Tlkot napísal:Tento clanok je pravdivy.
Tlkot napísal:Ja si myslim, ze ten trapko dost presne vystihol o com je online poker. Ja som to zacal brat vazne skusal hrat na NL 2. Lenze po par tyzdnoch za ktore som krvopotne vydoloval z 5 dolcov 20 dolcov som si uvedomil nieco. Cele je to velmi proste a jednoduche a online gaming sa da vyjadrit dvoma slovami a to presne.
Netreba ani ziadnu analyzu. Skusal som hrat viac a viac aby som rychlejsie zarobil na vyzsie limity, lenze to zial mozne sice je, ale neefektivne a cas pri tom straveny moze byt aj niekolko rokov kym z toho bude profit, ak vobec... Ak by som veril v cestnost a poctivost prevadzkovatelov tak do toho idem, lenze nemam dovod verit.
Po 8 hodinach hrania na stoloch NL2 som stretaval hracov s "cislami" 10/6. Za tri hodiny sa pri stole udialo.....nič. jeden donk priniesol 1,5$, chytil som ho ja, hura, zaplatil mi rake, presne.
Dostal som napad: Skusim NL10 a turnajovym sposobom (nie stylom hrania) pojdem bud alebo. To som este sedel pri stole NL dva kde sa udialo:
Myslel som, ze sem postnem ruku, lenze napriek tomu, ze som si folder zdvojene prekopiroval v pc nemam ju tam.
Prisiel som teda na NL10 a po chvili prislo AA, tak som raise, súper 3bet, ja 4bet, on allin, ja call.... Mal dve 10 a prehral.
Isiel som teda na NL25 s jednym BI a tam som hned na uvod dostal WELCOME-VYPOKLONKOVANIE:
(toto som si zalohoval aj na usb kluc)
Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 726035
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $37.49
Hero (SB): $22.33
BB: $9.20
UTG: $38.67
MP: $31.70
CO: $25.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with AJ
UTG raises to $1, MP calls $1, 2 folds, Hero raises to $3, 1 fold, UTG calls $2, MP calls $2
Flop: ($9.25) QQ
7
(3 players)
Hero bets $8, UTG calls $8, MP folds
Turn: ($25.25) 7(2 players)
Hero checks, UTG checks
River: ($25.25) 2(2 players)
Hero checks, UTG bets $12, Hero calls $11.33 all in
Final Pot: $47.91
Hero mucks AJ
(two pairs, Queens and Sevens)
UTG shows 77
(four of a kind, Sevens)
UTG wins $0.00
UTG wins $45.02
(Rake: $2.89)
Dovi
Tento clanok je pravdivy.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.