde mas dobru ruku) alebo draho zistis ze ma super lepsiu.
Isto da sa to tak spravit ked tu ruku chces otocit v bluff lebo jej SD value je pochybna, napr 66 na K52ss boarde kde moze ma super s QT miliardu outov, ale robit bluff z QQ na Kxx boarde je taka blbost ze to mraky brzdi.
Ako sme uz s Yegonom 2x napisali ak chces v tomto spote hrat systemom call PF, c/r K high flop, tak na to fakt nepotrebujes QQ, to mozes spravit s 27o, pretoze ysledok bude UPLNE rovnaky - bud ti super foldne na c/r alebo handu aj tak zabalis - pretoze podla tvojej teorie "vypovednej hodnoty" si sa po calle tvojho c/r presvedcil ze super ma K cize tu handu vzdavas ci mas 27o alebo QQ.
Opakujem ale teraz hodnotim len ten vseobecny c/r flop koncept ktory si tu popisal... to ze zasadne nesuhlasim aby sme takuto ruku callovali PF je uz dalsia story, ok pre mna za mna tu mozi vsetci flatovat aj KK, ale ak su superi ochotni volat 3bety s JT tak potom je fakt smiesne ne3betovat QQ, sorry.
Ak si kvoli tomuto myslis ze nie som dobry MTT hrac tak s tym uz asi nic nenarobim