Slovenska pokrova komunita, nazory a napady

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Slovenska pokrova komunita, nazory a napady

Odoslaťod zamyslenie 29 Júl 2013 18:41

AlfaZz napísal:...

- pekne si to napisal ;) "funguje" silna komunita, ktora si vymiena informacie, diskutuje, priateli sa, know-how a tito hraci si z PS takpovediac spravili bankomat a asi len oni sami najlepsie vedia ako to hrat tak, aby pravidelne vyhravali

- problem a uroven slovenskeho pokru je vidiet tuto na diskusiach skoro pri kazdej teme, co je dost smutne (top hraci, ktori kedysi tahali slovensku MTT komunitu zial uz neprispievaju a nediskutuju) .. kazdy si zela, aby sme aj my mali velke vysledky nejakej skupinky hracov, ktori ziskaju nejake vyuzitelne know-how a budu pravidelne vyhravat velke turnaje, ale myslim, ze pokial sa nezmeni pristup celej komunity, tak velke vysledky nebudu (len raz za cas individualne)

- inac by ma dost zaujimalo ako by vacsina hracov hodnotila odohrane handy keby nevedela, ze za nimi stoji vinkyy a jeho kamarati, ale len nejaky random hrac - ako by sa lisili komentare a kam by sa uberala diskusia, mozno by sme boli velmi prekvapeni

:gl:
zamyslenie

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Slovenka pokrova komunita, nazory a napady

Odoslaťod matiapag 29 Júl 2013 18:54

Zacinam mat pocit, ze na tomto fore coraz viac raste skupinka "sme.sk" regularov...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Slovenka pokrova komunita, nazory a napady

Odoslaťod zamyslenie 29 Júl 2013 19:47

matiapag napísal:Zacinam mat pocit, ze na tomto fore coraz viac raste skupinka "sme.sk" regularov...

- tento post vystihuje dokonale presne to, co som pisal o riadok vyssie :wall: :w4444x:
zamyslenie

Re: Slovenka pokrova komunita, nazory a napady

Odoslaťod AlfaZz 29 Júl 2013 20:01

matiapag napísal:Zacinam mat pocit, ze na tomto fore coraz viac raste skupinka "sme.sk" regularov...

Ja som reagoval na post ohľadom českých hráčov .. to aby nedošlo k omylu .. ;) čo sa týka komunity Sk/Cz som presvedčený, že aj cezhraničná spolupráce funguje na vysokej úrovni a v tom problém problém určite nie je .. popravde, ja sa veľakrát do diskusii nepripájam hlavne preto, že sú vo väčšine prípadoch úplne mimo témy a riešia sa skôr veci, ktoré nemajú pre Sk/Cz pokrovú scénu žiaden prínos... poznám množstvo vynikajúcich slovenských hráčov otvorených pomôcť a diskutovať prakticky s každým o hre a svojich skúsenostiach .. problém je tu v tom, že na Slvensku máme málo online regov, ktorý hrajú v herni P****Stars a tak vzniká dojem, že Sk pokrová scéna pomaly neexistuje, lebo podľa mnohých kto nehrá na Starsoch, neexistuje :lol2: :lol2: :lol2:

Prajem veľa úspechov :good:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod zamyslenie 29 Júl 2013 20:09

- neviem ci len ja som vycital z jeho prispevku "podryvacku"

- ano cezhranicna spolupraca funguje, ale pre hracov, ktori maju o nu zaujem, tak musia navstevovat ine portaly ako je tento a hladat informacie a diskutovat v zahranici .. kedysi fungovalo na slovensku mozno 5 roznych portalov, kde diskusia, blogy boli plne zivota, zial zmena zakonov a akysi upadok sposobil, ze funguje realne uz len pokerportal a aj ten upada z hladiska top hracov, hrac, ktory sa chce zlepsovat vo svojej hre, studovat, napredovat, diskutovat tu zial nenajde nic, jedine neaktualizovane blogy stare niekolko rokov, kde uz pozadovane know-how a nejaku inspiraciu neziska (nechcem tym povedat, ze hraci maju svoje know-how prezradzat, skor mi tu chyba taka ta kamaratska diskusia aka tu fungovala kedysi)

- kedysi tu fungovala celkom pekna komunita hracov roznych pokrovych disciplin, blogy boli plne zivota, napadov, grafov, vysledkov, konstruktivnej diskusie a nebolo to len tym, ze hraci hrali na PS, pamatam si tu prispevky niekolkych top online hracov, ktori nicili prave male herne a dosahovali na nich top vysledky a praveze im islo ovela viac ako na PS
zamyslenie

Odoslaťod zamyslenie 29 Júl 2013 20:59

- nevravim, ze nie je, len mi tu chyba taky ten stary dobry pokerportal a "stara generacia" prispievatelov ... byt 18-20 rocny chalan, co objavuje caro pokru, tak vazne netusim, co by ma presvedcilo sem zacat prispievat a povedalo mi to, ze toto je ten spravny portal pre mna (ano je fajn si precitat, ze isildur vyhral / prehral za noc milion dolarov, ale herne ma to nikam neposunie) .. v minulosti, ked niekto do blogu nieco napisal, komentoval, povedal svoj nazor, tak som si vedel pozriet v jeho blogu (kedze bol zivy a plny diskusie), ci dany hrac ma prehlad a vie co hovori, alebo len pise aby pisal .. teraz to nedokazem rozoznat, ked citam diskusie, kto mi radi dobre, kto zle .. ked mam 3-4 rozne nazory od bezblogovych hracov, kde neviem ako dany hrac hra, ake ma vysledky, tak zaciatocnik si tazko vyberie ten spravny nazor, aby sa mohol od neho odrazit dalej ;) snad asi vies co chcem povedat

- potom s tym spojeny dovod prispievat aj skutocne top regov, preco by sem mali davat svoje grafy, handy (ano su tu taki), ked nemaju odozvu, nikto sa na nic pomaly nepyta, na to, ze to tu navstevuje stovky ludi a hadzu im to vlastne pod nos, ak ma raz niekto obrovske mesacne vyhry pravidlene, je ochotny diskutovat, tak pokial ja ako hrac mam zaujem sa zlepsovat, tak to je ako hodit psovi udene, musim po tom skocit a snazit sa ziskavat informacie, aby aj ja som bol za nejaky cas top hrac .. chvilku ich to bude bavit, potom pojdu inde, kde budu mat nejaku vazbu na svoje prispevky .. o tom je ta priatelska diskusia, v tomto bol ten stary pokerportal iny a cela slovenska komunita

- teraz je to cele len o tom ako si robit jeden z druheho srandu, ako sa urazat, nadavat si, podryvat sa a to vazne nepomoze slovenskemu pokru k lepsim vysledkom

Za tento príspevok od zamyslenie poďakovali :
foraid
zamyslenie

Odoslaťod vlade 29 Júl 2013 22:18

A teraz sa skusme zamysliet, ked uz tu mame zamyslenie, ze co urobil hociktory z tych ludi co tu nadavaju ze aka je diskusia pre poker na slovensku (ked uz sa teda o tom slovensku bavime).
Odpoviem si sam, urobil to ze nadaval aka je tu diskusia, alebo nadava na clanky, alebo ze nevieme robit reporty, alebo sa rozculuje ze nepisu ti co sem volakedy pisali, ze je tu malo aktivnych blogov, pripadne si zalozi nejaky novy nick a podme ho provokovat a urazat.

Ano, to je presne ten sposob, na vsetko si ponadavat a cakat ze sa vsetko zmeni...

Nikto nenapise na mail alebo do diskusie
- pozrite sa, urobil som report z turnaja u nas v klube, myslim ze sa mi celkom podaril, nepotrebovali by ste reportera?
- alebo poslal som Vam na email clanok, ak by ste chceli a clanok sa vam pacil rad by som pisal podobne clanky z tejto oblasti.
- alebo aha, je tu malo aktivnych blogov, zalozim si aj ja jeden a skusim s tym nieco spravit

Chcel som tym len povedat, ze by sa mohol kazdy kto nadava zamysliet ze preco aj on sam neskusil nieco urobit pre slovensku pokrovu komunitu, nie len hladat dovody preco to neurobil niekto iny.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod ramzey 30 Júl 2013 01:29

Vlade, celkom vtipny nazor, posnazim sa nerypat.

Fakt mas dojem, ze takto nejak by mal fungovat pokrovy web?
Nieco na styl : "My si ho zalozme, oni nech prispievaju." ? a ako bonus budete pisat samostatne clanky, casto neskoro a ponukat tie kvalitne reporty?

Tak ja si to fakt nemyslim :D
Treba zaspominat aka bola navstevnost a diskusie "kedysi" ked o pokri sa len hovorilo a porovnaj to s dnesnou, kde mas poker skoro vsade na svk uz pomerne znamy a je pocetne vyssia komunita.
Podla mna uroven webu odzrkadluje uroven majitelov a ich snahy o progres.
Neklamme si a netvrdme, ze poker na SVK upada a ze stym nemame nic spolocne.
Ved my sme predsa ti, co to zapricinili. (web-nekvalitne clanky, reporty, casto neskore informacie a velmi casto nulove informacie, nezaujem o zaujimave reporty, caste kopirovanie clankov inych pokrovych webov a prakticky nulova snaha o rozvoj.
Uzivatelia-caste hateing komenty, hadky, urazky a dotahovanie sa o fazulku kto ma pravdu a je "lepsi" clovek, hrac what ever...)

Ked si to zoberiem spatne, tak som sem chodieval kvoli informaciam a bol som nadchnuty blogmi starych regularov ako 7castle , Proky a mnohi iny. A dnes? Dnes len pridem kvoli par skalnym kamaratom co tu mam, aby som si pozrel ako sa im dari, precital si ake tie clanky co uz som videl inde a neposlednej rade sa tu casto rozculim pri reportoch. Vdaka bohu za Xeressa :good:

Prosim, neargumentujte typom "ze nech nieco spravi uzivatel, navstevnik atd.." lebo vsetko ruka v ruke ide, ked bude kvalita webu, tak bude aj viac kvalitnych uzivatelov, budu aj uzivatelia co si budu viest blogy a budu aj ludia co im poradia ochotne.

Pokerportal ma obrovsku vyhodu, ze bol a je, dlho na SVK jediny fungujuci web, keby tu bola konkurencia vacsia, tak pokerportal bud neexistuje alebo by bol mozno kvalitny.

A argumenty nech nieco spravim ja pre pokerportal su myslim bezpredmetne pokial nezacnete solidne percenta so zisku ponukat ludom, lebo vacky mate medlene dost.

***Podotykam, ze ide len o moj nazor a postoj, mozno sa snim nikto nestotozni, tak ho netreba brat extra vazne***
Zial vela do toho vidim :(

Za tento príspevok od ramzey poďakovali :
swain
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod WNT 30 Júl 2013 02:57

@alfaz...prosim ta to nemyslis vazne ze sa tu clovek docka nejakej rozumnej rady ak sa chce vzdelavat a kde??mozes mi ukazat aspon jeden realne fungujuci Mtt blog..nechcem dva ci tri pre porovnanie...nemate tu ani 1 taky blog! celkom som sa tesil ked palo1973 olasil ze bude pro a bude sa venovat aj mttckam aj on line myslel som ze bude prispievat ale bud nieje o com alebo sa na to vykaslal...jediny blog na ktory sa da pozriet je magorkov ale aj ten je skor informativny ako naucny ale je velmi motivujuci takze :poklona: a este si obcas pozriem yegonov ale ten by mal skor niest nazov poker travel chanel....ale inak parada :) .nalej me si cisteho vina realne je na svk mozno 15-20hracov co sa realne slusne zivia pokrom myslim hranim nie majitelia kasin a stranok a podobne a ty zjavne nemaju potrebu sem prispievat kontinualne a udrziavat tu urcitu uroven cest vynimkam a dalsia vec kolko dni do mesiaca je jeden z majitelov triezvi?? takze ja si na rozdiel od ramzeyho myslim ze tento portal az prilis realne odzrkadluje stav svkpokrovej sceny a hlavne uroven ich majitelov.jedna ruka netlieska....
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod amaterik 30 Júl 2013 08:08

WNT napísal:@alfaz...prosim ta to nemyslis vazne ze sa tu clovek docka nejakej rozumnej rady ak sa chce vzdelavat a kde??mozes mi ukazat aspon jeden realne fungujuci Mtt blog..nechcem dva ci tri pre porovnanie...nemate tu ani 1 taky blog! celkom som sa tesil ked palo1973 olasil ze bude pro a bude sa venovat aj mttckam aj on line myslel som ze bude prispievat ale bud nieje o com alebo sa na to vykaslal...jediny blog na ktory sa da pozriet je magorkov ale aj ten je skor informativny ako naucny ale je velmi motivujuci takze :poklona: a este si obcas pozriem yegonov ale ten by mal skor niest nazov poker travel chanel....ale inak parada :) .nalej me si cisteho vina realne je na svk mozno 15-20hracov co sa realne slusne zivia pokrom myslim hranim nie majitelia kasin a stranok a podobne a ty zjavne nemaju potrebu sem prispievat kontinualne a udrziavat tu urcitu uroven cest vynimkam a dalsia vec kolko dni do mesiaca je jeden z majitelov triezvi?? takze ja si na rozdiel od ramzeyho myslim ze tento portal az prilis realne odzrkadluje stav svkpokrovej sceny a hlavne uroven ich majitelov.jedna ruka netlieska....

Asi prvy komentar, co si tu napisal, s ktorym takmer bezvyhradne suhlasim :)

Ja za seba len napisem, ze akykolvek zurnalisti (ak ich tak smiem nazvat), co tu posobia (vsetky weby) sa nesnazia o originalitu, kedze jednoducho to nie je potrebne. Len preberu nieco z niecoho a to staci. Robia tolko kolko musia a tolko kolko chcu. Ked peniazky prudia (affliaty, zmluvy atd.), to je to hlavne :) Ked si porovnam Pokerportal a dalsie CZ/SK weby s tym, co produkuju nemci, nori, dani ci taliani a co si ja googletranslatujem, aby som bol v obraze, tak vidim ten priepastny rozdiel. Ale nikto sa nesnazi, ked nemusi, ved to je jasne kazdemu :)

A co sa clankov tyka, tak ako hovori P. Novotny na smecku, ked chcete dobre clanky, musite dobre zaplatit. Ked chcete dobre blogy, detto. Je to o tom ci sa chcete (respektive) potrebujete delit so ziskami ci nie. Myslim, ze aj toto ciastocne Ramzey myslel.

A mimochodom, ja byt zaciatocnik a vidim tu kvazi-ponuku freerollov co tu vidim, tak zaplacem. Ten list bol aktualizovany naposledy asi za Marie Terezie. Uz tu je vidiet ten pristup. Ale na rozdiel od niektorych inych webov tu tu sekciu aspon mate, za to bod k dobru :)
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!