Vlade, celkom vtipny nazor, posnazim sa nerypat.
Fakt mas dojem, ze takto nejak by mal fungovat pokrovy web?
Nieco na styl : "My si ho zalozme, oni nech prispievaju." ? a ako bonus budete pisat samostatne clanky, casto neskoro a ponukat tie kvalitne reporty?
Tak ja si to fakt nemyslim
Treba zaspominat aka bola navstevnost a diskusie "kedysi" ked o pokri sa len hovorilo a porovnaj to s dnesnou, kde mas poker skoro vsade na svk uz pomerne znamy a je pocetne vyssia komunita.
Podla mna uroven webu odzrkadluje uroven majitelov a ich snahy o progres.
Neklamme si a netvrdme, ze poker na SVK upada a ze stym nemame nic spolocne.
Ved my sme predsa ti, co to zapricinili. (web-nekvalitne clanky, reporty, casto neskore informacie a velmi casto nulove informacie, nezaujem o zaujimave reporty, caste kopirovanie clankov inych pokrovych webov a prakticky nulova snaha o rozvoj.
Uzivatelia-caste hateing komenty, hadky, urazky a dotahovanie sa o fazulku kto ma pravdu a je "lepsi" clovek, hrac what ever...)
Ked si to zoberiem spatne, tak som sem chodieval kvoli informaciam a bol som nadchnuty blogmi starych regularov ako 7castle , Proky a mnohi iny. A dnes? Dnes len pridem kvoli par skalnym kamaratom co tu mam, aby som si pozrel ako sa im dari, precital si ake tie clanky co uz som videl inde a neposlednej rade sa tu casto rozculim pri reportoch. Vdaka bohu za Xeressa
Prosim, neargumentujte typom "ze nech nieco spravi uzivatel, navstevnik atd.." lebo vsetko ruka v ruke ide, ked bude kvalita webu, tak bude aj viac kvalitnych uzivatelov, budu aj uzivatelia co si budu viest blogy a budu aj ludia co im poradia ochotne.
Pokerportal ma obrovsku vyhodu, ze bol a je, dlho na SVK jediny fungujuci web, keby tu bola konkurencia vacsia, tak pokerportal bud neexistuje alebo by bol mozno kvalitny.
A argumenty nech nieco spravim ja pre pokerportal su myslim bezpredmetne pokial nezacnete solidne percenta so zisku ponukat ludom, lebo vacky mate medlene dost.
***Podotykam, ze ide len o moj nazor a postoj, mozno sa snim nikto nestotozni, tak ho netreba brat extra vazne***
Zial vela do toho vidim