Poker Stars
Re: Poker Stars
napis na support, ze vis, ze jsi udelal hloupost, ze mas dva ucty, vysvetli jim situaci, posli jim scan tvoji obcanky, kde je videt i adresa a jmeno+date of birth a oni ti to zmeni. bud k nim mily, ze si uvedomujes, ze jsi porusil jejich terms a ze uz se budes snazit, aby si v budoucnu neporusil terms. poprejes pekny den a do tydne to budes mit hotove 

-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:do tydne to budes mit hotove
jj, locknu oba accounty a tiez budu mili a popraju pekny den

-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Diky za odpoved
asi by som im aj napisal, ale teda dzejkej ma trochu zmiatol
take nieco nechcem riskovat, je to mozne ze by mi zablokovali obidva ucty? 

-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
Miham napísal:Diky za odpovedasi by som im aj napisal, ale teda dzejkej ma trochu zmiatol
take nieco nechcem riskovat, je to mozne ze by mi zablokovali obidva ucty?
No porusil si ToS a teoreticky mozu, ale silne pochybujem, ze by to aj spravili. Samozrejme nemozem nic zarucit, lebo tuto situaciu som nemusel riesit. Ja som skusal zatvorit svoj ucet a povedali mi, ze to nie je mozne. Ako dovod som vsak neudal, ze mam ucty dva (co ani nemam), takze to je trochu ina situacia, no

-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kdyz jsem byl jeste under 18, tak jsem tam mel acc s jinym datem narozeni.
na to jsem jim odpovedel, ze se omlouvam atp.
za 3 dny mi dosel email
It has come to our attention that you had played at P****Stars whilst you were under
age, this is in breach of our Terms of Service (ToS). We take any breach of our ToS very
seriously and in order for you to continue playing at P****Stars we request you respond
to this email stating that:
“I have read, understood and will comply with the ToS at P****Stars”.
The current TOS can be found at the following, you should periodically review these as
we may change them from time to time.
http://www.P****Stars.com/poker/room/tos/
Once we have received your email, you should bear in mind that should you in future
breach any of our terms of service, we will take this previous breach into consideration
when determining what action to take; which may, of course, lead to you being
permanently banned from P****Stars.
I look forward to your response.
na to jsem jim odpovedel, ze se omlouvam atp.
za 3 dny mi dosel email
Hello Matěj,
Thank you for sending all the required information. Your account privileges have been
restored.
Thank you for your patience and understanding in this matter.
Regards,
Jacob A.
P****Stars Security Team
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Zdravim chcem sa spytat ci dnes cize v utorok bol ten CZ-SK freeroll o 100 dolarov,,,a preco ja nemam v pravom dolnom rohu ikonku ze pokladna?..lebo som uz vyhral davnejsie vo freerolle par dolarov a nikde nemozem najst tu pokladnu..dik za odpoved
- corgonNR
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
tak ten freeroll býval ut, štv, sob cca 75USD a v nedelu 300USd ale už to cca 2 týždne nebolo
asi iba do konca roka, dúfam že sa ešte niečo také na PS rozbehne. v Lobby musíš mat v pravo dole Pokladna, pokial si sa prihlásil a je jedno či máš na účte real prachy alebo nie!Alebo v Lobby v hornej lište 3. je Pokladňa

-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Nemam to tam vobec..nikde...a ani nemozem v lobby najst turnaje o real peniaze iba freeroly a turnaje o play money...tak neviem co je stym.. 

- corgonNR
corgonNR napísal:Nemam to tam vobec..nikde...a ani nemozem v lobby najst turnaje o real peniaze iba freeroly a turnaje o play money...tak neviem co je stym..
na webe P****Stars.net sa neda hrat o peniaze
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Dakujem ti..nenapadlo by ma to..uz som si to stiahol cez pokerportal a ide mi to vsetko
...vdaka ti za radu 

- corgonNR
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.