Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod spax 04 Jan 2010 14:23

napis na support, ze vis, ze jsi udelal hloupost, ze mas dva ucty, vysvetli jim situaci, posli jim scan tvoji obcanky, kde je videt i adresa a jmeno+date of birth a oni ti to zmeni. bud k nim mily, ze si uvedomujes, ze jsi porusil jejich terms a ze uz se budes snazit, aby si v budoucnu neporusil terms. poprejes pekny den a do tydne to budes mit hotove ;)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 04 Jan 2010 14:39

spax napísal:do tydne to budes mit hotove ;)

jj, locknu oba accounty a tiez budu mili a popraju pekny den :crazy:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Miham 04 Jan 2010 14:49

Diky za odpoved :) asi by som im aj napisal, ale teda dzejkej ma trochu zmiatol :D take nieco nechcem riskovat, je to mozne ze by mi zablokovali obidva ucty? :)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 04 Jan 2010 15:16

Miham napísal:Diky za odpoved :) asi by som im aj napisal, ale teda dzejkej ma trochu zmiatol :D take nieco nechcem riskovat, je to mozne ze by mi zablokovali obidva ucty? :)

No porusil si ToS a teoreticky mozu, ale silne pochybujem, ze by to aj spravili. Samozrejme nemozem nic zarucit, lebo tuto situaciu som nemusel riesit. Ja som skusal zatvorit svoj ucet a povedali mi, ze to nie je mozne. Ako dovod som vsak neudal, ze mam ucty dva (co ani nemam), takze to je trochu ina situacia, no :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod spax 04 Jan 2010 15:34

kdyz jsem byl jeste under 18, tak jsem tam mel acc s jinym datem narozeni.

It has come to our attention that you had played at P****Stars whilst you were under
age, this is in breach of our Terms of Service (ToS). We take any breach of our ToS very
seriously and in order for you to continue playing at P****Stars we request you respond
to this email stating that:
“I have read, understood and will comply with the ToS at P****Stars”.
The current TOS can be found at the following, you should periodically review these as
we may change them from time to time.
http://www.P****Stars.com/poker/room/tos/
Once we have received your email, you should bear in mind that should you in future
breach any of our terms of service, we will take this previous breach into consideration
when determining what action to take; which may, of course, lead to you being
permanently banned from P****Stars.

I look forward to your response.

na to jsem jim odpovedel, ze se omlouvam atp.
za 3 dny mi dosel email

Hello Matěj,

Thank you for sending all the required information. Your account privileges have been
restored.

Thank you for your patience and understanding in this matter.

Regards,

Jacob A.
P****Stars Security Team
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod corgonNR 05 Jan 2010 19:24

Zdravim chcem sa spytat ci dnes cize v utorok bol ten CZ-SK freeroll o 100 dolarov,,,a preco ja nemam v pravom dolnom rohu ikonku ze pokladna?..lebo som uz vyhral davnejsie vo freerolle par dolarov a nikde nemozem najst tu pokladnu..dik za odpoved
corgonNR

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod 3Sammy 05 Jan 2010 19:51

tak ten freeroll býval ut, štv, sob cca 75USD a v nedelu 300USd ale už to cca 2 týždne nebolo :( asi iba do konca roka, dúfam že sa ešte niečo také na PS rozbehne. v Lobby musíš mat v pravo dole Pokladna, pokial si sa prihlásil a je jedno či máš na účte real prachy alebo nie!Alebo v Lobby v hornej lište 3. je Pokladňa
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod corgonNR 05 Jan 2010 20:01

Nemam to tam vobec..nikde...a ani nemozem v lobby najst turnaje o real peniaze iba freeroly a turnaje o play money...tak neviem co je stym.. :(
corgonNR

Odoslaťod Renegade 05 Jan 2010 20:06

corgonNR napísal:Nemam to tam vobec..nikde...a ani nemozem v lobby najst turnaje o real peniaze iba freeroly a turnaje o play money...tak neviem co je stym.. :(

na webe P****Stars.net sa neda hrat o peniaze
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod corgonNR 05 Jan 2010 20:21

Dakujem ti..nenapadlo by ma to..uz som si to stiahol cez pokerportal a ide mi to vsetko :) ...vdaka ti za radu :)
corgonNR

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!