MS v hokeji 2009
Re: MS v hokeji 2009
vzdy ma dokaze udivit ako vacsina ludi preziva hokej/futbal etc.
ja ani neviem ze take nieco existuje a keby sme prehrali s juhoafrickou republikou 12-0 tak mi to zily netrha ale kazdy iny koho stretnem sa tvari ako keby nad nicnim inym nemohol rozmyslat a ako keby jeho existencia zalezala na tom ako dopadne jeden zapas
som cudny ja alebo vsetcia ostatni?
ja ani neviem ze take nieco existuje a keby sme prehrali s juhoafrickou republikou 12-0 tak mi to zily netrha ale kazdy iny koho stretnem sa tvari ako keby nad nicnim inym nemohol rozmyslat a ako keby jeho existencia zalezala na tom ako dopadne jeden zapas
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Si čudný... čistý čudák.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ten dnesny vysledok nebol podla mna az tak prekvapujuci, bohuzial nemame dobre muzstvo ani trenera, nemame hracov ktori vedia strielat goly snad okrem Ruzicku a za strelca by sa dal povazovat aj M. Hossa mladsi, ale tam to bohuzial konci
Skoda ze trener nezobral mladeho Tatara, myslim ze to bol od neho velmi zly tah. Od Kanady ocakavam jasne vitazstvo a ak postupime z druhej skupiny do nadstavbovej casti tak vyradenie v prvom kole nas neminie ak sa nestane nejaky zazrak (Gaborik, Pallfy, mozno aj Satan v jeho sucasnej forme by mohol byt posilou)
Skoda ze trener nezobral mladeho Tatara, myslim ze to bol od neho velmi zly tah. Od Kanady ocakavam jasne vitazstvo a ak postupime z druhej skupiny do nadstavbovej casti tak vyradenie v prvom kole nas neminie ak sa nestane nejaky zazrak (Gaborik, Pallfy, mozno aj Satan v jeho sucasnej forme by mohol byt posilou)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
yegon napísal:vzdy ma dokaze udivit ako vacsina ludi preziva hokej/futbal etc.
yegon, dva palce hore , mne by netrhalo zily ani keby nam nalozili Madari
- jakali
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Yegon divny si ty, sak je uplne normalne ze ludia prezivaju veci, sport je proste fenomen
Kurnik sak potrebujes k zivotu aj nejake emocie nie???
Kurnik sak potrebujes k zivotu aj nejake emocie nie???
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
vlade napísal:Ten dnesny vysledok nebol podla mna az tak prekvapujuci, bohuzial nemame dobre muzstvo ani trenera, nemame hracov ktori vedia strielat goly snad okrem Ruzicku a za strelca by sa dal povazovat aj M. Hossa mladsi, ale tam to bohuzial konci
Lol ze Palfy stary dedo co nevladze korculovat? a ani Satanbi na m moc nepomohol ... a pravdepodobne ani Gaborik ekdze bi mu ani len nenahrali alebo bi ho vsetci obranovali kedze bi vedeli ze zvisku utecie puk medzi nohy pri pomalkej nahravke s buly (vsak sme dnes vydeli )
2 Yegon: teba proste len netrapi nic co je spate so Slovenskom (co hokej je, lebo pre nic ine nas v zahranici nepoznaju, iba taak max ze sme boli Ceskoslovensko a komunisti a popripade koli geografickemu stredu europy ) vacsina slovakov preziva hokej, len tebe je totalne jedno ze si Slovak a ziejs tu len preto ze si sa to narodil (zatial, vsak ? )
ale zas netvrdim ze to je zle
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
-si zabil riadne s tym Zigom,v sucasnej forme by sa nestratil ani v NHL,Gaborika mi ani nespominaj,podobne panenky ako je on alebo vlani meszaros,ktory sa ako mlady 24 r hoci zdravy citil unaveny a odmietol reprezentovat by nam nepomohli
-musime len bratom cechom slepo zavidiet jagra,ktory uz pred sezonou vyhlasil,ze ak bude zdravy bude reprezentovat rad,a to bez ohladu na to ako bude zlozene muzstvo
-musime len bratom cechom slepo zavidiet jagra,ktory uz pred sezonou vyhlasil,ze ak bude zdravy bude reprezentovat rad,a to bez ohladu na to ako bude zlozene muzstvo
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
chlapi, hlavu hore: Náš team dosiahol hlavný cieľ: Na 99% sa udržíme v A-kategórii MS Bartečkov gól 13 sekúnd pred koncom súboja s Maďarskom by mali vysielať na STV1,2 aj 3 aspoň každých 5 minút ako športový vrchol slovenského športu v roku 2009
Vydržte pár rokov a v B-kategórii sa snáď dočkáme už aj nejakých výsledkov (minimálne na samostatné nájazdy ešte pár rokov Poliakov a spol porážať budeme).
Ale vážne: Realita slovenského hokeja (a nie len tohto športu) je neúprosná: Pred pár rokmi sme patrili k svetovej špičke s hráčmi typu Bondra, Šatan, Hossa, Gáborík, Chára, Višňovský a spol, všetci vo svojej životnej forme. Teraz už títo hráči skončili alebo sú už za svojim hokejovým zenitom a chystajú sa tiež do hokejového dôchodku. A tak sme ďalších pár rokov klesli v A-kategórii medzi krajiny, ktoré sa držali v strede tabuľky (Bielorusko, Lotyšsko, Švajčiarsko...). A teraz je čas zvyknúť si na nový level: Maďarsko, Francúzsko, Dánsko, Slovinsko, Poľsko a spol). Minuloročný šampionát ako aj tento to jednoznačne ukazujú.
Príčinu netreba hľadať v samotných hráčoch, ktorí robia, čo je v ich silách. Otázkou je, prečo si Slovensko nie je schopné vychovať nástupcov Bondru a spol???
A bohužiaľ to neplatí len o hokeji, ale aj o (predovšetkým mužskom) tenise a niektorých ďalších športoch...
Vydržte pár rokov a v B-kategórii sa snáď dočkáme už aj nejakých výsledkov (minimálne na samostatné nájazdy ešte pár rokov Poliakov a spol porážať budeme).
Ale vážne: Realita slovenského hokeja (a nie len tohto športu) je neúprosná: Pred pár rokmi sme patrili k svetovej špičke s hráčmi typu Bondra, Šatan, Hossa, Gáborík, Chára, Višňovský a spol, všetci vo svojej životnej forme. Teraz už títo hráči skončili alebo sú už za svojim hokejovým zenitom a chystajú sa tiež do hokejového dôchodku. A tak sme ďalších pár rokov klesli v A-kategórii medzi krajiny, ktoré sa držali v strede tabuľky (Bielorusko, Lotyšsko, Švajčiarsko...). A teraz je čas zvyknúť si na nový level: Maďarsko, Francúzsko, Dánsko, Slovinsko, Poľsko a spol). Minuloročný šampionát ako aj tento to jednoznačne ukazujú.
Príčinu netreba hľadať v samotných hráčoch, ktorí robia, čo je v ich silách. Otázkou je, prečo si Slovensko nie je schopné vychovať nástupcov Bondru a spol???
A bohužiaľ to neplatí len o hokeji, ale aj o (predovšetkým mužskom) tenise a niektorých ďalších športoch...
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
btw kolko hracov z SK extraligy hra v time na MS? myslim ze keby zlozili skalicu + kosice a aj + slovan tak by sme hrali mozno aj lepsie...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
josipjs napísal:Lol ze Palfy stary dedo co nevladze korculovat?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.