micro grinder!!!

Poker v TV, videá a streamy

Re: micro grinder!!!

Odoslaťod dawidsvk 30 Máj 2010 09:23

:D :D :D tak ten chlapik je neskutocne mimo....cisty newbie, najlepsie ako foldol to AK a AQ ale 36 Q7 a podobny odpad hraje z kazdej pozicie. A ten koment je tiez neskutocny - myslim ze to bolo Q7 ked hovoril aku advanced play hraje :D
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod FreeMan 30 Máj 2010 11:04

Ja to video ani neberem vazne ;) Suchy humor nasilu podla mna :D
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod popoBA 30 Máj 2010 14:52

i miss gutshot lets go bluff :lol2: a napali krutych 50 do potu 600 :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod michael163 30 Máj 2010 16:32

you know this is called variance for a reason... :D boze toto je 13minut najvacsieho pokroveho bullshitu aky som kedy videl
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Tlkot 30 Máj 2010 23:21

Ja si myslim, ze ten trapko dost presne vystihol o com je online poker. Ja som to zacal brat vazne skusal hrat na NL 2. Lenze po par tyzdnoch za ktore som krvopotne vydoloval z 5 dolcov 20 dolcov som si uvedomil nieco. Cele je to velmi proste a jednoduche a online gaming sa da vyjadrit dvoma slovami a to presne.
Netreba ani ziadnu analyzu. Skusal som hrat viac a viac aby som rychlejsie zarobil na vyzsie limity, lenze to zial mozne sice je, ale neefektivne a cas pri tom straveny moze byt aj niekolko rokov kym z toho bude profit, ak vobec... Ak by som veril v cestnost a poctivost prevadzkovatelov tak do toho idem, lenze nemam dovod verit.
Po 8 hodinach hrania na stoloch NL2 som stretaval hracov s "cislami" 10/6. Za tri hodiny sa pri stole udialo.....nič. jeden donk priniesol 1,5$, chytil som ho ja, hura, zaplatil mi rake, presne.
Dostal som napad: Skusim NL10 a turnajovym sposobom (nie stylom hrania) pojdem bud alebo. To som este sedel pri stole NL dva kde sa udialo:

Myslel som, ze sem postnem ruku, lenze napriek tomu, ze som si folder zdvojene prekopiroval v pc nemam ju tam.

Prisiel som teda na NL10 a po chvili prislo AA, tak som raise, súper 3bet, ja 4bet, on allin, ja call.... Mal dve 10 a prehral.

Isiel som teda na NL25 s jednym BI a tam som hned na uvod dostal WELCOME-VYPOKLONKOVANIE:
(toto som si zalohoval aj na usb kluc)

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 726035
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $37.49
Hero (SB): $22.33
BB: $9.20
UTG: $38.67
MP: $31.70
CO: $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with AObrázok JObrázok
UTG raises to $1, MP calls $1, 2 folds, Hero raises to $3, 1 fold, UTG calls $2, MP calls $2

Flop: ($9.25) QObrázok QObrázok 7Obrázok (3 players)
Hero bets $8, UTG calls $8, MP folds

Turn: ($25.25) 7Obrázok (2 players)
Hero checks, UTG checks

River: ($25.25) 2Obrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $12, Hero calls $11.33 all in

Final Pot: $47.91
Hero mucks AObrázok JObrázok (two pairs, Queens and Sevens)
UTG shows 7Obrázok 7Obrázok (four of a kind, Sevens)
UTG wins $0.00
UTG wins $45.02
(Rake: $2.89)

Dovi

Tento clanok je pravdivy.
Tlkot

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Odoslaťod Tlkot 30 Máj 2010 23:31

Este chcem dodat, ze moj PR je 9,8 a menej, lebo niekdy limpujem. Neskor som si dokonca vsimol, ze limp W/prew callers hram vraj percentualne idealne. A z VPiP som už ZŤP omg
Tlkot

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 0 krát/7 krát

Odoslaťod vlade 30 Máj 2010 23:47

Tlkot napísal:Tento clanok je pravdivy.

:shock:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pegas1975x 30 Máj 2010 23:53

Za to co ti teraz napisem ma vela ludi zdrbe pod ciernu zem.
Vykasli sa na cisla a percenta a tabulky a pravdepodobnosti a podobne blbosti.Hraj svoju najlepsiu hru a na nic ine sa nepozeraj.
Tvoj problem je ze nemas trpezlivost a uplne kasles na dodrziavanie nejakeho BRM.
Naco lezies na NL10 a vyssie ked na to nemas ani BR ani skusenosti?

A tu ruku nad ktoru places (AJ) predsa nemozes mysliet vazne. To co si z tym blufom cakal ze to vyhras? :wall:

Radsej sa uc hrat.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod morfeusko 31 Máj 2010 00:05

pegas ma pravdu..co si tym vlastne sledoval? ze sa dostanes takymto stylom na NL100 vyhras 100$ a potom ich aj tak vsetky prehras? hrat NL25 s 1BI je fakt super napad..len tak dalej...ak mam byt uprimny tak je to dobre ze si prehral..lebo aspon sa do buducnosti naucis ze je to blbost ( o tom to vsetko je u fishiek, ze aj ked to zahraju cele zle tak sa im napriek vsetkemu podari vyhrat a oni sa len uistia v tom ze to hraju dobre a neuvedomuju si svoje chyby a potom to spravia znovu a znovu ), takze no offence, ale ak chces brat poker aspon trochu seriozne tak stiahni videa, precitaj clanky vybuduj roll a postupne makaj od NL2 ci uz so statmi alebo bez nich , nemozes predsa cakat ze aj ked nahodou vyhras 50$ na NL25 ze to tak bude stale a stane sa z teba zrazu regular..

GL
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod 3flash3 31 Máj 2010 00:06

Tlkot napísal:Ja si myslim, ze ten trapko dost presne vystihol o com je online poker. Ja som to zacal brat vazne skusal hrat na NL 2. Lenze po par tyzdnoch za ktore som krvopotne vydoloval z 5 dolcov 20 dolcov som si uvedomil nieco. Cele je to velmi proste a jednoduche a online gaming sa da vyjadrit dvoma slovami a to presne.
Netreba ani ziadnu analyzu. Skusal som hrat viac a viac aby som rychlejsie zarobil na vyzsie limity, lenze to zial mozne sice je, ale neefektivne a cas pri tom straveny moze byt aj niekolko rokov kym z toho bude profit, ak vobec... Ak by som veril v cestnost a poctivost prevadzkovatelov tak do toho idem, lenze nemam dovod verit.
Po 8 hodinach hrania na stoloch NL2 som stretaval hracov s "cislami" 10/6. Za tri hodiny sa pri stole udialo.....nič. jeden donk priniesol 1,5$, chytil som ho ja, hura, zaplatil mi rake, presne.
Dostal som napad: Skusim NL10 a turnajovym sposobom (nie stylom hrania) pojdem bud alebo. To som este sedel pri stole NL dva kde sa udialo:

Myslel som, ze sem postnem ruku, lenze napriek tomu, ze som si folder zdvojene prekopiroval v pc nemam ju tam.

Prisiel som teda na NL10 a po chvili prislo AA, tak som raise, súper 3bet, ja 4bet, on allin, ja call.... Mal dve 10 a prehral.

Isiel som teda na NL25 s jednym BI a tam som hned na uvod dostal WELCOME-VYPOKLONKOVANIE:
(toto som si zalohoval aj na usb kluc)

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 726035
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $37.49
Hero (SB): $22.33
BB: $9.20
UTG: $38.67
MP: $31.70
CO: $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with AObrázok JObrázok
UTG raises to $1, MP calls $1, 2 folds, Hero raises to $3, 1 fold, UTG calls $2, MP calls $2

Flop: ($9.25) QObrázok QObrázok 7Obrázok (3 players)
Hero bets $8, UTG calls $8, MP folds

Turn: ($25.25) 7Obrázok (2 players)
Hero checks, UTG checks

River: ($25.25) 2Obrázok (2 players)
Hero checks, UTG bets $12, Hero calls $11.33 all in

Final Pot: $47.91
Hero mucks AObrázok JObrázok (two pairs, Queens and Sevens)
UTG shows 7Obrázok 7Obrázok (four of a kind, Sevens)
UTG wins $0.00
UTG wins $45.02
(Rake: $2.89)

Dovi

Tento clanok je pravdivy.

Prva vec,ten „trapko“ je velmi solidny cash game hrac a zarobil dost vela penazi,pre tych ktory to nepochopili,to video je „level“,nemysli to vazne…je to spravene pre zabavu…
Druha vec,nic proti tebe ale nechapem preco do kazdej temy tlacis odveci nejaku svoju hand history,mas tu predsa na to priestor v inych temach,popripade do diskusie o pokrovych partiach…
Dalej…to ze nie si schopny spravit z 5 dolarov za „par tyzdnov“ viac jako 20,tiez neni chyba nikoho ineho iba tvoja…asi treba trochu viac pracovat na svojej hre a vysledky sa dostavia…
Ked „neveris“ prevadzkovatelom pokrovych herni a pod. ,tak nechapem naco hras online,ja by som predsa tiez nechodil do klubu alebo niekde kde si myslim ze ma podvadzaju…
To ze ta to par tyzdnoch prestalo bavit a isiel si na limity kde mas jeden buy-in a skusal si stastie a prehral si,je tvoja osobna vec…len nechapem co si tou HH chcel povedat…Ty si akoze „nasraty“ ze chlapik flopne Fullboat a na turn mu dokonca dojde quads a ty ho dopaltis na river s A high???...skus sa trosku zamysliet nad tym jako si to zahral…preflop 3betujes OOP AJo –akoze dajme tomu…ale pozri sa skor na to kolko penazi si dal do potu kde si bol lepsi a kolko kde si bol horsi…bol si celu hru horsi,uz preflop a dal si chlapikovi cely svoj stack…mne to jako dobra hra nepripada…tazke problem bude asi niekde inde jako v tom ze online je rigged a podobne…
To je len moj nazor na věci co si napisal....neber to osobne…peace out
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!