Podla mna je hlavny problem pokerportalu v tom, ze mu chybaju OSOBNOSTI, ktore by sem ludi pritahovali. Kedysi ked aj ja som zacinal, tak sa tu k postnutym rukam vyjadrovali ludia, ktori boli na takej urovni, ze sa pokrom dokazali zivit, ich nazory boli povazovane za svate, to co povedali proste platilo a pre novacikov bola cest, ze ich ruky tito ludia vobec komentovali a zadarmo im radili. Mam tym na mysli samozrejme "staru generaciu" pokerportalu (yegon, 7castle, palo, TuKe, trikoza atd....). Tito ludia ale caosm pochopili, ze radit niekomu len tak zadarmo im nic neda a v duchu hesla "If you're good at something, never do it for free" s tym prestali. Co im samozrejme nevycitam, je to uplne normalne, ze nebudu robit nieco, co ich stoji cas a namahu a nemaju z toho nic. Toto je uz ale mozno podnet pre majitelov tejto stranky, aby nejako motivovali tychto ludi, aby sem prispievali, radili novacikom, aby ti mali dovod sem chodit, postovat handy atd. Lebo imo jedine, co sem pritiahne novych ludi a opat ozivi toto forum je, ze si tu zacinajuci hraci v diskusiach vzdy najdu na svoje otazky fundovane odpovede od ludi, ktori vedia o com hovoria. Kedysi to tu tak bolo, dnes uz nie.

Drzim chalanom z pp.sc palce, nech sa im este podari uz akymkolvek sposobom "restartovat" tento portal, ozivit toto forum, lebo ako pekne napisal nakoniec matiapag, pre mna je tiez pokerportal synonymom mojho pokroveho snazenia a navzdy nim aj ostane...