Provokacia alebo slusnost?
tommy si dost trapny
ja som nepostrehol ani jeden podlozeny argument nieto este 200 - jedine co tu citam su urazky, vychvalovanie a konspiracne teorie podlozene siestym zmyslom :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
KE RULEZ
Je to tak pochopte to ,lebo poker nie len o grafoch ale aj o srdci ,u looooosers
P.S By ste mali pocuvat s otvorenymi ustami Jana a ucit sa kusok nech sa posunetie dalej!
to TommyKE: Nakoniec 3rd place kua zase trpezlivost hladam stale :)
Ship it holla!
P.S By ste mali pocuvat s otvorenymi ustami Jana a ucit sa kusok nech sa posunetie dalej!
to TommyKE: Nakoniec 3rd place kua zase trpezlivost hladam stale :)
Ship it holla!
- oliviero
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: KE RULEZ
ak to pomoze, tak ja tie vase prispevky s otvorenymi ustami citam :)
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Re: Re: KE RULEZ
az ti v ustach vyschlo :D
- somNula
- Založený: Máj 2008
Re: Re: Re: KE RULEZ
to az za chvilu ked dopijem poslednu flasu mineralky
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
ja to tiez citam s otvorenymi ustami
od jana sa mame naozaj co ucit, na podvadzani online ziskal 50.000USD, prehral 300.000 USD online v turnajoch a cash game, na live cash games vyhral 700.000USD myslim ze to ho radi urcite do svetovej spicky a urcite je najviac zarabajuci hrac pokru na slovensku
pod do nas - uc nas - pojdeme za tebou
pod do nas - uc nas - pojdeme za tebou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
cela debata
nepriniesla dokopy nic,kazdy trva na svojom,zaujimave by bolo keby sa naozaj stretli ludia z oboch stran barikady pri jednom stole,aspon na 3 dni po par hodin a mozno by sa ukazalo ako to je s urovnou hry jednych i druhych
je ale pravdepodobne,ze po tom priznani nebude mat nikto chut!
je ale pravdepodobne,ze po tom priznani nebude mat nikto chut!
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Nová téma
Ahojte, už som k tejto téme nechcel prispievať, ale nedá mi. /vymyslite novú tému, kde by sme sa znova tak pekne "pobili", LOL/
w4444x: zlatý moj, budeš veľmi hlúpo vyzerať so svojími tvrdeniami pred ľuďmi, ktorí ti potvrdia, že už najmenej 3 roky nerobím nič iné len hrám a organizujem poker a z toho žijem.Profil mi vytvárať nemusíš, nájdeš ho na nete/vytvorili ho trocha iné osobnosti ako Ty, prepáč, ale som zvyčajne úprimny/
yegon: Tí,čo chcú chodiť po veľkých turnajoch musia mať bankrol /kua ako už neznášam to slovo, ktoré zmagorilo tak veľa hráčov/ min. vo výške 100-200 násobku buin.....Miesto toho aby som Ti povedal ZOBUĎ SA!!! dám Ti moj recept: napr turnajový týždeň v Barcelone: A,- 1000 EUR náklady,B,- 500E rezerva, C,- chcem hrať turnaje 1000E, 750E, 200R/A_TJ cca1000E, a 4000 SPOLU 8250 EUR potrebuješ za predpokladu ,že úplne v každom turnaji vyhoríš! Ja si beriem v takom prípade 2násobok cca 17.000 a ak vypadnem zo zvyšnými hrám CG a snažim sa dotiahnúť aspoň na 17.000- teda na 0 a som spokojný .... Takže aký 200 NÁSOBOK nebuď hlúpi, to si vážne myslíš ,že niekto tam príde s 8250x200=1.650.000 EURami??!!! Fakt ste už s tým bankrolon na hlavu padnutí!
Ano pravda je, že pokrom sa živý asi2-3%, ja som písal v pluse, tj.vyhrajú si na ďalšiu hru a nejaké výdavky spojené s pokrom, tých je určite okolo 10%. A OSTATNÍ- s otvorenými ústami sledujú TuKEho vídea a snívajú ako vybudujú bankrol na 100-200 a zatiaľ živíme tých 10%.
w4444x: zlatý moj, budeš veľmi hlúpo vyzerať so svojími tvrdeniami pred ľuďmi, ktorí ti potvrdia, že už najmenej 3 roky nerobím nič iné len hrám a organizujem poker a z toho žijem.Profil mi vytvárať nemusíš, nájdeš ho na nete/vytvorili ho trocha iné osobnosti ako Ty, prepáč, ale som zvyčajne úprimny/
yegon: Tí,čo chcú chodiť po veľkých turnajoch musia mať bankrol /kua ako už neznášam to slovo, ktoré zmagorilo tak veľa hráčov/ min. vo výške 100-200 násobku buin.....Miesto toho aby som Ti povedal ZOBUĎ SA!!! dám Ti moj recept: napr turnajový týždeň v Barcelone: A,- 1000 EUR náklady,B,- 500E rezerva, C,- chcem hrať turnaje 1000E, 750E, 200R/A_TJ cca1000E, a 4000 SPOLU 8250 EUR potrebuješ za predpokladu ,že úplne v každom turnaji vyhoríš! Ja si beriem v takom prípade 2násobok cca 17.000 a ak vypadnem zo zvyšnými hrám CG a snažim sa dotiahnúť aspoň na 17.000- teda na 0 a som spokojný .... Takže aký 200 NÁSOBOK nebuď hlúpi, to si vážne myslíš ,že niekto tam príde s 8250x200=1.650.000 EURami??!!! Fakt ste už s tým bankrolon na hlavu padnutí!
Ano pravda je, že pokrom sa živý asi2-3%, ja som písal v pluse, tj.vyhrajú si na ďalšiu hru a nejaké výdavky spojené s pokrom, tých je určite okolo 10%. A OSTATNÍ- s otvorenými ústami sledujú TuKEho vídea a snívajú ako vybudujú bankrol na 100-200 a zatiaľ živíme tých 10%.
- JanozMT
- Založený: Dec 2007
Re: cela debata
Mozeme zalozit prvy rocnik pokroveho turnaja SLOVENSKO vs KOSICE :D :D :D
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.