Provokacia alebo slusnost?
Re: Re: Ahojte
Lose, už sme tu takých chytrákov mali, aspoň5x , minimálne 3 si po cca 3 hodinách museli odo mňa požičiavať na ďalšiu hru. LOL. Je totiž ZÁSADNÝ rozdiel v tom či za stolom je 1-2 hráči "čo sa bavia" a ostatní hrajú "poker"/vtedy prehrajú tí 2 v 90%/, alebo 8-9 sa baví a ty budeš hrať poker/vtedy Ty prehráš v 90%/
Len tak pre zaujimavosť rozdaj si AA proti 6-7 iným náhodným konbináciam, potom o tom kecaj! A HLAVNE pri tvojom predpokladanom čakamAAštýle, každý ihneď spozornie, keď len vojdeš do hry, nieto ešte keď zavýšiš- to znamená my tvoju dobrú kartu "vidíme" a tebe pri flope 3 8 Q sa bude ťažko predpokladať , že mám Q8 / a sú aj takí, čo po 5xbb reise možu mať aj 8 3/
Príď, tešíme sa!
Len tak pre zaujimavosť rozdaj si AA proti 6-7 iným náhodným konbináciam, potom o tom kecaj! A HLAVNE pri tvojom predpokladanom čakamAAštýle, každý ihneď spozornie, keď len vojdeš do hry, nieto ešte keď zavýšiš- to znamená my tvoju dobrú kartu "vidíme" a tebe pri flope 3 8 Q sa bude ťažko predpokladať , že mám Q8 / a sú aj takí, čo po 5xbb reise možu mať aj 8 3/
Príď, tešíme sa!
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: hehe
\"TuKE , takže dobrí hráči hrajú 30/28, tak počítaj : zo 100 rozdaní hráč č.1 hrá 30x /s raise 28x/, hráč č.2 hrá 30x, hráč č.3 hrá 30x ..... spolu 10 hráčov zo 100 rozdaní na jednom stole zahrajú 300 rúk, z toho 28O s rerisom, čo tvorí minimum 3 REISMENI v každom rozdaní!!!!!! Buď mám nejaký iný asi zastaralý typ počítača, alebo si moj zlaty TUKE padol na hlavu! \"
A je správne. Zastaralý typ počítača.
Som napísal, že lepší hráči dokážu hrať 32/28 alebo podobné čísla. (stačí pozrieť Strikea alebo Blizzyho), to však neznamená, že tak hrajú všetci, väčšina hráčov však hrá niečo ako 20/18 alebo ešte viac tight niečo ako 15/13.
Tie tvoje počty sú naozaj prapodivné, nakoľko v nich vychádzaš z toho, že v jednej hre môže raisenúť iba jeden hráč, čiže u vás je asi 3bet, 4bet a push PF zakázaný :-)
Ťažko ti to tu vysvetlím, ak chceš vidieť ako sa naozaj hrá NL2k usd, tak pozri toto video:
VIDEO z NL2000
A je správne. Zastaralý typ počítača.
Som napísal, že lepší hráči dokážu hrať 32/28 alebo podobné čísla. (stačí pozrieť Strikea alebo Blizzyho), to však neznamená, že tak hrajú všetci, väčšina hráčov však hrá niečo ako 20/18 alebo ešte viac tight niečo ako 15/13.
Tie tvoje počty sú naozaj prapodivné, nakoľko v nich vychádzaš z toho, že v jednej hre môže raisenúť iba jeden hráč, čiže u vás je asi 3bet, 4bet a push PF zakázaný :-)
Ťažko ti to tu vysvetlím, ak chceš vidieť ako sa naozaj hrá NL2k usd, tak pozri toto video:
VIDEO z NL2000
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: 7castle
AA... Palo, musíš chytiť ešte jedno ESO na flope :-D, potom už by to mala byť istota. Ale ono niekomu aj tak príde nakoniec na river farba :-!. Veru, zle sa hraje proti takémuto štýlu.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
typicka kosicka HS cash game
priklad1:
100/200 NL
AA raise preflop (neviem poziciu) 1500, KK call, 87 (alebo nejaky podobny SC) call, XX call .... myslim ze 6ti zaplatili :))
vysledok bol taky ze na turn prisla 87 postupka a zobral vysledny bank okolo 50k
priklad2:
AK raise 500 early position, 95s call 500, BB JJ all in cca 1500, AK call, 95s call
flop K54
AK all in cca 1000
95 call
turn 6
river 9
95 wins :))
100/200 NL
AA raise preflop (neviem poziciu) 1500, KK call, 87 (alebo nejaky podobny SC) call, XX call .... myslim ze 6ti zaplatili :))
vysledok bol taky ze na turn prisla 87 postupka a zobral vysledny bank okolo 50k
priklad2:
AK raise 500 early position, 95s call 500, BB JJ all in cca 1500, AK call, 95s call
flop K54
AK all in cca 1000
95 call
turn 6
river 9
95 wins :))
- elesgal
- Založený: Feb 2008
Re: Bod E
7 castle
príď si zahrať potom o úrovni CG v KE pokecáme, ak Ti aspoň chuť zostane.
U nás som len v malom pluse, ledva ledva..asi preto, že aj ja čítam ,občas, nejakú knižku a všetky návody v nich sú proti 7gembler akurát NARIŤ! ak sa neprisposobíš-prehráš.
PS, z BA nás pred 3 mesiacmi vyzvali na histack -bu-in 100K nás prišlo 7 hráčov z Ba malo byť najskor až 14 nakoniec boli TRAJA /ostatní asi boli posratí na WC/ súčet tých 3 na konci bol asi 120K.
príď si zahrať potom o úrovni CG v KE pokecáme, ak Ti aspoň chuť zostane.
U nás som len v malom pluse, ledva ledva..asi preto, že aj ja čítam ,občas, nejakú knižku a všetky návody v nich sú proti 7gembler akurát NARIŤ! ak sa neprisposobíš-prehráš.
PS, z BA nás pred 3 mesiacmi vyzvali na histack -bu-in 100K nás prišlo 7 hráčov z Ba malo byť najskor až 14 nakoniec boli TRAJA /ostatní asi boli posratí na WC/ súčet tých 3 na konci bol asi 120K.
- JanozMT
Re: typicka kosicka HS cash game
LOL
To AK je tak zle zahraté, že si to prehrať zaslúžilo.
na 100/200 sedíš s 1500 stackom, tak keď už chceš zahrať AK, tak to tam pošli PF, buď ukradneš nejaké blindy, alebo ťa callne menej hráčov.
Otvoriť na 2.5BB pri hráčoch, ktorí hrajú v pohode za 2000pf je chyba hráča, ktorý sa neprispôsobil stolu.
za chyby sa platí :-)
Btw. čo robia ľudia s 2k stackom na NL20k?
To radšej hrajte tisíckorúnové flipy s jednou zakrytou kartou, to je moc moc zábavnejšie :-)
To AK je tak zle zahraté, že si to prehrať zaslúžilo.
na 100/200 sedíš s 1500 stackom, tak keď už chceš zahrať AK, tak to tam pošli PF, buď ukradneš nejaké blindy, alebo ťa callne menej hráčov.
Otvoriť na 2.5BB pri hráčoch, ktorí hrajú v pohode za 2000pf je chyba hráča, ktorý sa neprispôsobil stolu.
za chyby sa platí :-)
Btw. čo robia ľudia s 2k stackom na NL20k?
To radšej hrajte tisíckorúnové flipy s jednou zakrytou kartou, to je moc moc zábavnejšie :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Re: hehe
TuKE hovor o sebe, nechváľ sa iným perím!!!! vedľa v blogu uvádzaš hry, ktoré bežne hráš, zo stola 0,10-0,25USD !!!!!!! A potom tu píšeš, že si 4.000USD mesačne +. Myslíš si, že sme tu všetci na hlavu jebnutí??!!
- JanozMT
Re: Re: typicka kosicka HS cash game
Tuknic hodil som ocko na to video, treba povedat, ze ho to celkom triafa ale hra pekne. Jedine co ma zaraza, ze checkuje nuts alebo predpokaldane nuts na turne a hlavne river kde by podla mna ovela viac ziskal value betom
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.