Ja pouzivam dlhe roky vyhradne
Sennheiser HD-25, imo najlepsie prenosne sluchatka v triede do 500eur. Samozrejme ich pouzivam na DJ-ing, ale mozem ich iba odporucit kazdemu hudobnemu fajnsmekrovi.
toto som napisal ako recenziu pre jeden hudobny portal nejaky cas dozadu:
"Som veľkým zástancom tohto modelu a nedám naň dopustiť. Používam ich denne niekoľko hodín (!) už viac ako tri roky (k dnesnemu dnu idu uz na 6ty rok

Ale skúste si predstaviť seba v situácii, že z nejakého dôvodu musíte mať tieto sluchátka na hlave 3 hodiny (povedzme domáci tréning na gramofónoch, alebo napríklad posluch hudby pri práci s počítačom). Nielenže sú tieto sluchátka ťažké a do istej miery nepohodlné, ale majú tak silný a masívny basový zvuk (ktorý sa nám všetkým tak páči), že už po hodine vás z neho bude bolieť hlava, resp. budete z neho normálne fyzicky unavený. Budete „ohučaný". Dôvod, prečo som zamilovaný do mojich SD 25tiek je ten, že ich môžem používať ako obyčajné stereo sluchátka k iPodu, k počítaču, stolnému CD playeru a v neposlednom rade na DJ-ing! Prípady, že ich nosím na hlave až kým sa mi nevybije baterka na iPode (cca 7 hodin), alebo celonočná poker session na počítači (zatiaľčo priateľka spí v tej istej miestnosti a zo sluchátok sa nedostane von ani hlások!) nie sú u mňa zriedkavé. Nielenže sú ľahké ako pierko ale sú aj veľmi dobre ergonomicky nastaviteľné! Jedným časom, keď som nosil taký vtipný účes, som ich dokonca počas roka nosil len tak opreté o čelo (ani raz nepadli) :O!
Jednoducho si myslím, že pokiaľ sa rozhodnete z nejakého dôvodu investovať do kvalitných DJ-ských sluchátok, musíte mať veľmi, ale skutočne veľmi dobrý dôvod na to, aby ste si nekúpili HD-25. Dokonca si dovolím tvrdiť, že pokiaľ nemáte najmenší úmysel kedykoľvek sa čo i len postaviť za gramofóny (tak toto ale potom zrejme nebude článok pre vás), HD-25 vám poslúžia aj ako klasické sluchátka k iPodu nesmierne dobre. (bonus: malilinký príkon 200mW a impedancia 70 ohm = baterka vydrží o niečo dlhšie)"
pozeram, ze uz aj v tej dobe som mastil poker