Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

aha

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 15:19

tu je link na julove vysledky hracov na NL100 / NL200 leveli

http://forumserver.twoplustwo.com/showthread.php?t=263595&highlight=july+graphs

myslite ze to naozaj nikdy ziadny slovak nedokaze? to sme naozaj ako narod taki hlupi?

no a pre inspiraciu bez rozdielu limitov:
http://forumserver.twoplustwo.com/showthread.php?t=261583&highlight=july+graphs
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod palo1973 26 Aug 2008 15:23

sme sa hadali ci je lepsi Sk Slovan Petrzalka alebo Msk Kosice
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: yegon

Odoslaťod yegon 26 Aug 2008 15:29

hm to je vodne polo alebo beach volejbal?
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

hej

Odoslaťod chipfeeder 26 Aug 2008 15:54

zabavne to tu je, ale z oboch stran.

yegon tu pastne v auguste dalsie linky a po tychto hracoch nebude ani chyru ani slychu a nastupi dalsia rota novych nickov, ktori sa budu chciet pochvalit , ako zarabaju 12000usd na mesiac. s tym, ze v dalsom mesiaci zarobia -8000 usd, s tym sa uz do fora samozrejme pochvalit nepridu.

to iste sa tyka aj zverejnenych videi. kazdy je vo videu velky "borec" lebo mu linearne rastu stacky na kazdom stole. ale to, ze ho v tej session neskutocne triafaju flopy a chodia mu rozpravkove karty, to sa uz v tichosti zamlci a zamatie pod kobercek. samozrejme, o dalsich nasledujucich alebo predchadzajucich 2 sessions sa nic nedozvieme, lebo tie videa skoncia v odpadkovom kosi, kedze v nich dotycny borec nema ROI 67%, ale -9%. a co by si o nom potom pomyslel cely svet?

tie nebetycne ega miestnych borcov dosahuju vzdialenosti svetelnych rokov. len potom o to bolestivejsi bude pad na hubu.

palo, to iste o uzavretych penaznych tokoch, plati aj pre online poker. dobri hraci si presuvaju peniaze medzi sebou a nieco navyse im kapne iba vtedy, ked sa nejaky zazobanec rozhodne ucit hrat poker a mikrolimits su samozrejme pod jeho uroven.

napr. si staci zobrat to prve buschleho video komentovane yegonom. pri takychto kartach a trafenych flopoch by bola v pluse aj cvicena opica. sorry, ale toto su fakty. a potom sa tu vytvaraju nezmyselne chimery o tom ako v pokri zaraba niekto pomaly ze nie miliardy. len to ma maly hacik, ze vzdy to bude len nejaky kamaratov kamarat. lebo ak zacne niekto pisat o sebe, hned bude odhaleny a usvedceny ako tuke, ze pise totalne bludy.

ale je pekne a zabavne sa bavit o imaginarnych milionaroch pokristoch. aspon budu mat zacinajuci hraci zakazdym nejake obrovske ruzovucke sny pred svojimi ocami :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

vlade

Odoslaťod chipfeeder 26 Aug 2008 15:57

tuto temu by si mal pichnut celkom hore este pred tie sponzorovane herne :-D
chipfeeder

apiku

Odoslaťod chipfeeder 26 Aug 2008 15:57

s bozi pomoci te uz nejak predelame :-D
chipfeeder

misc..

Odoslaťod tommyKE 26 Aug 2008 16:15

chipfeeder - uzavrel si to krasne, lepsie sa to uz nedalo-Vystihol si podstatu.

TuKE - je nacase zmenit nick strapnil si sa strasne

Vsetci co tu pisete vase dumy ze keby s Vasov hrou ste prisli do Kosic tak to vycistite, ste fakt vitani. Co si myslite ze sme tu spadli zo stromu? Ja hram online 3 roky, live 2, precital som vela kniziek, stovky clankov, pozrel stovky videi. Skuste si pozriet videa high stakes poker. Je to o uplne inych peniazoch ale da sa to porovnat. Ny tych videach sa nikto neposerie ked date raise 6-7 krat BB. High stakes sa proste hra siroke spektrum handov. Tie vase teoreticke zalezitosti z knih ako squeeze a podobne, si mozte hrat pri 0,1 /0,25 USD CG. Ked vam to pri high stakes tri krat po sebe bez mihnutia oka dorovnaju, hned vas podobne vtipky prejdu.
Ja hram najradsej proti takym, co pridu a myslia si ze taketo finty poznaju len oni a tak to skusaju. Nech sa paci.....

Palo1973: vidim ze uz asi desat krat si sa snazil zistit ako to je s hracmi, ktori hraju taketo limity v KE. ci su plusovi alebo si to len prelievaju. Na tuto otazku tu odpoved asi ani nedostanes. Ved keby som aj nahodou plusovy bol, nebudem tu davat recepty. Je mozne ze som aj v minuse. Netvrdim ani jedno ani druhe. M
Myslim si, ze prave tieto recepty su najvzacnejsie a s ich pomocou zarabaju svetovi top hraci.
Videa nejakeho tukeho (nevidel som, ale predpokladam) ti urcite v tejto sfere nepomozu. Poker je hlavne o siestom zmysle, ktory je mixom citu, odvahy a dalsich faktorov. harikrisna
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Re: hej

Odoslaťod TuKE 26 Aug 2008 16:19

Odhalený a usvedčený :-D :-D :-D

Pome kráľ freerollov, nalož mi ešte.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

elesgal

Odoslaťod tommyKE 26 Aug 2008 16:29

Tu partiu si mi ani nemal pripominat. Ja som tam mal AA. po flope som otvoril myslim 4k (teraz uz viem ze to bolo malo, ale zas som z toho aj chcel nieco vytazit) a po mne dvaja all in jeden call a dvaja fold. Jedna nadhera
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

tuke

Odoslaťod chipfeeder 26 Aug 2008 16:47

skus nam tu preukazat, ako od zaciatku roka zarabas pravidelne kazdy mesiac 2000 usd. ak to zdokladujes, tak ti uprimne zagratulujem ....
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!