buschle napísal:somNula napísal:sfz s tym skur... laurincom von! to ze tam bolo 40tis ludi a malo byt dakych 25-27 je uplna hamba, tlacenica bordel, na 1 miesto asi 2 rozne listky atd.. to by bolo aj dobre, ale to ze weis prizna pred zapasom ze slovinci maju dobru lobby a ten skorumpovany rozhodca bude piskat snimi a nasa lobby je kde? uz v ri.. asi ... len platinimu do zadku sa strkat ale pre sk futbal daco spravit, to je asi moc pre nich ze?
a kde si ako postrehol ze rozhodca piskal proti nam. Podla mna piskal spravodlivo mozno jednu zltu kartu nemusel dat. Dopadlo to ako dopadlo. Slovinci boli dobri. V druhom polcase si nasi ani nefukli, nevypracovali si ani jednu sancu takze, ten gol ani nemali ako dat. A myslim ze celkovo boli lepsi. Lepsie branili , mali o dost viac sanci.
S polskom to bude hadam lepsie.
ja ani nehovorim o tom futbale, diskutoval by som o tom ci bolo spravne odmenit kartou prave 4 dolezitych hracov, za fauly, ktore by si mozno zasluzili tak 2ja, dovod: nemozu hrat v polsku ... cielene vedeli co robia, hlavne ked sa prezident slovinskeho futb. zvazu po zapase vyjadril ze v polsku nevyhrame ... to hovori za vsetko, poliaci budu kupeny, o tom sa uz teraz hovori ze tam nas caka peklo a nespravodlivost a mozme hrat hociako dobre...
a druha vec, naco vsetci idioti zo sk zvazu vyhlasovali ze sa stretneme v afrike uz pred zapasom? kto nebol nazivo a nevidel neuveri ale, ale aby si so sampanskym pred zapasom pani pripijali na vitazstvo to je uz vrchol, hracom tyzden do hlav tlacili jak ubrania remizu a je to vwsetko fajn... este nas len caka peklo, a to budu hovorit len ludia o nespravodlivosti, lebo je viac nez iste ze fer hrou nevyhrame v polsku
zase kazde medium to posralo ked pisalo jak to bude jednoduche, hraci sa posrali, mlady vlado prvu polku nespravil nic, neviem ci to v kamerach bolo vidiet, ale prechadzat sa hraca v tak dolezitom zapase som este nevidel, on musel byt opity alebo brutal pohadany s dakym (tipujem s oteckom), lebo to co predviedol - nic a anemal ani zaujem to bol vrchol ... ale je pravda ze hraci si to prehrali sami, len skoda ze ich psychika bola uz tak nazhavena ze sa aj oni videli v afrike