Poker Stars
Re: Poker Stars
No, ja navrhujem sutaz, kto vypadne proti najstupidnejsej ruke
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
a hral dnes nikto už ten player quiz 2009 za 5$ a vstupeku 4o sa vzhravala natom quize? ak hej tak ako sa darilo ja ho akurat začinam hrat
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
No ja len ze ten novy VIP program je uplne vymakany, idem to zhodnotit do svojho blogu len chcel som ich aj tu pochvalit
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Jak jste dopadli? Ja asi 17068.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
hm za 1 USD win 50 000 usd hmmm stačilo by aj 500, ale ten turnaj bol podla mna viacej oštastí jak o hre
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
btw: neviete kde by mohol byt problem, na P****Stars sa mi zobrazi turnaj ale hud si musim spravit cez tablefinder, nenaskakuje mi sam, ale zakazdym musim kliknut na table manager, table finder, najst stol a potvrdit ale bol by som radsej keby my to holdem manager robil automaticky, ked spustim import ruk
dakujem, za odpoved
dakujem, za odpoved
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Takze od noveho roku skoncili na PS vsetky Cz/sk turnaje?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:Takze od noveho roku skoncili na PS vsetky Cz/sk turnaje?
Musis vydrzat, urcite ich daju, len to trochu bude trvat. Uz raz to takto bolo a po urcitom case ich dali znova.
PS: Len mi sem nepis: Nie nie ja nemusim, ja uz ho vidim.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Ked vydrzis do vecera... nehrat, uvidis vstupenku do Sunday Million
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Caute
Chcem sa spytat, ze ci sa da nejako zrusit acc na PS. A ci by mohli robit nejake problemy ked z mojej IP je 5 acc na PS. Ja mam dva (na jednom som nikdy ani raz nehral), brat dva a otec jeden. Nikdy sme ale nehrali ziadny spolocny turnaj ani nic podobne. A velmi rad by som zrusil ten svoj jeden acc ktory som nikdy ani nepouzil. Neviete ako sa to da a ci vobec? Bol by som velmi nerad ak by mi kvoli tomu nejako zablokovali moj sucasny acc.
diky za odpoved!
Chcem sa spytat, ze ci sa da nejako zrusit acc na PS. A ci by mohli robit nejake problemy ked z mojej IP je 5 acc na PS. Ja mam dva (na jednom som nikdy ani raz nehral), brat dva a otec jeden. Nikdy sme ale nehrali ziadny spolocny turnaj ani nic podobne. A velmi rad by som zrusil ten svoj jeden acc ktory som nikdy ani nepouzil. Neviete ako sa to da a ci vobec? Bol by som velmi nerad ak by mi kvoli tomu nejako zablokovali moj sucasny acc.
diky za odpoved!
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.