MS v hokeji 2009

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2009

Odoslaťod yegon 26 Apr 2009 18:59

vzdy ma dokaze udivit ako vacsina ludi preziva hokej/futbal etc. :)

ja ani neviem ze take nieco existuje a keby sme prehrali s juhoafrickou republikou 12-0 tak mi to zily netrha ale kazdy iny koho stretnem sa tvari ako keby nad nicnim inym nemohol rozmyslat a ako keby jeho existencia zalezala na tom ako dopadne jeden zapas

som cudny ja alebo vsetcia ostatni? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Hufelix 26 Apr 2009 19:02

Si čudný... čistý čudák.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 26 Apr 2009 19:14

Ten dnesny vysledok nebol podla mna az tak prekvapujuci, bohuzial nemame dobre muzstvo ani trenera, nemame hracov ktori vedia strielat goly snad okrem Ruzicku a za strelca by sa dal povazovat aj M. Hossa mladsi, ale tam to bohuzial konci :D
Skoda ze trener nezobral mladeho Tatara, myslim ze to bol od neho velmi zly tah. Od Kanady ocakavam jasne vitazstvo a ak postupime z druhej skupiny do nadstavbovej casti tak vyradenie v prvom kole nas neminie ak sa nestane nejaky zazrak (Gaborik, Pallfy, mozno aj Satan v jeho sucasnej forme by mohol byt posilou)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod jakali 26 Apr 2009 19:24

yegon napísal:vzdy ma dokaze udivit ako vacsina ludi preziva hokej/futbal etc. :)

ja ani neviem ze take nieco existuje a keby sme prehrali s juhoafrickou republikou 12-0 tak mi to zily netrha ale kazdy iny koho stretnem sa tvari ako keby nad nicnim inym nemohol rozmyslat a ako keby jeho existencia zalezala na tom ako dopadne jeden zapas

som cudny ja alebo vsetcia ostatni? :)

yegon, dva palce hore :good: :good:, mne by netrhalo zily ani keby nam nalozili Madari :D
jakali

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod 7castle 26 Apr 2009 19:47

Yegon divny si ty, sak je uplne normalne ze ludia prezivaju veci, sport je proste fenomen ;)

Kurnik sak potrebujes k zivotu aj nejake emocie nie???
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod josipjs 26 Apr 2009 19:50

vlade napísal:Ten dnesny vysledok nebol podla mna az tak prekvapujuci, bohuzial nemame dobre muzstvo ani trenera, nemame hracov ktori vedia strielat goly snad okrem Ruzicku a za strelca by sa dal povazovat aj M. Hossa mladsi, ale tam to bohuzial konci :D
Skoda ze trener nezobral mladeho Tatara, myslim ze to bol od neho velmi zly tah. Od Kanady ocakavam jasne vitazstvo a ak postupime z druhej skupiny do nadstavbovej casti tak vyradenie v prvom kole nas neminie ak sa nestane nejaky zazrak (Gaborik, Pallfy, mozno aj Satan v jeho sucasnej forme by mohol byt posilou)

Lol ze Palfy :D stary dedo co nevladze korculovat? a ani Satanbi na m moc nepomohol ... a pravdepodobne ani Gaborik ekdze bi mu ani len nenahrali alebo bi ho vsetci obranovali kedze bi vedeli ze zvisku utecie puk medzi nohy pri pomalkej nahravke s buly (vsak sme dnes vydeli :D )

2 Yegon: teba proste len netrapi nic co je spate so Slovenskom (co hokej je, lebo pre nic ine nas v zahranici nepoznaju, iba taak max ze sme boli Ceskoslovensko a komunisti a popripade koli geografickemu stredu europy ) vacsina slovakov preziva hokej, len tebe je totalne jedno ze si Slovak a ziejs tu len preto ze si sa to narodil (zatial, vsak ? :) )
ale zas netvrdim ze to je zle :D
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod palo1973 26 Apr 2009 20:00

-si zabil riadne s tym Zigom,v sucasnej forme by sa nestratil ani v NHL,Gaborika mi ani nespominaj,podobne panenky ako je on alebo vlani meszaros,ktory sa ako mlady 24 r hoci zdravy citil unaveny a odmietol reprezentovat by nam nepomohli

-musime len bratom cechom slepo zavidiet jagra,ktory uz pred sezonou vyhlasil,ze ak bude zdravy bude reprezentovat rad,a to bez ohladu na to ako bude zlozene muzstvo
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod roche01 26 Apr 2009 20:06

chlapi, hlavu hore: Náš team dosiahol hlavný cieľ: Na 99% sa udržíme v A-kategórii MS :poklona: Bartečkov gól 13 sekúnd pred koncom súboja s Maďarskom by mali vysielať na STV1,2 aj 3 aspoň každých 5 minút ako športový vrchol slovenského športu v roku 2009 :lol2:
Vydržte pár rokov a v B-kategórii sa snáď dočkáme už aj nejakých výsledkov (minimálne na samostatné nájazdy ešte pár rokov Poliakov a spol porážať budeme).
Ale vážne: Realita slovenského hokeja (a nie len tohto športu) je neúprosná: Pred pár rokmi sme patrili k svetovej špičke s hráčmi typu Bondra, Šatan, Hossa, Gáborík, Chára, Višňovský a spol, všetci vo svojej životnej forme. Teraz už títo hráči skončili alebo sú už za svojim hokejovým zenitom a chystajú sa tiež do hokejového dôchodku. A tak sme ďalších pár rokov klesli v A-kategórii medzi krajiny, ktoré sa držali v strede tabuľky (Bielorusko, Lotyšsko, Švajčiarsko...). A teraz je čas zvyknúť si na nový level: Maďarsko, Francúzsko, Dánsko, Slovinsko, Poľsko a spol). Minuloročný šampionát ako aj tento to jednoznačne ukazujú.
Príčinu netreba hľadať v samotných hráčoch, ktorí robia, čo je v ich silách. Otázkou je, prečo si Slovensko nie je schopné vychovať nástupcov Bondru a spol??? :(
A bohužiaľ to neplatí len o hokeji, ale aj o (predovšetkým mužskom) tenise a niektorých ďalších športoch... :wall:
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod igy94 26 Apr 2009 20:17

btw kolko hracov z SK extraligy hra v time na MS? myslim ze keby zlozili skalicu + kosice a aj + slovan tak by sme hrali mozno aj lepsie...
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 26 Apr 2009 20:22

josipjs napísal:Lol ze Palfy :D stary dedo co nevladze korculovat?

:shock: :shock: :shock:
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!