Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia
Re: Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia
futbal v pohode....s remizou som povedzme ze spokojny.....atmosfera na stadione neskutocna......trosku sa mi nepaci ako niektory cesky fanusikovia na diskusnych forach urazaju nasich......myslel som ze pocas ceskej hymny bude piskot az az nastastie slovensky fanusik ma predsa len o dost vacsiu kulturu ako madari......na konci hymny sme aj tlieskali a taktiez aj po zapase.......pre mna opat jeden zo skvelych zazitkov......dufam ze z prveho miesta pojdeme my a z druheho cz
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
ak teraz podam ze slovensko bude v roku 2009 majster sveta za 1 E , kolko milionov vyhrajem ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:ak teraz podam ze slovensko bude v roku 2009 majster sveta za 1 E , kolko milionov vyhrajem ?
myslis 2010:)
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
buschle napísal:ak teraz podam ze slovensko bude v roku 2009 majster sveta za 1 E , kolko milionov vyhrajem ?
To by musel byť iný runner runner aby sme vyhrali
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
ak by si si podal ze teraz dojebe dalsie zapasy skoncime nejakym zazrakom 2. a dostaneme v barazi nejaky semi dobry team s ktorym uplne pohorime tak sa ti to ani neoplati podat ako je to mozne
ale zasa ak nie teraz pod weissom tak uz nikdy
ale zasa ak nie teraz pod weissom tak uz nikdy
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
ak v roku 2009, tak vypisujem kurz 1:10000000000000 to sa ti mozno oplati aj tie MS zorganizovat este tento rok
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
DevilMayCry napísal:futbal v pohode....s remizou som povedzme ze spokojny.....atmosfera na stadione neskutocna......trosku sa mi nepaci ako niektory cesky fanusikovia na diskusnych forach urazaju nasich......myslel som ze pocas ceskej hymny bude piskot az az nastastie slovensky fanusik ma predsa len o dost vacsiu kulturu ako madari......na konci hymny sme aj tlieskali a taktiez aj po zapase.......pre mna opat jeden zo skvelych zazitkov......dufam ze z prveho miesta pojdeme my a z druheho cz
aj by som bol s CZ fans spokojny, az na jeden mensi detail, asi do 10min. zapasu mali v sektore vyvesenu madarsku zastavu, troska provokacia nemyslis?
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-no na Slovinsko zatial nemam listky,ak by niekto mal napiste sem,potreboval by som dva,a ale do blavy pridem aj tak,v najhorsom budem kukat niekde v krcme
-viete nieco poradit,samozrejme taku,kde budu capovat
-viete nieco poradit,samozrejme taku,kde budu capovat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ja budem mat od stredy dva listky cize davam dopredaja za rozumnu cenu
cena bude stanovena v stredu lebo je mozne ze listky budu normalne na tribunu a nie za branu:)
inac ss ohladom listkov
cena bude stanovena v stredu lebo je mozne ze listky budu normalne na tribunu a nie za branu:)
inac ss ohladom listkov
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
a som velmi zvedavy ako budu sudruhovia z sfz reagovat na prazdne miesta na tribunach kedze zbytocne rozdali tolko listkov sponzorom partnerom ...............
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.